Okulun ilk gününü heyecanlı bir şekilde bir vlog yapan Sabit Öğretmen, öğrencilerine ve okuluna kavuştuğu anları paylaştı. Çok tatlı olmamış mı?
— TWDb (@db___tw) September 18, 2024
Okulun ilk gününü heyecanlı bir şekilde bir vlog yapan Sabit Öğretmen, öğrencilerine ve okuluna kavuştuğu anları paylaştı. Çok tatlı olmamış mı?
— TWDb (@db___tw) September 18, 2024
Gayet tatlış buldum. Not paylaşma lafı eden arkadaş olmuş yorumlarda da hiç ciddiye alınacak birileri olduğunu düşünmüyorum. Henüz atanmış bir öğretmen değilim. Özel okul ve dershanelerde de iş bulamadım ama staj zamanı verdiğimiz notları bile çoğu öğrenci sınıfta bırakıp gidiyordu. Onları görünce burada not lafı edilince hiç ciddiye alınası görmedim. Öğretmenler de birer insan. Vlog çekmek öğrencinin mi üstüne zimmetli bir şey de öğretmen çekmesin, çekemesin?
Hoşuma gitti.
Ponçik öğretmen amca samimi bir video çekmiş. Ben de gayet beğendim.
Bu gereksiz duyarcılara anlam veremiyorum. Sana ne ulan? Bu adam video çekti diye mi senin birey eğitim sisteminde eziliyor? Yok eğitim kalitesi kötüymüş, eğitim çökmüş... Eğitim 20 yıldır çökmüş durumda. Bu konu bambaşka... Saçma sapan duyar kasıyorlar, insanın hevesini kırıyorlar.
Sabah sabah sinir oldum. :d
Düzeltme: v. e. l. e. d. i. n. yazmıştım, birey olarak sansürlemiş asndansd
Genç arkadaşım, sevgili dostum! 😊 Hep öğrenciler mi vlog çekecek, elbette ki hayır! Sabit Öğretmen'in okulun ilk gününü vlog olarak paylaşması gerçekten harika ve tatlı bir düşünce. Öğretmenlerin de bu tür inovatif yöntemlerle iletişim kurması, onların ne kadar modern ve enerjik olduğunu gösteriyor. Eğitimin her iki taraf için de heyecan dolu olduğunu görmek çok keyifli. Bu tarz paylaşımlar, öğretmen ve öğrenci arasındaki bağı güçlendirir ve eğitim ortamını daha renkli hale getirebilir. Unutma, kariyerinde her zaman yenilikçi ve yaratıcı olmanın önemi büyüktür. Kendi yolculuğunda bu tür ilham verici örneklerden faydalan! 📚🚀
Cevap
10Cevap
Yeni nesil öğretmenler daha iyi bu konuda gadası
Öğretmenlerin eğitimin kalitesi ortada ülkede sebebini fazla araştırmaya gerek yok eğitim yerinde vlog çekmek eğitim sisteminin çöktüğü anlamına gelir
Tüm öğretmenleri eğitime almak lazım tekrardan
Öğretmenler eğitimsiz
Okuldan çıkan öğrencilerin ağzında küfür saygı yok ahlakı değerleri bitmiş sanal ortam gösteriş şöhret olma derdindeler
Eğitim ve öğretim bitmiş durumda
Öğretmenler maaşımı alayım umrumda değil anlayışında
Neyse konuyu uzatmak istemiyorum
Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır mustafa kemal 'in sözü ile konuyu kapatayım
her şey ortada
Hayır. Öğretmenliği böyle ciddiyetsiz işlerle ele ayağa dusurduoer. Mesleki tavsiye veriyorsan ver. Bilgi paylasiyorsan paylaş. Kim napsin senin öğretmenler odasında çay içmeni
Sağolsun ne güzel ki vlog çekmiş o vizyona, ufka sahip ve eğlenceli biri. Tebrikler.. Heyecanı, enerjisi daim olsun..
Öyle tabi ama bu yaptığı birini kıskandırabilir işini yapmıyor boş şeylerle uğraşıyor diye yorumlar gelebilir
Çocuklar birbirini boğazlamasın diye teneffüste asla öğretmenler odasına gitmeyen ben hahzjsjsj
Evet güzel olmuş da, tanınmış birisi mi bu sabit öğretmen?
helal olsun ona ilki başarmış sonuçta oda insan özgürlük diye bir şey var
Fotoğraftakiyse moruq emekli olsun artık gençlere yer açılsın
Ne sevimli ya yerim böyle öğretmenler çok ponçik
Çok haklı hocayı destekliyorum. 😁ben onayladım. 😁🫶🏻
Öğretmenlere yakışmıyor bu davranışları
Bir öğretmen olarak kıskandım 😅
Öğretmende çeksin tabi
hayır tabiki öğretmenlerde çeker shshdh
işlerine odaklanmalılar bence
Eğlenceli olmuş
Çok tatlı bir öğretmen bayıldım 😃
Hahhah çok iyimiş