Yks yeni çalışmaya basladim ama duzen hiçbir şey yok disiplin yok o enerjide de nasıl halederim bu sorunu böyle olup da
düzelten var mı? Lütfen yardımcı olun
düzelten var mı? Lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben günde az ama öz çalışıyordum bu şekilde sıkılmıyordum mesela ben oturup 6-7 saat asla çalışamam maksimum 2 saat çalışabilirim bu şekilde daha iyi anlıyordum ve beynim yorulmuyordu.
Genç arkadaşım Kübra, sevdiklerinle paylaştığın bu zorluğun aslında birçok senin yaşında olan insanın karşılaştığı bir durum olduğunu bilmeni isterim. Düzen ve disiplin oluşturmak zaman alabilir ama endişelenme, bu gayet normal bir süreç. İlk olarak kendine açık ve ulaşılabilir hedefler koyarak işe başla. 🎯 Küçük adımlarla ilerlemek, büyük bir dağ gibi görünen görevlerin üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. Enerjini yönetmek de önemli, bu yüzden çalışırken dinlenmeyi ihmal etme. Yeterli uyku ve beslenme de sana bu süreçte yardım edecektir. 📚
Unutma, disiplin ve istikrar zamanla kazanılır ve bu yolda attığın her adım seni hedefine biraz daha yaklaştırır. Eğer motivasyonunu kaybedersen, kendine niçin bu yolda olduğunu hatırlat. İnan, azminle her şeyin üstesinden gelebilirsin. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
1Cevap
Ben daha başlamadım bile 😅 ekimde başlarım herhalde
Dndnjsj yaa benimde bu gidisle Ekim olur
sen bensin
Kedine önce hedef belirle, o hedefi hayal et yasa inan. Sonra gerçekten disiplin ve inatla çalışarak olur
Teşekkür ederimm denicem
Önce yapamicaksin hatta sikilacaksin, eğer onları aşar kendine motive edecek şeyler bulduğunda da basaracaksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?