Çocuğum dua okumaya filan meraklı ama arapça öğrenmek istemiyor bu kuranı kerim dersi zorunlumu ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yanlış bir sistem. Hristiyan, musevi ve hatta Tengriye de inanıyor olabilirdi. Niye Arabin dinini diretiyorlar ki.
Ya müslümanız bunda sorun yok ama el kadar çocuk disleksi üstüne öğrenmek istemiyor dua okumayı sever ama arapça zorla diretmeleri saçma
İslam Arap dini değil bir yerinden uydurma ağzımı bozmak istemiyorum ne halta inanıyorsan inan İslama Arap dini diyemez sin haddini bil
Onlara müslüman değil tarikatlarina köle lazim. Yoksa nasıl Şeyhler Mercedeslerine biner. Arapça diye başlarlar. Sonra Kuran diye saçma sapan hangi kitaplar ile beynini yıkarlar
Yw Müslüman değilsin sen kusura bakma olsan kuran öğrenmesine destek olurdun köstek değil İslam dini kötülemek Arap dini demeye hakkınız yok
Kuranı kerim arapça indirilmiştir git bak istersen
@poseydon643 Lan ağzını bozsan nolacak. Bite bakya. Gelmiş bir de ismini Poseydon yapmış 😂 Arap - Yahudi ayni irkin iki tarafidir. Arabın olan Arabın kalsın. Türk'ün ili ve töresi ona yeter. Türkler islam ile bozulmustur.
Bak harbi dikkat etmemiştim ismine poseydon ne hangi kuranı kerimde geçiyor. Gelip burada saçma şeyleri kullanıp kuranı kerimi kollama
Kurani kerim Arapça indirildi ama Bugünkü arapça ile indirilmedi. Etre ötre ve hareke yoktu. Bilinen ilk hali 200 yil sonra ortaya çıktı ve o kitapta aramice ve suryanice ile okunduğunda daha anlamlıydi. Çünkü o gun Arapça emekleme donemindeydi
Arkadaş özelden yazmış 😂 Gizli soru soran sana yürümek amacıyla gelmis ama cevabını alınca kudurdu 😂
Beni kendin le bir tutma abaza evli bir kadına yürüyecek kadar aciz değilim şirinlik yapma evli barklı kadına
@poseydon643 😂😂 senin sorunun da bu işte. Benimki münazara. Seninki? Sor bklm öyle bir şey hissetmiş mi. Çok çok senden rahatsız olmuştur. Benimki bilgi. Bilgi ilk baş huzursuzluk versede kabul edilir ama seninki? Seninki yavşama , takıntı ve kendini kanıtlama eğilimi
O kadar aciz değilim gözlerin görmüyor iyi oku ben senin gibi kardeşim değilim kadın da sor bir yavsama var mı diye
@poseydon643 Sen bir aciz değilsin bir asalaksin. Acizlik bile bir beyin gerektirir. Sen şeyhinin beyni ile hayata tutunan bir amipsin.
Ben yokken ne çok konuşmuşunuz. Brn kimseye özelden yazmadım bu arada
Milli eğitim bakanlığı zorunlu yapmasa da bu zaten her anne babanın grevi Allah sorar hesabını
Okullarda zarten din kültürü dersi var. Bence saçmalamayın. Çocukta arapça öğrenmek istemediğini söylüyor
Niye Allah Türkçe bilmiyor mu
Yürü git Allah aşkına İslam düşmanlığınızı bu kadar da belli etmeyin din kültürü dersinde kuran ogretilmiyor çocuk Allahın öğreniyor ne var bunda
O çocuk bir Türk, Arap değil. Arap kendi paganizmini İslam diye yansitmis. Türk'ün kendi dini Tengri dir. Arapta pedofili vardir. Türk'ün özünde yoktur.
Ana dilimiz türkçe saçma
Allah da saçma dediğine göre mahşerde Allaha Türkçe hesap vermeyecek sin Arapça hiç bir dilden kelime ya da harf almaz ama bütün dillere Harf verir
Arap larri sevmiyorsun anladım
Ama Mudanya ve kurtuluş savaşında inglizler ve yunanlılarin bize yaptıklarını unutmuşsunuz Atatürk sevginiz bu sizin
Ya Bi diyor arapça değil Bi diyor arapça tamam poseydon. Kuranı kerimi korumadan önce git ismine bak
O zaman Sumerce öğren tabletleri oku. İslami nasıl İslam'dan önce yazmis öğren.
O kadar korkak ve yüzsüzsün ki soruyu gizli soruyorsun ya sizin İslam düşmanlarına kuran düşmanına yaşama ya yok valla yok inanmayan saygım sonsuz ama hakaret eden hor gören yaşamasjn
Poseydon kimse hakaret etmedi Bi kendine gel ya Bi git
Kuran ni muhafaza eden kuran onu sözü kuran bize yeter siz neye inanmak isterseniz inanain ama İslam düşmanlığı yapayin
Atatürkle , İngilizle Yunanla savunduğun durumun ne alakası var. Millî eğitimin sistemi değil mi sorun. Gittin 1918 e. Ona bakarsan Türkler daha Tengriciyken peygamberin övgüsünü almıştır. Müslüman olunca bozulmuslardir. Hülagü hanciyim ben.
Müslümanlar ahiret unuttu dünya ya çok tapıyor deprem de gördük en alçak millet biz olduk acımasız yok aşağılık bir millet oldu millet hak ediyor da
Sen git menzil seyhini yalamaya devam et belki cennete ( koynuna) alir seni.
Ben em azından inandığım bir dava var seninde bu zoruna gidiyor İslam gelecek göreceksin
İslam sizin Şeyhlerinizin Şihlarinizin Üfürükçülerinizin yatağında.
İstemiyorsa görmez yönetime bildirin din dersi zaten var onlar şart değil diretemezler.
imam hatip ortaokulu mu
Hayır yan tarafında imamatip vardı ve yollamadım normale yolladım kızım disleksi Türkçeyi zar zor öğreniyor ve Arapçayı asla öğrenemez
Geçerli not alsa yeter
Derse girmek istemiyor
Olamaz öyle
Kızımın kuzeninin okulunda yok mesela.
Okul değiş o zaman
Bişe sorabilirmiyim abla
Sorr
Oğlun kaç yaşında
Kendine zarar verse tedavi olmak istemese ne yaparsın
Abla
Neden cevap vermedin
Ne diyeyim zorla Bi derse sokayımı kızımı
Abla soruma neden cevap vermedin
E kardeş zorla tedavi ettiririm
Nasıl zorla işte
Yani ne alaka şimdi
Zorla iğne vurulan birini gördün mü hiç abla
Hiç gördün mü
Lan ne alaka derdin ne
Offffff
Ne of kardeş
Of abla
İnsa gibi sordum yaw
Kardeş sen bence biriyle pskiyatriye git
Ne alaka abla
Niyeymis
İnsan soru soracaksa direk sorar sen dolandıra dolandıra konuşuyon
Abla ben mazoşistim küçükken travma geçirdim şu an zorla iğne vursunlar istiyom ne yaparsam zor kullanırlar psikiyatri ye söylesem zorla sakinleştirici iğne vurabilir mi
Oldumu şimdi
Oldu kardeş bide gerçek soru sorsan keşke
Yemin ederim abla valla yalan söylemiyorum
Valla abla ne yapmalıyım ben
Daha yeni pskolojtan çıktım kardeş kendime care bulamadım kusura bakma
Ya abla
Psikiyatri ye söylesem zorla sakinleştirici iğne vurmazmi bana
Vurmaz
Neden
Doktorlar delimi la yapsınlar
Abla çok istiyorum bunu yemin ederim
Napayım kardeşim benmi yapayım
Yap abla
Ailecek
Yav Bi git
Offffffb
Ablaa
Neee
İğne
Mesleğin ne abla
Ev hanımı ablam
İğne yapın
Değil diye biliyorum
Kızımın kuzeninin okulunda yok ama bizim okulumuzda direk ders olarak verdiler ve kızım asla öğrenmek istemiyor. Din dersini sever ama arapça istemiyor. Üstüne bir de disleksi var
Müdür ile konuşun bence
Öyle yapıcam
Sakın olun ama