• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Üniversitede nasıl davranılmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Yapay Zekaya Sor

İpucu versenizz...

Üniversitede nasıl davranılmalı?
Üniversite Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

"Okulu 4 senede bitirmek 4 sene kaybettirir, 5 senede bitirmek 1 sene kaybettirir." diye bir söz vardır ve bence aşırı doğru, aşırı çalışıp üniversiteyi erken bitirmek yerine yeterli miktarda çalışıp üniversite hayatını en iyi şekilde yaşamanı tavsiye ederim. Saldıktan sonra toparlamak zor oluyor (6. Senem ilk dönem bitecek inş 😅) ama gerçekten üniversite hayatını yaşamazsan çok şey kaybedersin. Çalışkanlarla ve ortam kuracak adamlarla aranı iyi tutarsan çok rahat edersin, çalışkan adam notlarını sadece samimi olduklarına verir üniversitede, öyle herkesten not isteyemezsin istesen bile "bende de yok" der geçer çünkü çan sistemi var, rakiplerin düşük alırsa bu senin işine gelir, ortam kuracak adamla zaten iyi olmazsan ortamında olmaz.

Daha ne anlatim skfjdjf.

0
    2 Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      1 yıl

pff bomboş yorum verdiğin tavsiyeye bak aq kiz ortam yapmak isteseydi uni okumazdi zaten sosyallesmek farkli okulu uzatmak farkli her insanin hayati bir degil uzatacak vakit kaybi olmayabilir bu tavsiyeni uniye eglenmek icin gideceklere ver

Yorumla
    • BuzPüskürtenEjder
      BuzPüskürtenEjder
      1 yıl

Vermek istediğin bir tavsiye varsa ayrı bir yorumda verebilirsin. Okulu bitirdikten sonra "keşke çevrem olsaydı" demekte sıkıntı, her şey okumak değil evet çok önemli ama sadece mezun olunca bir şey kazanamazsın. Üniversite eğlenme alanı değildir zaten, hayatı öğrenme alanıdır. Hayatı öğrenmek için sosyalleşmek zorundasın. Neyse söylemek istediğin bir şey varsa kendi yorumunu yaparak söyleyebilirsin, yorumlara salça olmana gerek yok.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

• Önce bir süre gözlem yapıp güzel i̇maj çiz, sonra arkadaşlık işine gir. Ben ilk yıl 4 grup değiştirmiştim, son grubum yıllarca yine grup değiştireceğim diye beklemiş 😂

• İlk yıl özelini kimseyle paylaşma. İnsanların huyunu daha bilmiyor olacaksın. İyi niyetini kötüye kullanacaklar çok çıkacak. Ne onlardan ol, ne de onlara malzeme ver.

• Çalışkansan notunun olduğunu belli etme. Çalışkan değilsen de birilerinden not alırsan iyiliğinin karşılığını ver, en azından bir çay ısmarla. Gerekliyse hayır demeyi bil.

• Paranı iyi idare et. Maddi durumunu senden başkası önemsemeyecek. Birilerine yaranacağım diye kendinden eksiltme hiçbir konuda. Kendin ol ve eğlenmene bak.

• Aşk meşk işlerine de ilk yıl girme ve mümkünse sınıfından seçme. Kimin zevkine uyduğunu ve sana ilgisi olduğunu bul, acele etme. Yoksa çok dramaya maruz kalırsın.

• Okulu mümkünse uzat. Öğrencilik güzel şey ve mezun demek işsiz demek. Ben 4 yıllık bölümü 6 yılda bitirdim, gayet de memnunum. Seminer, gezi, kurs vb. fırsatları da es geçme.

5
    2 Yorumla
    • Murişçik
      Murişçik
      1 yıl

Ona verdiğin tavsiyelerde dolayı eline sağlık

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Rica ederim. Deneyimlerimi paylaştım sadece.

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Fazla samimi olmamak en güzel, temizi. Sınıfta derse gelmeyip not araklama çabasında tipler olacaktır uzak durmak gerek. Amfiyse aşırı arkalarda oturmak dersi kaçırmaya sebep olur. Sosyal etkinlikler, konserler keyifli olur ve okullar düzenler katılmayı öneririm.

Başarılar.🌷

0
    0 Yorumla
  • Çerkes183
    Çerkes183 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Vakur ol. Çocuk gibi olanlar olacaktır, onlarla hiç muhatap olma. Bir de hocaya şirin gözükmek, yalakalık yapmak için arkadaşlarını satanlar da olur, onlara dikkat et.
    Meselâ ilk sene meslek derslerinizden olmayan dandikten bir derse girmemek için hep beraber "bu dersi asalım" dersiniz, sınıfça karar alırsınız ama birkaç tane "uyuzoviç" cins çıkar, okuldan gitmiş gibi yapıp bir yerlerde takılırlar ve sizden habersiz o derse girerler ve o birkaç dingilimsi yüzünden yok yazılırsınız.

0
    10 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Dingilimsi deme ayıpoluyo😀

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

E ama öyleler. Ben napayım. 😂

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Hayır yani o ben oluyorum da 😀

O dingil ben oluyorum💅

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Arkadaşlarını sattın yani, öyle mi. 😂 Ayıp bee! 😂 Neyse köşede bir yerde utanıp gelmişsin belli ki, e o zaman da dingilimsilik düşüyor zaten. Tövbe etmişsin sen. 😂

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

13 senelik eğitim öğretim hayatimda arkadaşlarım umrumda bile olmadı😀 onlara göre hayat yaşamadım,
      Ben karneden önceki gün bile okula gelen tiplerdenim ama aralarında nerdeyse bi ben adam oldum veya adam olanlardan oldum😀
      Okulu asmak, dersi asmak, bunlar asla benlik olmadı ve umarım yine olmaz😀

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Ben üniversitede arkadaşlarla sözleşip, anlaşıp okul asmaktan bahsediyorum. Ama orada söz verip sözünü çiğneyenler oluyor dedim. Sen onlara dahil değilmişsin ki zaten.

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Hee nckxnd

Ben söz de vermem filan direk gelirim benim gibilere ne diyolar inek filan mı😂

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

İnek derler, doğru ama onlara kızmazlar. Söz verip de sözünü tutmayanlara ifrit olurlar.

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

İfrit olmak, vay be yeni kelime öğrendim teşekkür ederim

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

😊 Estağfirullah. Biz de ilk kez Sago'dan duymuştuk. 😊👍

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sevgili dostum, üniversiteye adım attığında bu yeni dünyada kendini rahat hissetmek çok önemli. Öncelikle, kendin gibi ol ve özgüvenini koru. Derslerinde aktif olarak katılım sağlamak ve hocalarınla iletişim kurmak sana büyük faydalar sağlayacaktır. Yeni arkadaşlar edinmekten çekinme; sosyal çevrene katılmak, etkinliklere katılmak hem öğrenme sürecini hem de hayatını daha renkli hale getirecektir. Edebiyat Kulübü gibi aktivitelerle ilgilenmek de seni akademik ve sosyal anlamda ileriye taşıyacaktır. 📚

Unutma, üniversite sadece eğitim değil, aynı zamanda kişisel gelişimin için de bir fırsat kapısı. Kendine güven, keşfetmekten çekinme ve her daim öğrenmeye açık ol. Başarı seninle olsun! 🌟

0
    2 Yorumla
    • Kemiksizz17
      Kemiksizz17
      1 yıl

Bu da asistanına yürüyen sadece güzel kızlardan asistan seçen kart öğretim görevlileri gibi hemen damlamış bu soruya

Yorumla
    • Murişçik
      Murişçik
      1 yıl

@Kemiksizz17 adam yapay zeka zaten boş ver onu

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

55

Cevap

• OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bence öncelikle biraz ağırbaşlı olunmalı, derslere odaklanmalı arkadaşlık ilişkilerinde mesafeli olunmalı çünkü üniversite kariyer hayatınızın son basamağı olacak ve mezun olup kendi hayatınıza başlayacaksınız, başarılar...

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hata genelde ilk yıl dersleri nasılsa yaparım diye boşlamakla başlıyor. Ilk sene asıl, sonra keyfini sür derim.

0
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 322 cevap paylaştı.

Üniversitede, iyi bir izlenim bırakmak için açık fikirli, saygılı ve sorumlu olmak önemlidir. Derslere düzenli katılmak, ödev ve projeleri zamanında teslim etmek, öğretim üyeleri ve arkadaşlarla olumlu ilişkiler kurmak iyi davranışların başında gelir. Aynı zamanda, ders dışı etkinliklere katılarak sosyal becerilerini geliştirmek de faydalı olabilir.

1
    1 Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

Yareppim 😬😬

Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Daha çok derslere odaklı ama hayattan ve eğlenceden de geri kalmayarak. Okuldaki kulüplere üye ol. Seminerleri vs takip et. Kendini geliştirmek adına adımlar at. Herkesle samimi olma ve herkese her şeyini anlatma. Gereksiz samimiyet tez ayrılık.

0
    0 Yorumla
  • ergn0638
    ergn0638 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    1 yıl

Üniversite ye geldim aman çok ortamcı insanlarla takılayım artık özgürüm vs dersen iki senelik okuyorsan 4 sene de 4 senelik okuyorsan 6 senede biter. Öğrenci kulüpleri fotoğrafcılık sinema gezi vs genelde erkeklerin kız düşürmek için kullandıgı yerlerdir. Kantinci ya da Starbucks çı olma okuluna derslerine belli ölçüde Konstantin ol bence sınıfını arkadaşlarını birinci sene biraz gözlemle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bana sormak istediğin şeyleri sorabilirsin Akdeniz Üniversitesindeyim. Bir kere kendine has bir ağırlığın olsun, ben ilk sene herkesle samimi olcam diye samimiyet kurayım derken çok dışlandim. Bilmiyorum nasılsın ama ortamlara dikkat et çünkü fark etmeden seni çok değiştirebiliyorlar. İnsanların iki yüzlü menfaat in olduklarını bil. Özellikle sınav zamanı yüzüne bile bakmayan sneij yüzüne gülüyor. Lütfen özünü kaybetme. Evett eğlen gez toz ama aklı başında biri ol.

3
    1 Yorumla
    • chibuike
      chibuike
      1 yıl

Bende de aynısı oldu ilk yılımda samimi davrananlara fazla güvendim sonra çevremde sadece 1-2 kişi kaldı çoğu benden uzaklaştı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Üniversite sınıf tekrarı ya da sınıfta kalma gibi bir durum yoktur. Bununla beraber alınan bütün derslerden başarısız olunduğu takdirde dolaylı olarak sınıfta kalmış olursunuz. Bazı okullarda 3. sınıfa geçerken ya da mezun olurken öğrencilerin belirli bir not ortalamasının üzerinde olması beklenir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben kimseyle muhatap olmuyordum kendi arkadaş çevrem vardı zaten çok az öz olsun dedikoduları dinleme bile zararlı çıkarsın cool ol fazla boşlama dersleri hocalarla asla arayı bozma havalı olmak için ama fikrini belli şartlar altında belirt yoksa şehir şehir yaz okulu ararsın ve inan bana lise ortamından daha berbat ilk sene ortamı herkes büyüdük kafasıyla gelecek ama hala ergen olacaksınız görünüşünden bakımından ödün verme ama bunları en çok kendin için yap o günler daha güzel geçecektir 😊

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani her şeye en önde atlama soğukkanlı ol ay aman piknik var deseler planıma göre haber veririm de şuraya gidelim deseler bakayım işim çıkmazsa bana uyar de ben genelde yoğundum o yüzden böyle diyordum sürekli beni bir yerlere çağırma çabasına giriyorlardı halbuki naz yapmıyordum cidden arkadaşa ihtiyacım yoktu diye pek muhatap olmuyordum ama böyle davranınca daha da hoşlarına gidiyordu sanki tabi hep böyle olma ama her şeye en önde atlama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu soruyu sorduğuna göre sessiz birisin ilk haftalarda herkes grup halinde takılır ikinci haftada herkes farklı gruplara ayrılır tek bir tane samimi arkadaş bulmaya odaklan 3lü bi grupla arkadaşlık yapmaya calısırsan dışlanma oranın yüksek ya 4lü takıl ya da tek bi arkadaşın olsun

0
    0 Yorumla
  • Birisi_22
    Birisi_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

kendin ol ona buna şirin gözükmek için kendinden kişiliğinden benliğinden ödün verme bide insanlarla konuşmaya çalış kendini tanıt onları tanımak için sorular sor yemekhaneye filan gidin sonra dışarda buluşun vs vs

0
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

beklentilerini söylersen yardımcı olayım! zira insanın davranışları beklentileri ile ilgilidir. yani bir şey beklersin ve istersin , davranışlarını ona göre ayarlarsın.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beklenti değil de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bide utangaç biriyim pek alişkan olmadiğim ortamlarda yani geç alişiyorum samimi mi olmaliyim ciddi mi nasil

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

iyilerden zarar gelmez bunu hissedebileceğini sanıyorum, önemli olan kötü insanlara (seni kullanma ihtimali olan) insanlara karşı çok dikkatli olmalısın bnce. insanlara kendini çok sevdirmek gibi bir kaygın olmasın bu senin için ciddi zaaf yaratır. suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek çok insan var çünkü. kendini kasma

Yorumla
  • Keşkedogmasaydim12
    Keşkedogmasaydim12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Kimseyle samimi olma kimseye özel hayatını anlatma zayıf noktası belli etme
    Arkadaşlar edin
    İlk tanistiklarin yakın arkadaşların olmayacak kimseye güvenme
    Eğlenmesini bil
    Hocalarından ne kadar bilgi alabilirsen iyi çekinme hocalara soru sor
    Kulüplere katil sosyalleş

1
    0 Yorumla
  • Karacim
    Karacim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

İlk sene herkes çok samimi olur. Kimin kim olduğu ikinci üçüncü senelerde ortaya çıkar. Son sene düşman olurlar.

Başta hiç sevmediğiniz bir insan da mezun olurken sevdiğiniz biri oluverir. Onun için hiçbir arkadaşına ne kadar sevsen bile asla sırtımdan vurmaz deme, ve sırrını anlatma, sınırların çok önemli. Sevmediğin insanlardan da nefret etme.

Başarılı olduğunda içten içe seni kıskanıcaklar. İlişkin olursa iyi şeyleri söyleme. Onu da kıskanırlar.

1
    0 Yorumla
  • frose_
    frose_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Öncelikle merhaba. Üniversitede kendin gibi ol kimseye özenme bence. İlk zamanlar herkes birbiriyle arkadaş olmaya çalışacak. O arkadaşlıkların kimi sürecek kimi bitecek. Kimseyle çok münakaşa etme. Derslerine çalış ihmal etme. Gezilecek zamanlar da olcak hemen gezeyim bitireyim deme çünkü sonra sıkılırsın. Bunları uygulayabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • gizemlikz35
    gizemlikz35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

Olduğunuz gibi olun ama fazla yakınlığa girmeyin üzüm uzumr baka baka kararimis derslerimizde farklı bir yola savrulursunuz ki gerçekten savrulmaya açık bir ortam oluyi o yüzden kariyerinize mesleğimize odaklanın derim ben. en iyi şekilde okulu bitirmeye bakın mesafeli arkadaşlıklar kurun.

0
    0 Yorumla
  • Ekvator4242
    Ekvator4242 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    1 yıl

Asla ama asla seni yarı Yolda bırakacak biriyle birlikte olma. Cinsel hayatın sadece evleneceğin kişiyle olsun onunda sadece seninle olsun motor muamelesi görme. Hastalıklar çok arttı dikkat et

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlk ay kimseyle muhatap olma ben 3 Ay boyunca konuşmadım o en iyi arkadaşlıklar bitti ve şimdi arkadaşlarımı kendim seçtim hepsini tanıdım kime nasil davranılacağını kime güvenip kime güvenmeyeceğimi biliyorum sakın ilk aylardan kimseyle samimi olma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

kendini diğerlerinden çokça geliştirmeye bak onlar ortama akarken sen kendini geliştir her anlamda 4 yıl sonra onlar sürünürken sen yükseklerde olursun ha bide kesinlikle dil öğrenmeye de bak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Üniversite sosyalleşilebilecek en doğru alanlardan biri, tek kalmamaya çalış, sessiz durma insanlarla iletişim kurmaya çalış, ama yine de temkinli davran herkese her şeyini anlatma

1
    0 Yorumla
  • Noctiluzeze
    Noctiluzeze Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kendin ol. Şımarık olma lütfen, doğallığını kaybetme. Kalitenden ödün verme kimseye.

1
    0 Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.

0
    0 Yorumla
  • enes1614
    enes1614 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 43%
    1 yıl

Herkesle hemen arkadaşlik kurma ortami gozle ona gore arkadaslik kur.

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çok samimi olma ara ara ciddiyetini göster, disiligini asla kullandirma. Karoyerine odaklan

0
    0 Yorumla
  • ber35
    ber35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 43%
    1 yıl

Üniversite ortamı soğuktur ilk yıllarda arkadaş bulmada zorlanabilirsin

0
    0 Yorumla
  • OrhanDeli
    OrhanDeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

efendi olun, derlsrinize çalışın. onla bunla pislik yapmayın

0
    0 Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.

Olduğun gibi ol, hepsi bu kadar.
    Gittiğinde anlarsın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hiçbir şeyden korkma bence. Sev, sevil.. En güzel yaşların ben iyi değerlendir derim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kimseyle samimi olma tepene çıkarlar. Fazla alışverişte bulunma. Başının çaresine kendin bakmaya çalış. İnsan seçerken dikkatli ol. Çoğu insana güven olmuyor. Aklı başında insanlarla arkadaşlık yap.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Aman liseli ergenler gibi cool ve gizemli olma çabalarına girme yeter

0
    0 Yorumla
  • Zorakimutlu
    Zorakimutlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Ders calisacagin zaman kesinlikle ders çalış eglenecegin zaman eğlen ama sakın ama sakın sonra ders çalışırım deme

1
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Erkeklerin evine gidip adını çıkarma dersini çalış çok çalış gece kulüplerine gitme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran kasma lisedeki gibi embesiler var tabi gittiğin okula göre değişir

2
    0 Yorumla
  • YavuzSultanSelim1
    YavuzSultanSelim1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Havalı olacaksın giyim kuşam önemlidir bizim okulda öyle mesela 23 ünde açılacak

0
    1 Yorumla
    • YavuzSultanSelim1
      YavuzSultanSelim1
      1 yıl

İzmir ekonomi üniversitesi

Yorumla
  • eda_00kuş
    eda_00kuş Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

Kasma doğal ol da davranışlar öz den gelir değiştiremezsin🙃

0
    0 Yorumla
  • Porshemilao
    Porshemilao Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Soruya bak ya partiye gidiyor sanki😅

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya niye dalga geçiyonnn parti ne alaka bi kere parti gibi ciddi olmayan yerlerde nasil davranmam gerektiğini niye sorayım ayol?

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • ntmore96
    ntmore96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

cool davran kimseye yüz verme

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Samimilik peki... arkadaş falan ...

Yorumla
    • ntmore96
      ntmore96
      1 yıl

birkaç tane yakın arkadaşın olsun. onlarla takılırsın.

Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Normal hayatına orada devam et işte. Bir olayı yok

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Otur dersini çalış

0
    0 Yorumla
  • вʟαcкנαcк
    вʟαcкנαcк Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Herkesle samimi olma ilkten sessiz kal değerlendir

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Kendin ol kasmakendini

0
    0 Yorumla
  • kebeeelek
    kebeeelek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kendin ol enerjisi kötü olandan uzaklaş

0
    0 Yorumla
  • kewokk
    kewokk Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 94%
    1 yıl

Normal insan gibi işte

0
    0 Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Samimi mesafeli kibar

0
    0 Yorumla
  • HzDoqukan
    HzDoqukan Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İlk günlerden arkadaş yapılmamalı

0
    0 Yorumla
  • reeLkullanıcı
    reeLkullanıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    1 yıl

Ya göründüğün gibi ya olduğun gibi klasik

0
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    1 yıl

Okula gidip ders çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

herkesle muhatap olmamak lazım başta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hangi anlamda nasıl davranılmalı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

istediğin gibi davran özgür ol 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Nasıl olmak istiyorsan

0
    0 Yorumla
  • çoraksular
    çoraksular Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Esc olcan ztnn kasma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Esc ne?

Yorumla
  • simayyya
    simayyya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

bende Kimseye güvenmeyerek davranıcam

1
    3 Yorumla
    • NeyimVarKii
      NeyimVarKii
      1 yıl

Kelepcee

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      1 yıl

goo girl bu sene gorsunler bizi bakalim 😃

Yorumla
    • simayyya
      simayyya
      1 yıl

Valla askim görsünlerrrrr 💗💗

Yorumla
  • aleynacanerr
    aleynacanerr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    1 yıl

Uyumlu olan kazanıyor ne olursa olsun uyumlu olun

1
    0 Yorumla
  • Zehraaaaos
    Zehraaaaos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kendin ol yeter

1
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.

Olduğun gibi?

0
    0 Yorumla
  • Dıssizjqqkkq
    Dıssizjqqkkq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Ilk gunun mu anlatayim uzunca

0
    0 Yorumla
  • 303_mustafa
    303_mustafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Okuldasın iste

0
    0 Yorumla
  • portakalasuyu
    portakalasuyu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bende merak ettim

0
    0 Yorumla
  • Nergis_69
    Nergis_69 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

İnsan gibi

0
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı.

Kendin ol

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversitede nasıl davranılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversitede nasıl davranılmalı? 9 cevap verildi
Üniversitede nasıl davranılmalı acaba? 7 cevap verildi
Üniversitede nasıl davranılır? 13 cevap verildi
Üniversitede nasil geçinilir? 8 cevap verildi
Üniversitedeki ortam? 6 cevap verildi
Üniversitede nasıl kaynaşılır? 46 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨