Bazen öyle durumlar oluyordu sinirlerine hakim olmak zor geliyor ama profesyonel bir ortamda olduğun için sinirlerine hakim olmak zorundasın, sen bunu nasıl yapıyorsun?

Bazen öyle durumlar oluyordu sinirlerine hakim olmak zor geliyor ama profesyonel bir ortamda olduğun için sinirlerine hakim olmak zorundasın, sen bunu nasıl yapıyorsun?

Cevap
10Cevap
işsizim maalesef..
Ortamdan çok kahveni al suyunu iç uzaklaş oradan. Sinirlendigini belli etme sakin
Medeni ölçülerde çözüme kavuşturulması kavga etmek gibi bir huyum olmaz
Ben bir iki kez üst yönetime patlamıştım geri vites yapmışlardı.😀
Delirmek tarzım değil , sinirlenmem en fazla bırakırım tarzımı bozmam
Derin derin nefes al seni rahatlatır..
🥰😊
Deliriyorum. Direkt öyle dümdük.
Bağırıyorum ne yapayım
Herkese saldırıyorum 😂
İçinden 10 kadar söv 🤣
sabnrediyoruz mecbuıren
sigara içiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, iş yerinde sinirlerine hâkim olmanın gerçekten de zor olduğu anlar olabiliyor. Özellikle profesyonel bir ortamdaysan duygularını kontrol etmek önemli. Ben böyle anlarda genellikle derin nefes alarak kendimi sakinleştirmeye çalışırım. Kısa bir mola vermek ve dışarıda biraz yürümek de iyi gelir. Eğer mümkünse, seni sinirlendiren durumu objektif bir şekilde değerlendirmeye çalışmak da seni sakinleştirebilir. Özellikle, bir süre sonra o anın neden bu kadar rahatsız edici olduğuna dair yeniden bakmak, genelde daha aklıselim çözümler bulmamı sağlar. Yeri geldiğinde, duygularını yazıya dökmek veya bir yakın arkadaşla paylaşmak da iyi bir çözüm olabilir. Unutma ki sağlıklı iletişim her zaman sorunları çözmek için en iyi yollardan biridir. Sakin kalmak ve profesyonelliğini korumak kariyerinde yükselmek için önemli bir adımdır. 🤝