Çıldıracağım yardım edin ya?

Öncelikle merhaba. Ben liseden yeni mezun oldum ve istediğim üniversite ye sıralamam tutmadığı için mezuna kaldım. Çalışmak istediğim için şuana kadar birçok yere başvurdum fakat geri dönüş alamadım. Bugün iş görüşmesine gittim olumlu geçti asgari ücret vereceklerini söylediler. Eve geldim babamla anneme söyledim. Babam durduk yere kızmaya başladı. "Biz senden çalışmanı değil sınava odaklanmanı, sporuna odaklanmanı, dil öğrenmeyi istiyoruz dedi. Bağırdı çağırdı bende çalışıp para kazanmak istiyorum en azından şansımı denerim eğer çok ağır gelirse cikarim dedim (çalışma saatti 10 saatmiş) babam tekrar kızmaya başladı bağırdı üstüme çok geldi kendi hayatından örnekler verdi ama ben çok heveslenmistim diğer benden büyük olan arkadaşlarım çalışıp kendi paralarını kazanıyorlardı bende istiyorum. şu an olan çalışma hevesiminde içine ettiler. Bende aglayarak odama geldim sinirlendim. Ne yapacağım? Yarin adam beni arayabilirmiş öyle demişti. Gitsem mi gitmesem mi? En azından 1 hafta gidip sigorta girişim mi olsa?

Güncellemeler
1 yıl
Mezuna kaldığım için evde çok sıkılıyorum ders yap, evle ilgilen, spora git, gel uyu sıkılıyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ama daha reşit olmamış biri için 10 saat fazla mı ya da çok mu erken?
Çıldıracağım yardım edin ya?