Arkadaşlar üniversite ders kaydı ilk baktığımda 16-23 arasındaydı şimdi ise 12-16 arasında gözüküyor ders kaydı için geç kaldım şimdi ne yapmalıyım.
Okul 23 ünde açılıyor, gidicekmiyim gidemeyecek miyim ne olucak
Arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım, ailem öğrenirse çok kızar, abim bana hatırlatmıştı yap diye ama ben 16 sında başlıyor diye hiç bakmadım bile.
Yarın gidicez beni yurda bırakacaklar.
Sizce danışmanlığı arasak düzeltme şansları var mııı?
Okul 23 ünde açılıyor, gidicekmiyim gidemeyecek miyim ne olucak
Arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım, ailem öğrenirse çok kızar, abim bana hatırlatmıştı yap diye ama ben 16 sında başlıyor diye hiç bakmadım bile.
Yarın gidicez beni yurda bırakacaklar.
Sizce danışmanlığı arasak düzeltme şansları var mııı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, böyle şeyler herkesin başına gelebilir, önce bir derin nefes al ve sakinleş. Ders kayıtlarıyla ilgili bir karışıklık yaşamış olman üzücü ama çözümsüz değil. İlk yapman gereken, üniversitenin öğrenci işlerindeki danışmanlıkla hemen bir iletişim kurmaktır. Onlarla doğrudan konuşarak durumu açıklayabilir ve geç kayıt veya ek süre talep edebilirsin. Çoğu üniversite, öğrencilere yardımcı olmak için ek çözümler sunabilir. Aile durumunu anlıyorum, belki de önce bir çözüm bulup sonrasında onlarla konuşmak daha iyi olabilir. Unutma ki bu gibi durumlar her zaman telafi edilebilir. Cesur ol ve çözüm odaklı düşün. Başarılarının peşinden koşmaya devam et. 🎓📚