Nasıl hissetiniz , aileniz nasıl karşıladı?
sevinç çığlıkları yükseldi mi evden ;)
?
?
sevinç çığlıkları yükseldi mi evden ;)
?
?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, sınıfta kaldığım o yılın gününü iyi hatırlıyorum.
Karnemde 9 tane 0 ve 1 vardı. Makine dili gibi :) Öğretmenim karnemin kenarına not yazmıştı, o yazıyı hala hatırlarım, "-Başarılı olmak istiyorsan daha çok çalışmak zorundasın"
O gün akşama kadar eve gitmedim, arkadaşlarım da sınıfta kalmıştı, sadece bir iki tanesi geçmişti, 5 arkadaş akşamı bulmuştuk, sonra hepimiz evlere dağıldık.
Babam karneyi gördüğünde bozuldu tabi, çalışmadın, yapmadın gibisinden bir iki laf soktu. Sen bilirsin kendine edersin oğlum dedi...
Tabisi o sezonun cezası inşaatte çalışmak oldu, okula daha sıkı sarılırım belki diye, o zor şartların altında çalıştırdılar, sonra sezon bitti, yeniden başladı okul. Olmadı, daha doğrusu çabalamadım. Çevremin havasına fazla kapıldım, sonucunda yine kaldım ve tasdiknamem verildi. O günden sonra zaten sosyal sıkıntılar yaşamaya başladım, problemler arttı... O günde ne kadar kıymetli olduğunu biliyordum ama ben fazla çocukça hayallerin peşindeydim.
cut.
Tasdikname alınca lise hayatın bitmiş mi oluyor :/
yok canım açık liseye yazıldım sonra, öyle bitirdim yani.
Neyse ki bitirdim :/
Eskiden 9. Sınıfta kaldım korkuyla eve gitmedim o moralle bide internet cafeye gittim 2 saat kafa dağıtmak için eve geldiğimde bide babam dağıttı kafayı ama bir bu sıkıntı olarak bitirdim Allaha şükür yoksa çekeceğim vardı.
kalmadım ama lise 1 de sürekli ders çalış denirdi ve benimde aklım gitarımda kalırdı bu sebeple zayıf getirdiğim olmuştu. babam da okumayacaksan bırak diye blöf yapmıştı, ben de bıraktım. zorla göndermek istediler ama direttim ve gitmedim. sonraki sene kendi isteğimle devam ettim ve liseyi 1. likle bitirdim. aynı zamanda Bursa okullar arası müzik yarışmasında da 1. oldum. demek ki bazı şeyler zorlamayla olmuyor onlarda anladı.
Kaldim ama beni cok guzel seylere tesvik etmis oldu. aklim basima geldi
Lise mi ünide mi?
Lise 1
Cevap
16Cevap
* lisede sınıfta kalıyosan helal olsun okula gitmedim heyet raporu aldım olay bitti okulada gitmedim saddece snvlara girip cıktım :)
Yok da üni. 4 te başaricam gibi duruyor ama
Lise 1 de kaldım karneyi bile eve vermedim :)) karne nerde dediler sınıfta kaldım.. karneyi de şelale atmıştm
Ee ne Dediler sonra :)
Hic bsy.. ne diecekler ki :)) bir yarım dönem daha gittim ondada 4-5 zayıf getirdim okulu biraktm
Vaauv ee pişman misin bıraktığına?
Hayır :)) şu an mesleğim var pastacilik
Iyi bari bol şans ;)
Üniversite de 7. yılım bu sene de bitmez.. ailem umursamaz çünkü diplomanın hiç kullanmayacağım bir kağıt parçası olduğunu biliyorlar
Kaldım aferin demişti annem sinirli bir şekilde babam bisey demedi üzülmemiştim ama simdi pişmanım calissaydim keşke
Sayılır 2. kez YGS'ye hazırlanıyorum :) gerçi 1 sene erken başlamıştım ama çöp oldu :(
O sayılmaz ya ;)
Liselilerle okuyorum hala :)
Hiç sınıfta kalmadım.
Bırak sınıfta kalmayı eğitim hayatım boyunca hiç zayıfım bile olmadı.
Sen kaldın mı kanki @Rusasigi
Evet. Hem lise de hem üni de. 18 yıldır okuyorum. sss
Ee pişmanlık var mi ya ; )
Geleceğimi öğreniyorum ;)
Cidden katıyor mu bişeler?
Özellikle lise de iyi ki kalmışım derim bazen. Hayatımda tanıyabileceğim en iyi insanları tanıdım kaldıktan sonra. Hala bile en iyi dostumdur. O insanın benim üzerime enteresan bir etkisi oldu. Yani bana baya bir şeyler kattı. Kalmasan tanışamayacaktım belki de.
Madem kalıyorsun. Neyi kaybettiğine değil de neyi kazanacağına bak derim ben.
Haklısın tabi her şey bir Hayır vardır heralde ne diyim
Hayır Allah o günleri göstermesin Allah yazdıysa bozsun Amin herkes için geçerli
Hemde 2 kere :D iyikide kalmışım hayatın ne mal olduğunu erkenden anladım
Kaldım sadece kaybettiğim bazı samimi arkadaslar ortam bide kendimden küçükler olduğu için hareketleri malca oluyo
lise 2 de 2.49 kalınıyodu ben 2.51 geçmiştim kıl payı kurtulduk çok şükür :)
cok sukur hıc kalmadım zayıf getırmıslıgım vardır ama :)
sınıfta kaldım ama 4 senede bitirdim yinede liseyi :D
Hm o nasıl oldu :)
Kaldım hiçbişey olmadı valla ne yalan söylim :/
Ne Olabilir ki dimi
Valla bende sorun yapıcak bir aile yoktu yani bir ailem yoktu bana bağırsın kızsın... Keşke olsaydı da sınıfta kalmasaydım keşke olsalardı da dövselerdi.. O yüzden sen onlara dürüst ol öyle bişey olursa söyle anlat sana kıyamazlar zaten bence :/
Valla saklayacak bişey yok ki mecbur öğrenecekler :/
Yani
Çok sorun çıkartmasalar bari :/
Dediğim gibi pek aile işlerini bilmiyorum yani bilemem orasını :/
Şimdilik kalmadım da bu sene belli olmaz :/
Sorma :/ hayırlısi bakalım
88 gün devamsızlıkla sınıfta kaldım ödül olarakta yaz tatilinin Antalya da geçirdim
Kalmadım. Son sınıfta da kalmam umarım
KalmaDM allaha Şükür :)
bir kere uyuya kalmışımdır
Eee?
eee si can sağlığı :)
14 eğitim hayatmda hiç sınıfta kalmadım :)
Şükür kalmadım hiç
ilk okul 1 de kaldım neden kaldım hatırlamıyorum
Kalmadım.
Kalmadım
hiç kalmadımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar