Yok hayır hiç özlemiyorum.. Okul hayatım boyunca hep inektim, her mezun olduğum okulu birincilikle bitirdim ama tabi bunun bedeli stres oldu.. Sınav fobim vardır.. Öğretmenim ve devletin sınavlarına sırf bu bilinçaltıma yerleşen sınav fobisi yüzünden gözetmenlik için başvurmuyorum..
Zaman zaman aklıma geliyor. Uzun yıllar geçirilen bir süreç. Bilinçaltına kodlanmış gibi ve kötü yanları bile umursanmaz hale geliyor. Okulda çok zorbalık gördüm, sınavlarda acayip stres içindeydim buna rağmen yeni bir şey öğrenmek, zorunlu sosyallik ve sohbet hele hele sınavda bildiğin soruları yapmak çok güzeldi.
Eski öğrenciliğin ayrı zevki varmış şimdi ki dönemde öğrencilik öğrencilik mi Allah aşkına ne eğitim düzgün ne ekonomi gençliğimizi yaşayamıyoruz ki yaşayanlar pembe gtlu berkecanlar ve pelinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet üniversite zamanlarım güzeldi.
Yok hayır hiç özlemiyorum.. Okul hayatım boyunca hep inektim, her mezun olduğum okulu birincilikle bitirdim ama tabi bunun bedeli stres oldu.. Sınav fobim vardır.. Öğretmenim ve devletin sınavlarına sırf bu bilinçaltıma yerleşen sınav fobisi yüzünden gözetmenlik için başvurmuyorum..
Ben de birincilikle bitirdim ama okulun en inek olmayan kişisiydim ve hiç ders çalışmadım çok relax ve stressizdim sjjsskskskk
Zaman zaman aklıma geliyor. Uzun yıllar geçirilen bir süreç. Bilinçaltına kodlanmış gibi ve kötü yanları bile umursanmaz hale geliyor. Okulda çok zorbalık gördüm, sınavlarda acayip stres içindeydim buna rağmen yeni bir şey öğrenmek, zorunlu sosyallik ve sohbet hele hele sınavda bildiğin soruları yapmak çok güzeldi.
Fazla haşarı bir öğrenciliğim oldu, o yüzden özlemiyorum..🤦♀️
Haydaaa neler var anlat gülelim
Yok yok rezil edemem kendimi, sus sus..😂
Gizlenirsin sjsjssj KS de imkan çok sjnsns
Tüh be, keşke aklıma gelseydi..😂
Fenomenim ya bunları hatırlatmak için para veriyorlar
Biz zamanında bedavaya mı yapmışız..😱
Vay be..😂😂
Devir değişti dur beni linç edecekler şimdi diğer fenomenler dknnddnd
Ben korurum seni, korkma..😂😂
Sen eski fenomensin demi yer altı fenomeni…. Ama ben senş muhatap etmem kimseyle 😄
Koru beni sen..😂
Özlemek değilde şimdi ki aklımla o günleri tekrar yaşamak isterdim
Farklı bakış açısıyla
Aynen
Hayır hayır zaten hâlâ öğrenci sayılırım kurtulamadım djbdb
Bitmeyen okul sendromu mı djdjdj
Haha maalesef öyle 🥲 jdhdh
Özlüyorum, çalışkan eğlenceli bir öğrenciydim. Öğretmenlerimle arkadaş gibiydik.
Güzel bir okul dönemin olmuş
Evet, eksileriyle ve artılarıyla beni ben yapan günler oldu adeta. O günler bana çok şey öğretti.
Eski öğrenciliğin ayrı zevki varmış şimdi ki dönemde öğrencilik öğrencilik mi Allah aşkına
ne eğitim düzgün ne ekonomi gençliğimizi yaşayamıyoruz ki yaşayanlar pembe gtlu berkecanlar ve pelinler
2 sene sonra bitiyor öğrenciliğim başka bölüme geçmeye karar vermezsem. Şimdiden bitmese keşke diyorum öğrencilik çok güzel
Kesinlikle çok özlüyorum hayat o zamanlar ne güzelmiş kıymet bilememişim
Hemde nasıl.. Dünyanın en gamsız adamıydım o zamanlar
Bir kaç ay uzak kaldım özledim ya ders çalışmak güzel
Evet, çok güzel günlerdi. Hayatın sorumlulukları okul bitince yükleniyor insana, o yüzden o günler daha kıymetli geliyor şimdilerde.
Çok özlüyorum gerçekten ben zaten ders çalışmayı çok seviyorum. Hem o tempo hem o ortam ozlenilesi ❤️
Hala öğrenciyim özlememek için hep okuyorumdur
Haha
Delliii gibi özlüyorumm yaa o zamanlar çoğu şeyden memnun değildim ama yaşıyormuşum yinedee
Hayır özlemiyorum. Bir an önce bittiğine seviniyorum ama lise son yılım güzeldi.
Hiç özlemiyorum sevmezdim dersleri 😅 ingilizce haric
Çok özlüyorum 🥲 en güzel dostluklarım tecrübelerim orada oldu.
Özlemiyorum hiç bitmesine az kaldı bitsin diye ayları sayıyorum.. İyi dersler.
Az çok evet en çok da lise
Bitirebilirsem özleyecem
Bazı şeyleri özlüyorum...
Yok aw ya her gün ders calisiyordum
Geçmişte yasayani gelecekte duzerler niye ozliyeyim
Evet 🤔keskeler neye yarar ama
Keşke neden
Tekrar dönmek isterdim hattta çok daha güzel bir bölümde okumak isterdim
özlemiyorum ozlencek bir öğrencilik gecirmedim
En güzel yillarimdi nasıl ozlememem hele o yurt ortamı hiç birşeyin tadı onun gibi değil 🥺
Hayiir
Kim özler ki demi dkdjs
Hemde çok özlüyorummmm
Zaman zaman özlediğim oluyor.
Ögrencilik yıllarımı özlüyorum
Özlüyorum tabii özlenmez mi.
Eskiden özlüyordum yıllar geçti.
Keşke şu an okula gitsemm
Hayır ya hemen bitsede kurtulsak
Bazen özlüyorum valla.
Accuk özlüyorum
Hiç özlemedm