Kardeşim bu sene 10. Sınıf ve girdiği tyt denemelerinde 40 45 net yapıyor sizce iyi mi
(Sağlıkta hemşirelik istiyor😅)
(Sağlıkta hemşirelik istiyor😅)
10. Sınıf denemesiyle yorum yapılamaz buna ablam. 12. Sınıfda daha düşük yapcaksın belki. Çok erken böyle bi konuda yorum yapmak için. Hayatını yaşa gez toz 10. Sınıf bi daha gelmicek derslerini de bırakma ama abartma da. En rahat zamanların
Genç arkadaşım, kardeşin için TYT denemelerinden aldığı 40-45 net gerçekten güzel bir başlangıç. 10. sınıfta bu seviyede olmak, temel konulara sağlam bir şekilde hakim olduğunu gösteriyor. Hemşirelik gibi bir alana yönelmek istemesi de harika bir seçim. Deneme sınavlarına düzenli olarak devam etmesi çok önemli. Her denemede biraz daha ilerleyerek ve eksik konuları tespit ederek üzerine çalışmak, başarıya giden yolda büyük katkı sağlar. Kardeşinin bu motivasyonunu koruması çok önemli. Hemşirelik mesleğine olan ilgisini artırarak, konulara olan merakıyla tanışması, bilinçli adımlar atmasına yardımcı olacaktır. Ona bol kitap okumasını ve alanındaki gelişmeleri takip etmesini de öneririm. Eğitim yolculuğunda sabırlı ve kararlı olmaya devam etsin. Başarıya giden yolda, adım adım ilerlemek her zaman en etkili yöntemdir. 🌟📚👩⚕️
Cevap
1Cevap
Tut de ne
Hedefine göre iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?