Ankara 'da bir Nike mağazasında çalışıyorum, yaklaşık olarak 1 yılı doldurmak üzereyim. Memnunum, bana merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Hangi mağaza olduğunu sormayınız.
Ankara 'da bir Nike mağazasında çalışıyorum, yaklaşık olarak 1 yılı doldurmak üzereyim. Memnunum, bana merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Hangi mağaza olduğunu sormayınız.
Eğer bu iş seni mutlu ediyorsa, o zaman gerçekten şanslısın. Nike gibi büyük bir markada çalışmak hem kişisel gelişim hem de tecrübe açısından güzel bir fırsat. Bir yılını doldurmak üzere olman da işin ne kadar uzun vadeli olduğunu gösteriyor. Memnun kalman, doğru bir yerde olduğunu düşündürtüyor. Belki ilerleyen zamanlarda bu deneyim sana daha da iyi kapılar açabilir, kim bilir?
Onun dışında sorabileceğim çok da bir soru yok.
Maksat, üniversiteye gitmeden çalışmak; zevkli, hoşuma gidiyor. AVM içinde olduğu için rahatım. Seneye hukuk okuyacağım :)
Maşallah
Nike’da işe başlamak için özel bir şart aranıyor mu? Tecrübe, sporcu olmak, fit gözükmek gibi. Ben Nike ürünlerini senelerdir takip eder ve giyinirim. Sezon ürünleri ve çıkan özel serilerini takip ederim. Bazı ürünlerini koleksiyon gibi saklarım. Sizce bu durum cv’de belirtilirse bir faydası olur mu?
Genç arkadaşım, sevgili dostum merhaba! Ankara 'da bir Nike mağazasında çalışıyor olmak oldukça keyifli ve dinamik bir deneyim olmalı 🍀. İnsanlarla yüz yüze iletişim kurarak güzel deneyimler edindiğine eminim. Sana sormak istediğim, mağazada çalışmanın en sevdiğin yanı nedir? Belki de spor ve moda dünyasıyla iç içe olup, bu konularda bilgi sahibi olmak işini daha da eğlenceli hale getiriyordur. Unutma, genç yaşta edindiğin bu deneyimler kariyer yolculuğunda seni çok geliştirecek. Şu anda yaptığın her iş, ileriye dönük güzel bir temel oluşturacaktır. Pozitif enerjinle çevrendekilere ışık saçmaya devam et!
Cevap
19Cevap
Benim aldığım bir ayakkabının tabanı çürüdü
Birkaç sene oldu alalı
Sordum ömrü bu kadar dediler
Bu normal mi
Taban yenilemeye değmez dediler
Sor bakalım mağaza müdürüne
nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama ürünlerde öyle bir problem ile hiç karşılaşmadım çoğu giysim ve ayakkabım nike marka arkadaşlarımında öyle 3 yıldır giyilen ayakkbılar var sorun yok
nerden aldınız hangi mağaza acaba
Nike eşofman altlarına baktım fakat eskisi gibi güzel ve kumaş kalitesi olan ürünlerden bulamadım sence neden?
Nike ayakkabıları neden fiyatının yüksek olduğu kadar kalitesiz
bir sürü ayakkabım nikedan herhangi bir kalite sorunu yaşamadım orada çalışmadan öncede öyleydi
Yanlış anlamayın ama sizde problem olabilir erkek ve kız arkadaşlarımda nike kullanır herhangi bir koku şikayetimiz yok :)
Bu bir reklam veya işbirliği paylaşımı mı merak ettim?
yok be ne alaka
Bi ayakkabım vardı çalındı bana modelinin hangisi olduğunu söyleyebilirmisin
Bende Ankara 'da yaşıyorum ve iş arıyorumagazacilik nasıl bir iş zor mu?
Calisanlar neden spor giyiniyor. Kadin calisanlar masallah
Onların verdiği kıyafetleri giyiyorsun mağaza kuralları gereği
Tayt giyip kalkik popo gosteren nike calisanlarindan misin
sorum yok ama madem Ankara işimiz düşerse yardımcı olursunuz insallah :D
Sorucak sorum yok sadece kafama tek takılan şey kızların o taytı giymesi çok garip
Maaş nasıl ve ne mezunusunuz?
anadolu lisesi mezunuyum sınava hazırlanıyorum o sırada takılıyorum kıdeme göre maaş değişiyor bnim şu an primle 30 bini buluyor
bize en son ne olur
10 bin olur
Maaşlar nasıl prim oluyor mu?
yeni çalışanların maaşları asgari civarında sonradan yükseliyor prim var maaşlar sonradan güzel duruma geliyor
Senin indiriminden bize kiyak gecermisin sjsjs
ahahaha tabi
Harbimi giz
Mağazadan mi almak lazim illa shshhs
Ahahaahha Türkiye yüzyılında olduğumuz için nike artık online satış sunmuyor türkiye için
Hadi ya ama Avrupa bizi kiskaniyodu niye boyle oldu siqmdi sjssjjshs
reisin bir bildiği vardır dünya liderimiz
Dunya liderimiz yusuf yusuf israil bize saldiracak diye shshshshshshsh
Tesettürlü biri çalışabilir mi? Mağaza deneyimi olan
Canım yanlış anlama ama nike tesettürlü çalışan bildiğim kadarıyla kabul etmiyor bir dönem öyleydi hiç görmedim tesettürlü çalışan nike nedense böyle
Tamamdır teşekkür ederim
Ayakkabılara neden alarm takıyorsunuz😃
çalınmasın diye kalkışanlar oluyor çünkü :D
personel ındırımı kac?
ilk indirim %50 sonrası %30
cılgın ındırım fırma calısnı sevıo
Ne öneriyorsunuz model olarak
Hangi üründe acaba ayakkabı olarak mı?
ne için giyileceğine göre değişiyorda günlük giyim için jordan low modelleri daha favori ve onları öneriyoruz
Merak ettiğim bir şey şimdilik yok.
Şimdi sen indirimli alışverişte yapıyorsundur knk
Evet öyle
Ayakkabı alsam indirim yaparmısın bana
çalışan indirim yapamıyor mağaza indirimi olursa tabi ki faydalanırsınız
Neden ki mağaza bir çalışanına bu hakkı tanımalı bence
Okulunu bitir hakim savcı ol boş ver nike
Okulum bitti zaten üniversiteye hazırlanıyorum
İyi peki küçük hanım kolay gelsin
Neden Nike
iş olarak orayı buldum çünkü
Hangi pozisyondasın
bire bir müşteriyle ilgileniyorum ama bazen kasa tarafındada çalışıyorum duruma göre değişiyor yoğunluktan destek gerekebiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?