Eğitim & Kariyer Edebiyat öğretmeniyim. Atanmak için motivasyona ihtiyacım var. Nasıl motive olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4 yıl Türk dili ve edebiyatı üstüne 1 yıl pedagojik formasyon aldım. Bulunduğum yerde iş olanakları kısıtlı. Atanmak için nasıl motive olurum? Güncellemeler1 yıl Torpil olmazsa atanamazsın diyenler sussun. Çalışan atanıyor Edebiyat öğretmeniyim. Atanmak için motivasyona ihtiyacım var. Nasıl motive olurum? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl kpss den yüksek puan alarak :D ona da çalışarak kafana ne taktığına senin motivasyonunu neyin bozduğuna bağlı 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bol bol çalış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Türkçeciyim ven de 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Güzel hayırlı olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kpss hazırlanıyoz bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kpss den yüksek puan alarak :D ona da çalışarak kafana ne taktığına senin motivasyonunu neyin bozduğuna bağlı
Egeye bekleriz
Bol bol çalış
Türkçeciyim ven de
Güzel hayırlı olsun
Kpss hazırlanıyoz bakalım
Teşekkürler