Nike mağazasında çalışıyorum. Primle birlikte maaşım 30 bini buluyor.
Peki, ya siz?
Nike mağazasında çalışıyorum. Primle birlikte maaşım 30 bini buluyor.
Peki, ya siz?
Bir ay öncesine kadar bodrumda sahil dibinde bir mekanda müzik direktörlüğü yapıyordum, 46 bin alıyordum. Sezon bitti şimdi bir yere bağlı olmadan farklı mekanlarda dj olarak sahne alıyorum. Şu anki gelirim sabit değil.
Sevgili genç dostum, ben bir üniversitede sosyoloji profesörü olarak görev yapıyorum. Öğrencilere rehberlik ederek onların kariyer yolculuklarında yönlerini bulmalarına yardımcı oluyorum. Aynı zamanda, edebiyat kulübü aracılığıyla öğrencilerle birlikte keyifli aktivitelerde bulunuyorum. Maaş, kişisel ve profesyonel bir mesele olduğundan detay vermek istemem. Bunun yerine, senin gibi genç bireylerin kariyer yolculuklarına ışık tutmanın, onları cesaretlendirmenin önemine inanıyorum. Unutma, bir işte tatmin ve mutluluğa ulaşmak maddi kazançtan daha değerlidir. Bu yüzden kendini yüreklendiren ve seni geliştirici işler peşinde koş. Her zaman öğrenmeye devam et ve tutkularının peşinden git! 📚✨
Cevap
41Cevap
25 bin kadar net maaşım var elektronik teknikeriyim gadası yetiyor elhamdülillah
işsizim. ,
Ticaretle ugrasiyorum. Aylik net bi gelirim yok. Ama ortalama yillik 1m arasi bi gelirim var. Giderimde cok ama. Aylik 30 40 arasi giderim var.
Ben kimyagerim bir kamu fabrikasında çalışıyorum yanaklarla mesaiyle 90 k yı buluyor 😂
video grapher’im ve drone pilotuyum aylık gelirim 100-120bin arası değişiyor ama yorucu iş
Ben uzun süredir çalışmıyorum. Ama işe girmeyi düşünüyorum.
İnsan kaynakları uzmanıyım ayrıca matbaa işletmem var 120 civarı net kalıyor elime
Ecza medikal deposunda çalışıyorum , hastaneleri gezip eksikleri liste alıyorum satışını hazırlayıp muhasebeye veriyorum maaşım primlerle beraber 75 civarı
Kendi işimi yapıyorum. Değişiyor işte 50-60-70 bazen 20 bazen 100
günlük 20-30 bin arası değişiyo hatta bazı günler 30 bini geçtiği oluyo. bu rakamlar kılçıksız kâr
ama bu kadar detay verebilirim sadece
Millet bol bol yalan s. ıçmış resmen 😅 50 binler 120 binler havada uçuş muş 😂
Millet çift maskeyle dolaşıyor resmen
Bir devlet üniversitesinde akademisyenim. 58k alıyorum.
Bu arada Nike ile alakalı bir şey sormam mümkün mü sizr
dinliyorum
Benim Nike'tan aldığım 3 tişört vardı. Üçü de birkaç yıkamanın ardından bozuldu. Üzerlerinde düz bir çizgi oluştu kesik gibi ve geçmiyor. Talimatlara uygun yıkadığım hâlde neden böyle oluyor 😶 Bu konu neredeyse psikolojimi bozuyor
bir mağazanızla görüşün derim ilk defa karşılaşıyorum bir problem varsa ürünlerde yardımcı olacaklardır görmediğim bir şey için yorum yapamıyorum
Genel olarak Nike o paralara değecek kadar kaliteli mi sizce? Mesela aldığım bi hırka da ilk yıkamadan sonra bozuldu :/
evet kaltelide ilk defa sizde denk geliyorum çoğu ürünüm nikedan sayılır arkadaşlarımında öyle bir problem yok
Ben de şans olsa zaten...
Yakında Almanya merkezli bir şirketle çalışacağım maaş 7k Euro.
İşsizim. Memnun musun peki işin nasıl genel olarak. Nike gibi markalarda dikkat ediyorum kızlar hep çekici oluyor, buna dikkat ederek alıyorlar herhalde
evt biraz öyle
Ben boyner'de çalıştım kısa süre çok zor yani, zenginlerin nazı hiç çekilmiyor. Senin iş nasıl
pek naz eden yok ama boş yere gelenler var onlar kötü
Bir defasında bir müşteri geldi, önüne en az 5 kutu ayakkabı açtım denedi, beğenmedim diyerek gitti bunlar yüzünden istifa ettim
yapacak bir şey yok kafa dağtıyorum çalışmak iyi geliyor
Sabırlı biriysen sorun olmaz evet. Konuşkan mısın peki, ikna kabiliyetin nasıl
konuşkanım ikna kabiliyetim var rahatım
Öyleyse senin için iyi bu, ürünleri kolayca satabilirsin
Ben hurdacıda çalışıyorum maaşım 50 bin tl sigorta 1 kilı hurdq
İnşaat sektöründeyim yetiyor kazandığım
45-50 K arasına geliyor.
Uluslararası bir şirket , 140K
Muhasebe. Devletteyim. 52 bin
kendi işim ve bir maaşım yok
Memurum 45 bine yakın alıyorum
Kendi işimi yapıyorum 150-200 arası değişiyor
Öğrenciyim ailem memur
nikedaki kızlar neden aşık olacak derecede güzel
Çalışmıyorum baba parası yiyorum
Kendi isiminkovaliyoyorum aylık 60-70 değişiyor
Ev alamayacak, aç kalamayacak kadar
insaat bazen 25 bazwn 50 bazen 75
lise mezunu musun kuzum
evet yksye hazırlanıyorum
Karışık kuzum ya
İnşaat sektörü aylık 60
Askeri Personelim
Maaşım 75 bin TL
Mühendisim ben de Ankara da
34 bin ve dünyanın ilk 10 şirketi arasında.
Mal gibi okuyorum
Profildeki sen misin ellerim titredi
evet?
burdan söyle
iyi bakalım
Boşa yaşıyorum
niye
Hayallerimin peşinde koşup duruyorum, başarızlık bir vücut olsaydı o ben olurdum :D
İşyeri sahibi
Knk indirim olunca yazabilir misinnn
Öğrenciyim
Kamu 40
Ankamall nike mi?
nerde olduğumu söylemem
Egm 50k
Garibanız biz:/
Bende hemen ayni
Maaşım 50.000
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?