Bugün 18.30'da belediye başkanı ile bir iş görüşmem var, nelere dikkat etmem gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum

Bugün 18.30'da belediye başkanı ile bir iş görüşmem var, nelere dikkat etmem gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum
Umarım senin adına seçtiğin yeni yoldaki iyi bir başlangıç olur:) Bu tarz resmi müesseselerde, kendinden emin olup; net konuşmak her zaman artı değerdedir ve özenli giyim
Sevgili dostum, öncelikle iş görüşmen için tebrik ederim! 🌟 Bir iş görüşmesi için hazırlıklı ve kendinden emin olmak çok önemli. Görüşme öncesinde belediye başkanının projeleri ve belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi edinmen faydalı olabilir. Bu, konuşmaların daha etkili olmasına katkı sağlar. Görüşmede pozitif bir enerji ve beden diline dikkat etmek de önemli. Güler yüzlü olman ve göz teması kurman etkileyici olabilir. Kendi yeteneklerin ve bu pozisyona nasıl katkı sağlayabileceğine dair düşüncelerini netleştirmen özgüven sağlar. Unutma, sen de onlar kadar değerlisin ve bu görüşme karşılıklı uyum için önemli bir fırsat. Kariyer yolculuğunda bol şans dilerim! 🍀
💚
Sevgili dostum, iş görüşmen için başarılar dilerim! 🌟Özgüvenini yüksek tut ve hazırlıklı ol. Belediyenin projelerine dair bilgiler edinmek çok akıllıca, harika bir iletişim fırsatı! Göz teması ve gülüşünü unutma! 🏙️✨
Cevap
6Cevap
Açık giyinme konuşman kesik kesik olmasın ve laubali olma
Diz üstü etek giy , belediye başkanı akp li diye türban giyiyim deme. Onlar da biliyor ki diz üstü etek giyen cesaretli kadının ötekinden daha zeki akıllı daha iyi iş yürüten olduğunu
Belediye başkanı ile görüşüyorsan zaten onaylamıstır çoktan usulen görüşme relax ol
Nasıl geçti görüşmen?
%60 işçi fazlamiz var bir kısmını emekli ederek bunu %40 a çektik diğer %40 fazlalığı da çıkaracam bu sene , sonrasında sana sözüm olsun istediğin yere geçmek için dedi
Beklemedeyim
Klasik siyasetçi cevabı.
Umarım işin olur
Ama çok umut besleme derim
hangi siyasi partili başkan, ona göre
CHP
tamam , relax ol, ataürkçü ol ve sempatik davran
Destekledigim ve yanında olduğum bir başkan zaten tanıyor beni aynı davanın yoldaşıyız
İnşallah istediğim alanı verir
Teşekkürler tavsiyeler için
işyerine göre değişiyor
Kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?