• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sevdiğim bölümden is bulamiyorum ne önerirsiniz?

Yeniyil1
Yeniyil1 Takip Et
Xper 4 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

2 yıl sevdiğim bir bölüm okudum. Mimarlık 4 yıllığı tamamlamak için fakat cevre ve tecrübe olmayınca iş bulmak çok zor. Savaşıyorum ama yoruldum artık ne önerirsiniz?

Sevdiğim bölümden is bulamiyorum ne önerirsiniz?
İş Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bende okuduğum Mekatronik Önlisansını bölüm ikincisi bitirdim, Son sene de haftada 2 gün staja gittim. Ve işsiz kaldım

Mekatronik Önlisans Programı ilk açıldığında okuyanlar en şanslı nesildi, gerçekten çok iyi yerlere geldi pek çoku... Asgari ücretin 4-5 katını kazanan Mekatronik Teknikerleri ile karşılaştım konuştum hep

* Fakat AKP Hükümeti sağolsun her yere üniversite bölüm açınca haliyle herkes okumak istedi, ya da lise mezunu bir şey yapamayacağını anlayınca zorunluluktan okudu...

Korkunç bir rekabet var. Kimsenin kimseyi yetiştirme gibi bir uğraşı yok...

Ya da örneğin Tasarım Mühendisi mi olacaksın. Artık ne kullanılacaksa Catiasından tutun da Autocad Solidworks üne kadar hepsinin internetten eğitimini alacan, öğrenecen öyle gidecen

Okulda verilen eğitim zaten bi işe yaramıyor... Bu kadar adamın bir kurumda toplanıp da bu kadar boş eğitim verdiği bi üniversiteleri gördüm

ODTÜ Boğaziçinde bile derslerden hiçbir şey anlaşılmıyormuş kendin çalışıp öğrenmen gerekiyormuş, korkunç...

Ben bu şartları görünce Kalbur Üstü bir okula attım kendimi Mühendislik için, fakat 2 yıllık mezunu iş aradığım zamanlar gerçekten berbattı

1 sene staj yapmış bölüm ikincisi Mekatronik Önlisans bitirmiş adamı ilkokul ortaokul mezunlarının çalıştığı işçi bölümünde bile işe almadılar...

0
    19 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Gerçekten neredeyse bütün arkadaşlarım bu durumda ama ben inan çok savaştım iş bulmak için bulduğum iyi yerlerde oldu fakat çoğu benim emegimi kullanmak isteyen yerler ve yaptığım işleri beğenmeyen işverenlere doluydu.
      KARSILASTIGIM SORUNLAR
      1- Çok ileri düzey 3d max bilgisi istiyorlar.
      2- Ruhsatlı proje deneyimi istiyorlar.
      3- Ve 4 yıllık mezun istiyorlar.(Her ne kadar beni sorun değil yeterki cizim yapsın diye almalarına ragmen)
      4- 2 3 ay emeğini kullanıp bahane ile işten çıkarmaya çalışıyorlar sosyal haklarını yapmadan maalesef.

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

O yüzden ofis tarafından artık soğudum bana uygun olmadığına kanaat getirdim. Sahada kendimi geliştirmek için iş arıyorum. Saha biraz zorlayıcı ve yorucu fakat ofisten daha iyi ve şansı daha yüksek.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

DGS ile Mühendisliğe tamamlamayı düşündün mü hiç?
      Gerçi Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği de mik gibi sektörler ama...

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Mimarlık tamamlamayı istiyorum evet fakat sektörün halen böyle olması ve işsizlik beni korkutuyor ve bunun maddi boyutu var tabiki. Ama elimde olursa mutlaka tamamlicam

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kötü bir sektör. Ekstra çaba lazım...

TR de her şeye ekstra çaba lazım bakma. Ben kendimi kalbur üstü okula attım rahat takılıyorum da o sıkıntılı günleri de unutmadım hiçbir zaman...

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Senin bölümün bence çok güzel özellikle muhendislikler fakat mimarlik ve insaat için aynı şey geçerli değil. Çok tecrübe gerekiyor. Ve kadınlar için dezavantajlı bir meslek. Kendini çok kanitlaman gerek. Pes etmemek çok önemli.

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Üniversite bence çok önemli degil inan. Yurtdisi için bir tık önemli tecrübe ve bilgi birikimi daha çok önemli bence.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yıldız Teknik Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim (hava atmak için asla söylemem kardeşim). Piyasada rağbet görüyor tuhaf bir şekilde. Gittiğim her iş görüşmelerinde iş fuarlarında Müdürler Yöneticiler masalarına oturtup konuştular sohbet ettiler

Biz sana Mekatronik işini yaptırırız kendini kanıtlarsan Almanyadaki şubeye de göndeririz diyen şirket bile oldu...

Ama ben Yazılımdan ilerleyecem, Yazılımla ilgili girişim fikirlerim var; Yurtdışında Bilgisayar Mühendisliğine kendimi aktarıp orada da çalışabilirim, olursa girişimler patlarsa onlarla da hayatımı geçindirebilirim, ya da belki Mekatronik Yazılımı yazarım gelecekte bi firmada bilmiyorum...

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Vaktin varsa Yazılıma kay derim; uzun vade harcaman gerekir fakat ekstra çabayla Mimarlıktan daha fazla sonuç verir

Girişim fikirlerine de çok açık bir alan

Bilgisayarından para da kazanabilirsin bir şirkette çalışmadan, ki benim amacım da aslında bu. Ayda bir gün 3000 dolar ve üstü kazancı sağlayıp küçük bir Balkan ülkesine taşınmak istiyorum.

Dijitalden para kazanmak ve ucuz ülkede harcamak çok zevkli olacaktır...

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Evet gerçekten önün açık ve güzel fırsatlar yakalayacasin eminim.
      Mesleğin çok güzel başarılar dilerim bundan sonraki hayatında insallah.
      Girişimci olman etkinlik ve fuarlara katılman da çok başarı getirecektir.
      Lider ruhlu olan her insan bence istediğini başarabilir.
      Kendini kanıtlamak ve zihnen sınırlamamak çok önemli.
      Yazılımı bende çok istedim fakat şu an biraz kendi meslegimde çalışıp birikim yapmam ve dgsye odaklanmam gerek belki ondan sonra iyi birseyler yapabilirim. Yazılımda aklımda olan birsey uzun zamandır.
      Keşke biraz sayisala lise zamanında yönelseydim bu biraz dezavantaj benim için.
      Sayisal için ne önerirsin?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

DGS kazanmak için hele Sayısal için önereceğim şeyler:

1. Hiçbir Dershaneye gidip gereksiz vakit kaybetme, inan vakit kaybından başka bir şey değiller ve çok yavaş ilerliyorlar... Bide DGS Dershanelerinde seviye sınıfı ayarlama sıkıntıları var. Ben gittim ve pişmanim hiçbir faydaları olmadı

2. Katı bir şekilde evde oturup ders çalışmaya alış. Kütüphaneyi falan ziktir et, evde çalışamıyorum da deme...

3. Bir hedefe kilitlen. Bir yer olmalı düşünce heyecanlanacağın ve hayatında olmazsa olmaz bir yer olan. Benim İTÜ idi mesela bu, olmadı ama YTÜ oldu sonuçta; DGS ve ÖSYM de 10 kişilik İTÜ mühendislik kontenjanlarını 1 kişiye düşürünce de giremedim aslında, 10 kişi alsalardı kazanıyordum yani...

Okul önerileri olarak da : ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİNDE perişan ederler. Kazansan da gitme, DGS lilerin okuyabileceği yerler değil oralar. Maksimum Yıldız Tekniktir bir DGS linin hayatta kalıp bitirebileceği yerler. ODTÜ ye DGS ile geçen hiçbir arkadaşım bitiremedi... Biri Makine Müh. de 4. senesinde ve hala 1. sınıf ; diğeri de zıcarım ODTÜSÜNE dedi Almanyada Mühendislik okumaya gitti amwq

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim sana tavsiyem eğer düşünürsen; YTÜ Mimarlık, Gazi Mimarlık, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (çok daş*akli okuldur) Mimarlık gibi yüksek ama yapılabilecek bir okul bölüm bul seni motive edecek

Neresi olursa olsun giderim deme

4. Ben ders çalışırken sabah 9-10 da kalkar, kahvaltımı yapar Öğlene kadar çalış bir öğle arası verir 10 dk, sonra yatana kadar tuvalet yemek küçük 5-10 dklık aralar dışında it gibi çalışırdım

Ben ailemden bir tek DGS çalıştığım dönemde yeter artık çok çalıştın gel dinlen dediklerini duydum. Annem haftalarca beynin yanacak çalışma bu kadar uzun saatler diye kaç kere uyardı beni, ki odalar yan yana kapı açık sürekli izleyip görüyorlardı çalıştığımı...

Sen hesap et emeği. Sosyal hayat yok, manitacılık yok, dikkatimi dağıtan hiçbir şeye izin de yoktu

3 ay yaz tatilinde uyguladım bunu sınav senesi

50 matematikten 2 net yapıyordum yaz başlangıcı, Yaz sonu 35 netim vardı Matematikten...

(devamı gelecek)

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Önce kabul etmen gereken şey şu, KONU EKSİĞİN VAR...

Yok işte Matematik soru çözülerek öğrenilir falan. Doğru, ama konu bilmiyorsan da çok apdalca bir yöntem

Matematikte konular zaten kısa olur genelde, yani 30-60 dkya maksimum bir konuyu bitirirsin

Ben ilk başladığımda Deniz Atalayın Youtube Matematik serisini GEOMETRİSİ HARİÇ 1 kere bitirmiştim, 1 defterle. Her sorusunu yazıyordum işsiz gibi. Konuyu anlattı ya, her çözeceği soru için videoyu durdurup önce ben çözmeye çalışıyordum çözemezsem açıp onu izliyordum

Deftere Kitap gibi içindekiler sayfası eklemiştim. İçindekiler sayfasında: örneğin Temel Sayılar 1-10 , Üslü Sayılar 11-20 gibi yazıyordu. Her defter sayfasının sağ üstüne de sayfa numaralarını yazıyordum

3 ay yaz tatili içinde Antremanlarla Matematik 2 ve Karekök 0 TYT Matematik çözdüm ama ikisini çözmem gereksizdi. Birini seçsem sonra orta seviye kaynaklara geçsem daha mantıklıydı

20-25 güne mi ne bitirmiştim galiba Karekök 0 TYT Matematik kitabını sen hesap et...

Beni arıyorlardı kanka kızlar var gel diyorlardı, gidin işinize bakın deyip kapatıp telefonu ders çalışmaya devam ediyordum

Sen hesap et o 3 aylık tempoyu :D :D :D

Okullar başlayınca da her boş bulduğum vakitte çalıştım ama Okul bölüm ikincisi olarak bitirildi, haftada 2 gün staj vardı; Vize Final dönemleri derken hiçbir zaman 3 ay yaz tatili dönemi gibi günde 15 saat falan ders çalışamadım...

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Bilgiler için çok teşekkür ederim.
      Hepsi cok bilgilendiyci öncelikle burada başlamak istiyorum.

Dershanenin zaman kaybı olduğuna bende eminim ve nedense evde ve bazen kütüphanede çalışmayı tercih ederim.
      Hem daha verimli oluyor hemde gereksiz kalabalığa girip kendini yormuyorsun.

Bir hedef belirleme kısmına gelirsem de hayalim hep mimarlıkti ve uzun süre çalışıp sınavlara girmeme rağmen birtürlü olmadi bazı anksiyete ve kaygı sorunlarım var. Bu beni çok etkiliyor.
      Okul ve sosyal cevre ile ilgili bazı olumsuz durumlarim var bu konuda zorlanıyorum diyebilirim.
      Fakat her zaman zorluk olacak ve pes etmek bana göre birsey degil.
      Hiçbir zaman pes etmeyeceğim.

İstediğim üniversite ise gazı unv ve İzmir unv olabilir. İstanbul düşünmüyorum çünkü fazla kalabalik sevmiyorum. :))

Söylediğin universiteler hakkinda sana katılıyorum. Çevremde olan birkaç kişiden duyduğuma göre oralar gercekten zormus.
      Ve temelden başlayan ve altyapısı gerçek anlamda iyi kişiler mezun olabiliyor.

Bu arada sen bence iyi üniversiteleri bile okuyabilirsin çok azimlisin sakın pes etme.
      Seni iyi yerlerde göreceğiz geleceğimiz için sen bu ülkeye lazımsın. Yurdisina kacmazsan tabiki :))
      Bu arada söylemeden edemeyeceğim ODTU benim kanayan yaramdir orayı ne kadar çok istemiştim ve uğrunda gözyaşları döktüm.
      Ama artık unuttum elimden gelen iyi şeyleride sevmeye başladım.
      Hayat her zaman 2 ile 2 4 etmiyor.
      Yolculuklar bize güzel şeyler öğretiyor..
      Senin gibi eğitimli ve caba gösteren insanlara çok ihtiyacımız var.
      Bana instagram varsa verir misin oradan sana yazmak isterim.
      Bu konular hakkında fikirlerini alirim.
      Şimdi uyucam yarin mesajına bakarım hoşçakal..

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Telegram daha iyi olur

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Olur verirsen yazarim oradan bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Excalibur_ (kullanıcı adım) telegramda; Andrew Tate fotoğrafı var profil fotosunda

• Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Merhaba bulamadim kullanıcı adın yok tekrar bakar misin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Excalibur_f olarak değiştirdim, bu sefer görecektir

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sevgili dostum, mimarlık gibi yaratıcı ve özgün düşünmeyi gerektiren bir alanda iş bulma süreci gerçekten de zorlu olabilir. Sevdiğin bir bölümü okumuş olman harika, çünkü bu seni motive eden ve ilham veren bir unsur. Fakat tecrübe eksikliğiyle karşılaştığında, kendi çaban ve isteğinle bu açığı kapatman mümkün.

Öncelikle, bu süreçte staj ve part-time işler ile deneyim kazanmayı düşünebilirsin. Kendini geliştirme açısından mesleki kurslar, sertifika programları veya online eğitimlere katılarak da uzmanlığına katkıda bulunabilirsin. Ağ kurmak da oldukça önemlidir; bu yüzden meslek odaları ve sektörel etkinliklere katılman, yeni insanlarla tanışman ve network oluşturman iş arayışında sana yardımcı olabilir.

Kariyer yolculuğunda bu süreçlerin bir parçası olduğunu unutma ve motivasyonunu yüksek tutarak hedeflerine doğru adım adım ilerle. Sabırlı ol ve her deneyimi kariyer yolunda bir basamak olarak gör, genç arkadaşım. Başarı seninle! 🌱👷‍♀️

0
    4 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Hepsini yaptım fakat bunlar sadece parası olan ve ailesi biraz iyi durumda olanlar için geçerli. Maddi durumumu kendim karşıladığım için her çabam belirli zaman sonra durma noktasına geliyor. Bunları devam ettirmek için çalışmak zorundayım fakat kimse iş vermiyor sektör çok durgun.

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Profesör Bilgin
      Profesör Bilgin
      Fenomen
      1 yıl

Sevgili dostum, seninle empati kurabiliyorum. Maddi zorluklar ve iş bulma süreç katlanmak zorunda kalabildiğin büyük engeller olabilir. 🌻💪

Ancak unutmamalısın ki, mücadeleyi bırakmak yerine farklı stratejiler deneyebilirsin. Eğer sektör gerçekten durgunsalar, belki farklı şehirlerde veya yurt dışında fırsatlar aramak iyi bir adım olabilir. Ayrıca, freelance ve proje bazlı işler de düşünülebilir; internet üzerinde birçok platform var, bu şekilde deneyim kazanıp portföyünü genişletebilirsin.

Bir diğer seçenek ise, kendi girişimini başlatmak olabilir. Küçük bir adımla, freelance olarak veya küçük projelerle başlaman, zamanla daha büyük işler almanı sağlar. Bu süreçlerde kendine olan inancını kaybetmeden, sürekli kendini geliştirmek ve yeniliklere açık olmak çok önemli.

Unutma, her zorluk yeni bir fırsatın habercisi olabilir. Sabırlı ve azimli olmaya devam et, sevgili dostum. Başarı mutlaka seni bulacaktır. 🌟👩‍🎨

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Hala umudumu kaybetmedim heryerde her zaman şansımı deniyorum.

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Insallah bunlarida bir süre denedim ve çok emek verdim tek üzüntüm emeklerimin bu şekilde ilerlemesi ama ben yinede pes etmicem. Mutlaka guzel biryer bulacağım. Çok teşekkür ederim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

5

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

netten kafelere bakın bence

0
    0 Yorumla
  • KaraMizah34
    KaraMizah34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.

Her yere saldıracaksın ayrıca hocalarınla konuşup destek alabilirsin

0
    8 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Okul biteli 2 sene oldu. Tabiki çalıştığım yerler oldu fakat heryer 2 3 4 ay çalıştırıp hemen çıkarıp başkasını almak istiyor çoğu yer böyle referans ve güçlü isimler yoksa veya senin arkanda birisi olması gerekiyor. Çok emek verdim ve vermeye devam ediyorum.

Yorumla
    • KaraMizah34
      KaraMizah34
      1 yıl

Allah yardımcın olsun valla hangi şehirdesin

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Samsun is sahası çok kötü ofisler var fakat hepsi özel firma ve 4 sene aliyorlar ve çok tecrübe istiyorlar.

Yorumla
    • KaraMizah34
      KaraMizah34
      1 yıl

Şehir değiştir.

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Başka şehirlere başvurdum. Biryeri bekledim bayadir şantiye vs kurulacak. :) oraya gideceğim muhtemelen önemli olan şirkette kalabilmem insallah. Bu işin ofis kısmını pek beğenmedim o yuzden saha kısmına yöneldim. :)

Yorumla
    • KaraMizah34
      KaraMizah34
      1 yıl

Türkiye'de tek başına mücadele etmek zor biliyorum ama maalesef pes etmek gibi bir lüksümüz de yok o yüzden çabalamak savaşmak zorundayız sende bu enerjini kaybetmeden sürekli çabala

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Enerjim olmasa zaten hemen pes ederdim. Mesleğimiz gereği güçlü olmak ve zorlukları aşmak zorundayız. Elimizden başkası gelmez. Hayat bir mücadele devam etmek gerek.

Yorumla
    • KaraMizah34
      KaraMizah34
      1 yıl

Maalesef haklısınız sizden ümitliyim güzel haberlerinizi bekliyorum

Yorumla
  • Ndnnxmsjmx
    Ndnnxmsjmx Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Zor ya çevre çok önemli veya lindkedinne girip her yere cv atıcan

0
    5 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

İnan çoğu yere ve çoğu kişiye attım fakat hep benim şehrinden farklı şehirlerde ve peşinde koşmaktan yoruldum diyebilirim. Arkadaşlarıma falanda gönderdim.

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Mecburen farklı sehirleri denemek zorundayım.

Yorumla
    • Ndnnxmsjmx
      Ndnnxmsjmx
      1 yıl

Fake instan var mı ordan konuşalım

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Hayir yok buradan sorabilirsin

Yorumla
    • Ndnnxmsjmx
      Ndnnxmsjmx
      1 yıl

Uzundu ya boşverr açarsan sorarım ama

Yorumla
  • Bay_Gentleman
    Bay_Gentleman Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    1 yıl

Ofis aç çalış

0
    1 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Deneyim gerekiyor onada hemen açılmaz.

Yorumla
  • implant2
    implant2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Ticaret yap

0
    3 Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Ona sermaye gerek ticari zekada önemli bilmiyorum.

Yorumla
    • implant2
      implant2
      1 yıl

Çok rahat yaparsın

Yorumla
    • Yeniyil1
      Yeniyil1
      1 yıl

Ne ticareti

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevdiğim bölümden is bulamiyorum ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İzleyecek kdrama bulamiyorum hepsini bitirdim galiba önerisi olan var mı? 5 cevap verildi
Bana güzel bir bölüm önerir misiniz, çok ihtiyacım var 😔? 26 cevap verildi
Dizi önerisi ama az bölüm? 6 cevap verildi
Hababam sınıfı serilerinden sevmediğiniz bölüm hangisi? ? 2 cevap verildi
Hoş, sürükleyici dizi var mı izleyip çok beğendiğiniz, dizi bulamıyorum da önerir... 12 cevap verildi
Puanı düşük ama güzel bölümler önerir misiniz? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨