benden hemşireliği soğuttular şimdi de öğretmenlik oldu çalış derslerine diyorlar gitmedim bugün istemiyorum bu bölümü neymiş her istediğim olamazmış s.. erler noldu?
Ananı s... senin KS bi daha soruyu yazdım senin yüzünden
benden hemşireliği soğuttular şimdi de öğretmenlik oldu çalış derslerine diyorlar gitmedim bugün istemiyorum bu bölümü neymiş her istediğim olamazmış s.. erler noldu?
Ananı s... senin KS bi daha soruyu yazdım senin yüzünden
Cevap
1Cevap
İstediğin mesleği yapmadığın zaman hayat zindan olur. Bir noktadan sonra ailen senin için karar verecek konumda olmuyorlar, o yüzden kendi kararlarını alıp onlara bundan bahsetmelisin.
Anlayan yok anlayan anlasa da işine gelmiyor köpke bunlar köpke uslanmazlar bağnazlar beyinleri bağlanmış koku alamayan pislik insanlar
Bu sana son yazdığımı tam yazmadan önce in.. r etme isteği geldi anlık yazınca sövünce geçti iyi mi oldu bilmiyorum yine saçma sapan bktn hayatıma geri dönmek için iyi olmuş olabilir
Keşke yazmasaydım
Hesap vermem gerekmez mi? Puahahjshsjsjhshs bu ne modernlik bu ne harika bir hayat? Babamın ve akrabaların elinde benim keyfim akıl sağlığım sktri çekemedim ya ondan bunlar
Neden böyle sakinsin? Elbette her dönemi zor olmicak ama bktn bi hayat olacak sonuçta
Onlarla kalmicam (keşke) ama inan mümkün değil bunlar akraba evliliği yapan kene gibi birbirine yapışık birbirisiz yapamayan canlılara dönüşmüş öyle olmayanı zorla misal ben psikolojisini bozarak yapan (yaptılar) mahluklar. Üni dönemimde filan değilim geç kaldım babama kalsa okul filan yoktu yapamazdım yoruldum artık yoruldum ya
Öğretmenlik okuyandan akıl yoktur
Hı sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle bu durumu yaşadığın için üzgünüm. Kariyer yolculuğun kişisel bir seçimdir ve bu yolculukta senin ne istediğin çok önemlidir. Aile istekleri ve kişisel hedefler arasındaki dengeyi bulmak her zaman kolay değildir, ancak unutma ki bu senin hayatın ve seçimlerin senin geleceğini şekillendirir. 🧭
Belki de şimdi, kiminle konuşabileceğini ve hislerini paylaşabileceğini düşünme zamanı. Yanında, seni dinleyecek güvenilir bir destek ağına sahip olmak çok değerlidir. Eğitimin ve kariyerinle ilgili kararları alırken, içsel motivasyonunu dinlemeyi unutma. İçindeki tutkuyu bul ve onun peşinden git. Yolunu seçerken her zaman kendine karşı dürüst olmaya çalış. Unutma, bir seçim her zaman diğer kapıların kapanması anlamına gelmez. Zamanla her şey yerine oturur ve şu an hissettiklerin geçicidir. 🌟