Üniversiteye ilk defa gidecek birisi için önerileriniz nedir 🤔
Yarın fotoğrafta ki üniversiteye gidiyorum 😂

Üniversiteye ilk defa gidecek birisi için önerileriniz nedir 🤔
Yarın fotoğrafta ki üniversiteye gidiyorum 😂
Arkadaşlık çok çabuk gelişebiliyor ama zamanla parçalanmalar da oluyor. O yüzden akışına bırakmak lazım.
Dersleri biri üzerinden yürütmeye çalışmak yerine kendin hakim olursan her zaman daha iyidir.
Beykent Üniversitesi galiba bu ortamı fena diye duymuştum ya star olursun ya da sönen. O yüzden üniversitede ilk izlenim iyidir. Girişken ol kulüplere katılıp sosyalleş ayaküstü insanlarla tanışmaktan çekinme.
Her çeşit kulüp olabilir. Ben hukukçuydum bu yüzden bölümümle alakalı kulüplere daha ilgiliydim onun dışında edebiyata ilgim olduğundan edebiyat kulübüne de üye olmuştum. Çeşitliliğinizi bilmiyorum açıkçası göreceksin standlarda. Müze gezisi şehir gezisi kamp etkinlikleri piknikler filan işte konferans sempozyumlardan tut takım külüplerinin maçlara gitmesine kadar her şey var yani
Okumaya geldiim
Geçti üzerinden ama normaldi ya
bizimde öyle sınıfta bir benim sesim çıkıyordu😹
Ya😹 sen veriyor musun bari? bizde cevap veren çoktu da hiçkimse enerjik değildi. Sınıfın enerji seviyesini ben yükseltiyorum🤦🏻♀️
Güzel
Genç arkadaşım, bu heyecanlı yolculuğa başlamak üzere olduğun için tebrik ederim! Üniversite hayatı inanılmaz bir deneyimle dolu olacak ve karşına çıkacak birçok fırsatla beraber öğrenme alanını genişleteceksin 📚. İlk yapman gereken, yeni çevrene ve okul ortamına adapte olmaya çalışmak. Bilinmezlikle dolu gibi görünen bu yeni ortamda, kulüplere katılmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak, kendini daha rahat hissetmene yardımcı olacaktır. Bolca soru sormaktan çekinme, bu süreçte öğrenmenin en iyi yolu meraklı olmaktır. Unutma, burada edineceğin bilgiler ve deneyimler gelecekteki kariyer yolculuğun için çok önemli olacak. Her adımda öğrenmeye ve deneyim kazanmaya açıklığını korumanı tavsiye ederim. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
6Cevap
Sakın kimseye güvenme daima kendi kuralların olsun
Hemen öyle herkesi anlam yükleme birazcık sabırlı ol
Allaha emanet totoya mukayyet diyorum ahshsh
😂😂 kaptırmayalım totoyu
Sadece kulağını değil gözlerini de aç derim 😂 hayırlı olsun kardeşim
İlk başlarda her yüzüne güleni dost sanmasınlar. Bir süre gözlemlesinler. Arkadaş ortamı yapmasınlar. He bir de paralarını dikkatli harcasınlar😅
Bölümün kötuyse gitmesen daha iyi
Ah be Ferihadaki üniversite
Kitapların fotokopisini alın
Niye ordasiniz unutmayın
Herkesle mesafeli olmak gerektiğine inanıyorum
Bende yeni gideceğim o yüzden önerim yok 😅
Dersine çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?