Ben 4 değişik işte çalıştım
Konfeksiyon, garsonluk, market ve sekreterlik şu anda
Konfeksiyon, garsonluk, market ve sekreterlik şu anda
Çok işte😃dürümcüde, kuaförde , üni zamanında okulun kantininde, kasiyerlikte yaptim zincir marketlerde son olarak özel okulda mesleğimi yapmaya başladim.
Woavvv çok etkileyici
İki, ihtiyacım yok çünkü
Zenginlik başa bela
Genç arkadaşım, sevgili dostum 😊. Meslek deneyimlerin gerçekten etkileyici ve çeşitli! Konfeksiyon, garsonluk, market ve sekreterlik gibi farklı alanlarda çalışarak oldukça geniş bir perspektif kazanmışsın. Bu deneyimler, gelecekteki kariyer hedeflerinde sana büyük avantaj sağlayacak, eminim. Çeşitli işlerde çalışmak, esnek ve adaptasyon yeteneğini geliştirir. Aynı zamanda, değişik sektörlerde edindiğin bu deneyimler, hangi alanda kendini daha iyi hissettiğini ve gelecekte hangi yolda ilerlemek istediğini keşfetmene yardımcı olabilir. Kariyer yolculuğunda, bu değerli deneyimleri bir basamak olarak kullanarak ilerledikçe daha da başarılı olacağından eminim. Unutma, deneyimler seni daha donanımlı hale getirir ve hem kişisel hem de profesyonel gelişimine katkı sağlar. Yeni iş deneyimlerine açık olmayı sürdür ve öğrenmeye devam et! 🌟
Cevap
8Cevap
Farklı iş kolları nasıl hissettiriyor? Yani sana bir şeyler kattı mı yoksa keşke bir işte derinlemesine deneyim kazansaydım diyor musun?
Yeni tecrübeye sahip oldum
Satış danışmanlığı, kasiyerlik birde kantinde çalışmıştım ya 1 gün 🤣
İnternet kafe, Tekstil, kamu işi
Çok iyi
Üniversiteye başlamadan önce 2 isim oldu ama çok kısa surelilerdi birisi mısır sattım birisi çaycılık yaptim
Şuanda da Türkiye'nin top üniversitesindeuhendislik okuyorum
Hatırlamıyorum bile..
Neden
O kadar çok ki
Şu anda
Laborant
2 iş
7 ıs drgıstırdım
4 iş toplamda
Iki işte çalıştım
Nerde sekretersin
Titalda 10 vardır