İlk okulda bu fiş dosyalarından alırdık 😂 herkesde zorunlu olurdu ne günlerdi ve 😂

İlk okulda bu fiş dosyalarından alırdık 😂 herkesde zorunlu olurdu ne günlerdi ve 😂
Bundan bende olmadı. Sınıf 50 kişilikti. Hiç mi mok anlamıyodum. En sonunda da boş verdim. 1. sınıfta okumayı reddettim. Ama kurdelaaay aldım. Okuma yazma da bilmiyodum. 2. sınıfta sınıfım değişince canım öğretmenim hayatımın tokadını attı bana. Şimdi bülbül gibiyimmm. Maşşaallah. Bi de en sevdiğim ders matematikti. Onun ortaokul defteri hâlâ duruyo. Mat öretmenim gibi bi öretmeniniz asla olmamıştır. Kadına a şık tım.
Ne vay be buro. 🤣
Geçtim he. 🤣
aynısından😃 ..1. sınıfta okumayı çok zor öğrendim okulda bir türlü öğrenemiyodum ablamla evde pratik yapıyodum mantığını kavrayınca bir haftada öğrenip hızlı hızlı okumaya başladım sonraki hafta öğretmen çok şaşırmıştı sormak için velimi çağırdı sonra bunun için kırmızı kurdele takacaktı kurdele kalmamıştı almayı unuttu tayini de çıkınca takmadan gitti.. öyle içimde kaldı ilk dönem okumayı öğrenip kurdele alamayan tek kişi bendim heves etmiştim
Yaaa nereden aklına geldi bu şimdi ah fiş dosyaları 🥲
sörf 😄 yaa bunları kaybetmeyen var mıydı acaba 🥲
Ben hiç kaybettiğimi hatırlamıyorum ama hep kaybeder bir yerden çıkar bulurdum sanırım.
🤝 tebrik ediyoruz kendisini
Yaa burada bir kız vardı üye nıck unuttum ama değişik profili vardı cin ali tarzında o kız nerelerde 😄 hesabı mı silmiş öesaj kutusunda da yok
evet evet 😄 kızzz nerelerdesin
eee ben takip ediyordum nasıl çıkmış bu anlamadım dedim heralde hesap dondurdu 😄
😄 😄
@dorelendiniz Gülme gız 😂 hasta olmuş gız soğuk almış 😂 seninde başına gelir bak 😂
Yaa benim takip ettiklerim çıkmış yeni farkettim nasıl oldu ki?
Öyle bir şey var mı ki?
Ama bu kişiler beni takip ediyor saçma değil mi 😄
Yooo sıkıntı yok isteyen takip edebilir 😄💁♀️
Pp fotom nasıl yeni çekindim hshshsh
Yok ben genç gösteriyorum 😄
entii ne be 😄
Tövbest 😄 😳
Püüüyk bana cinali gibi bi şey dedin dore. 🤣🤣🤣Yıkılmadım diyemiycem yıkıldığım bi hastalığa tutuldum. Dermanı yayla çorbasında buldum. İnşş yakında kendime gelirim. 🤣🤣
Yok yau nerem efsane. Hohlim de buralar sarımsak koksun 🤣
@melankolikMelaike ama bak hemen buldular 😄
@ByBrowa tt bak 😄
TT neeeee 🤣
Ben de bakim ya ne var orada 🤣🤣
Ali topu tut, tut Ali tut! 🤣🤣
Işık ılık süt iç 😂
Söylemese kaynar veya soğuk içecek 🤣🤣ya da Ali biraz geri sanki 🤣🤣
Şaka bir yana güzel bir programdı
Ali dediği mucize doktordaki Ali vefa 😂
Hee tamam o vakit😂😂
Ahahah 😂
😇teşekkürler
Ricalar
Cevap
9Cevap
Yaaa bana nostaljiyi hatırlattın. Hala saklıyorum ben bunları. Karnelerimi başarı belgelerimide saklıyorum.🌟
Bende gittim o günlere bir an 😂
Evet:)
😂😂😂
Bir de fasulye, çubuk vardı, sayı boncuğu😂😂
Abaküs mü 😂
Evet o ama fasulye çubuk başka onlar ayrı
Fasulyeden abaküs vardı ben onu sanki öyle hatırlıyom resim at hele 😂
Atılmıyorki denedim😂
Bekle bakayım ben 😂
https://images.app.goo.gl/LPJuQv4qaqVubGVG7
Umarım olur bu sefer😂😂

Hee bunu diyon bundanda vardı evet 😂😂😂
Ya eda bu dönüp duruyo sen hekırmısın yoksa verilerimi ele geçirme bahhh 😂😂😂😂
Aynen buydu😂😂
Ahahah😂😂😂
Yok ben masumum😂
Dönüp duruyor sayfa açılmadı o esnada arka planda tüm verilerimi hackleme bak biz arkadaşız 😂😂😂
Hahaha ben bilmem ya hack falan😂😂
Ahahahha cansın sen yaa 😂😂😂
🤝🤝✨✨
🤝🤝.
Ay olmaz mı tabiki de vardı.. Ne günlerdi bir de hecelerine ayırırdık keserdik.. Sonra hecelerden kaybolan olurdu.. Beni geçmişe götürdün adeta.. 🥹
Aynen ya kaybettik diye annelerden yediğimiz fırça ne olacak.. 😅
Ay annem kızardı babam da yazarız kızım bir şey olmaz derdi.. Babamın prensesiydim.. 😂
Sende annenin prensiymişsindir.. 😂
Aynen.. 🤣🤣
Olmaz mı ali ata bak ali koş öğretmen bide kura çekerdi talihliyi aciklayacakmis gibi hangi fis çıkarsa 1 hafta boyunca onunla ilgili ders islerdik hem ogreniyorduk hen egleniyorduk
Okuma yazmayı bılerek gıttıgım ıcın bana fıs vermıyodu ogretmen hatta soru sorunca soz hakkı da vermıyodu hshshs
Cocukluk travması shsh
Abimler ders calısırken yanlarında duruyodum bazen ızın verırlerse onlara bakarak duyarak falan. Kendı kendıme ogrendım
İyi yönünü bilemem ama resmen o cocukların yasadıgı sevınclerı hıc yasatmadı bana ogretmenım o yuzden travmam bu benım sjsjs
Ali ata bak. Omer misir sever. Isik ilik sut ic. Kaya topu at.
CinAli.
Olmazmı kaybetmeyelim diye gözümüz gibi bakardık hey gidi günler be
Okulda okumayı ilk söken kişi ben olunca tarih olmuştu çoktan kanka 😂
Hayır ilk defa görüyorum böyle bir şeyi
Evet bende de vardı. Okumayı ilk söken bendim yanlış hatırlamıyorsam hatta bunu kutlanmıştık. Yaşlandık bro 😂
Olmuştu, evet🥲🥲
Ne kadar geçmiş aradan🥲🥲
😭😭
Ay ben hiç hatırlamıyorum ya neden😂
Hep düşerdi kaybolurdu çantanın dibinden bulmak için bütün kitapları boşaltmak zorunda kalıyordum 😊😊
Oldu wjjsjsj özellikle hepsini pembeye boyadığımı hatırlıyorum
Oldu oldu ali ata baktı hep ışıl ışık süt içti birde sınıfta kim hata yapsa biz sabahlara kadar 100 kere yazı yazdık
Olmayan var mı
Ahh çocukluğum
Güzeldi be.
Hayir. Hic haberin dahi yok
Yaşımızı mı ortaya çıkarmaya çalışıyorsun 😃😃
Oldlar bilir 2000 kiler bu ne diye bakıyor ksksjd
Evet, benimde vardı.
Oldu evet
Oldu tabi keşke saklasaymışım
Hayır olmadı 😅
hatırlamıyorum çok yaşlandık :(
Fişlenmedim hiç reis