Okulumu değiştirmek istiyorum ama babam izin vermiyor ve aynı okulda okumamı istiyor ne yapmalıyım?

Selamlar lisenin son 12. sınıfta bilişim bölümünde okuyan bir 12. sınıf öğrencisiyim okulum meslek lisesi nerdeyse okulun ilk 9. sınıfın başlangıcından beri hep dışlanıp duruyorum sabah 07.00’da okula gidiyorum 17.10 da çıkıyorum hatta okula gelip saat 08.05 gibi erkenden istiklal marşını hazır geçiş yapıyorlar bende ise okulumda dışlandığım için okulumu vs değiştirmek istiyorum okulumu değiştirmeyi bende istiyorum ama bu konuda babam hem yakın okulun başka okullarda ne işin var falan diyor aynı şekilde direkte annemde dedi ne yapacağımı da bilmiyorum konuşsam belki beni anlarlar ama okulunu değiştirme derler yine o yüzden bunu almak duymak vsde istemem hatta okulda sırf dışlanıyorum diye kimse beni aralarına da almadı hatta 9. sınıfın ilk başlangıcından beri hep sessiz ve sakin bir insanım hala da öyleyim kimseyle de fazla da konuşmayan ve bakmayan biriyim ama nerdeyse dışlandığım okulda tamamen beni zehir zıkkım etti okulumda hiç arkadaşım bile yok ailemi ikna etsemde belki yine izin vermezler diye düşünüyorum ve bir kez okulumu değiştirmek istiyorum diye ağladım beni de sadece bir kez anladıklarını gördüm yani o yüzden sırf son dönemim diye bunlara da maruz kalıyorum hatta geri planda kalıyorum en azından okulumu değiştirmek istiyorum belki orada yeni arkadaşlıklar edinirim konuşurum sohbet ederim dışlanmam falan diye düşünüyorum bu konu hakkında fazla diyeceğim birşeyim yok sadece ailem izin versin rahatça okulumu değiştirip o okulumda mutlu olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce bu konuda? (Hayattan bıktım)
Okulumu değiştirmek istiyorum ama babam izin vermiyor ve aynı okulda okumamı istiyor ne yapmalıyım?