Kpss sınavı puanım ve sıralamam düşük geldi. Bir daha mı hazırlansam detayları açıkladım?

2023te müzik öğretmenliğinden mezun oldum ve annemler kpss icin dershaneye yazdırdı ama ben hiç hazır değildim ve bilinçli değildim yeni mezunum ve boşlukta kaldığım için o zamanlar ne yapacağıma karar verememiştim. Kpssye de içimden gelerek çalışamadım ve dershane boşa gitti. Bir sene boyunca sadece dershane ve ev arası geçti ama sınavdan da yüksek alamadım sıralamam da iyi değil. Üzerimde çok baskı hissettim çünkü herkese ne dicem vs. şimdi de o şansım elimden gitti gibi hissediyorum tam tersine şu an kpss çalışmak istiyorum ama bu seferde işe başladım müzik kursunda çünkü annemler ve çevrem boş durmamı istemiyor. Üzerimde hep bir baskı var. Sadece sınava çalışsam düşük aldığımda herkes sok oldu zaten. Ne yapcam bilmiyorum şu an çok kötü hissediyorum. Arkadaşlarım iyi almış mutlular ben şu an pişmanlık hissediyorum.

Kpss sınavı puanım ve sıralamam düşük geldi. Bir daha mı hazırlansam detayları açıkladım?