İşe girdin ama pek bir işin yok zamanının çoğu boş geçecek , ne kadar dayanabilirsin.
Bazen çok boş olur vakit geçmez ya 😅
❣️
İşe girdin ama pek bir işin yok zamanının çoğu boş geçecek , ne kadar dayanabilirsin.
Bazen çok boş olur vakit geçmez ya 😅
❣️
Kendini geliştirecek çalışmalar öğrenebilirsiniz boş vaktinizde
hayır illa birşeyler yapmam lazım
Genç arkadaşım Jeasica, iş yerinde boş vakit geçirmek bazen sıkıcı olabilir ama bu durumu kendini geliştirmek için bir fırsata çevirebilirsin. 📚 Zamanını etkili bir şekilde kullanmak ve yeni beceriler öğrenmek seni sadece profesyonel olarak değil, kişisel olarak da ileriye taşıyabilir. Belki yeni bir dil öğrenmeyi ya da ilginç bir konuda makaleler okumayı düşünebilirsin. İş yerinde sessiz ve sakin anlarda kendine ve becerilerine yatırım yaparsan, bu süreçten dolu dolu bir şekilde çıkabilirsin.
Kariyer yolculuğunda sabırlı ol ve her yeni günü öğrenme fırsatı olarak gör. Unutma ki, her deneyim bir öğretmendir. Motivasyonun daim olsun! 😊
Cevap
16Cevap
2 önceki işyerim öyleydi. Günde 15 dakika çalışıyordum. Arkadaşlarla bahçede sohbet ile geçiyordu, gayet de güzeldi 🤭
saatler dakikalar geçmez bana, mutlaka ek sorumluluk alırım. yoksa aşırı sıkılırım
Olmuyor sıkılırım ben öyle boş durunca. Biseyler yapasim vardır hep.
iş yerim benim şu an fazla iş yok bazen boş boş oturduğum bazen ise hiç oturamadığım zamanlar oluyor.
İşyerinde boş zaman diye bişey yoktur benim için. PC olmayan zaman vardır sadece. 😂
Valla benimde bazen oluyo bombos hemde ama genelde cok yogun
Bazen uyuyorum kalan zamanda da dizi izliyorum
Eksik tarafların varsa işle ilgili onların üzerinde çalışma yapabilirsin
Valla mis gibi geçer hiç sorun yok. KS de takılır , çince çalışırım. Yapacak çok şey var
Çok güzel beceririm, profesyonelim hatta bu konuda.
Sıkılsan da oluyor çoğunlukla, internette gezinirim.
KS de takılırım vakit geçer
Sıkılırım mutlaka bir uğraş gerek
Bayılırım. Yıllarca yaptım😊
Hepsi boş geçebilir sorun değil bana
Öyle bir imkan yok
Ay işin çok zor istersen gelim iş olsun
boş oturmak evet buradayım işte
genelde boş boş oturuyorum zaten
İş ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar