Sanırım Hafızam Aşırı Güçlü?

Arkadaşlar ben bir operatörün bayii'sinde çalışıyorum. Bundan 1 sene önce liseyi bitirdiğimde babamın sahibi olduğu bayii'de çalışmaya başladım. Gelen müşterilerin telefon numarasını direkt ezberlediğimi farkettim. Hatta gelen çoğu müşterinin telefon numarasını kendisi söylemeden yazmış oluyorum ve hafızamdan dolayı çok övgü aldım ve rahatsız da oldum açıkçası. Bazı yakınlarımın TC kimlik numarası ve doğum tarihlerini de biliyorum. şu an ezberimde en az 200 300 tane telefon numarası var ve belki saymadığım niceleri... Ben bunları ezberlemek için herhangi bir gayrette asla göstermedim. Ezberlemek için tekrarlama falan asla yapmadım. Sadece 1 veya 2 defa görmem veya duymam yetiyor. Lisedeyken müzik yapımcılığı yaptığım zamanlar derste sıkılınca deftere bildiğim bütün prodüktörlerin isimlerini yazmak istedim ve ezberimden tam 175 tane yazmıştım. Mesela bazen bir müşteri geliyor ve tc'sini söylerken aklımdan bir sayı geçiyor ve TC'sinin son iki hanesi o sayı oluyor. Lafı uzun tuttum kusura bakmayın ama kısacası sayısal ve sözel hafızam aşırı güçlü. Annem bundan dolayı üniversite'ye gitmem gerektiğini söylüyor. Sizce benim için en uygun bölüm hangisi?
Sanırım Hafızam Aşırı Güçlü?