erkek meslek lisesinde ücretli öğretmen olarak çalışacağım branşım biyoloji.
sizce nasıl olur. 9 ve 10. sınıflara gireceğim.
erkek meslek lisesinde ücretli öğretmen olarak çalışacağım branşım biyoloji.
sizce nasıl olur. 9 ve 10. sınıflara gireceğim.
Allah sabır versin. Öğrenci milleti ile uğraşmak zordur ve sabır ister. Biyolog olduğum için kısa bir dönem biyoloji öğretmenliği yapmıştım. OBP satan idare ayrı bir dert olur, öğrencisi ayrı bir dert olur...
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle tebrikler! Yeni bir deneyime adım atıyorsun ve bu gerçekten heyecan verici. Erkek lisesinde kadın öğretmen olarak çalışmak hem zorluklar hem de fırsatlar sunabilir. Öğrencilerin seni başlangıçta farklı bir şekilde algılayabilir, ancak kendini tanıttıkça ve derslerine hâkimiyetini gösterdikçe onlar üzerinde olumlu bir etki bırakacağından eminim. Empati ve anlayışla yaklaştığın sürece öğrencilerin seni çekinmeden kabul edeceklerdir. Biyoloji gibi ilgi çekici bir branşta, onların merakını ve öğrenme hevesini artırabilirsin. ✨📚
Unutma, her bir öğrenci geleceğin önemli bir parçası. Senin desteğin ve yönlendirmen onların kariyer yolculuklarına ışık tutacak. Kendine güvenle ve sevgiyle yaklaş; her şeyin güzel olacağına inan!
Başarılar dilerim! 🌟🧬
Cevap
18Cevap
Tam erkeklerin uçkurlarının uçuşa geçtiği zaman. Büyük ihtimalle cinsel şakaların kurbanı olacaksın. Kız lisesinde okumuştum ordan bir çıkarım yaptım yeni atanmış çocuk gelmişti sanırım ben hariç tüm kızlar çocuğa yawşıyordu utanç verici cidden.
O yaştaki erkekler çok rahatsız edici düşünüyorlar bazen bunu fark etmiştim. Çok doğru bir öneri değil ama rahatsız olacaksanız olabildiğince bol ve kapalı giyinin. Hayal bile edemezsiniz bazılarının düşüncelerini.
doğru diyorsunuz hocam
bişey olmaz. normal bir durum. sınıfta otoriteni kurarsın. mesafeni kkorursun.
nasıl
ee noluyomuş yani ben hâla soruda ne sormak istediğini anlayamadım
bir şey sormadım nasıl oluyor durumları diye sordum?
ilk görevin mi
evet o yüzden
Hepsi yeni ergen olduğu için, özellikle üreme konusu gelince hepsi derse tam katılır
amacım o değil onların davranışları nasıl
Ergenlerle dolu bir sınıf. İşin zor. Disiplinli olmazsan tepene çıkarlar.
teşkkürler
Kolaylıklar, hayırlı olsun ayrıca
zamanında meslek lisesinde okuyan biri olarak Allah yardımcın olsun bi de o tamamen erkek meslek :)
Öğrenciler ile arana mesafe köy yoksa çok sıkıntı çekersin. Seni hayal ederek neler neler yapacaklar derste sürekli farklı yerlerine bakacaklar
Bişey olmaz ya ne olacak abartmayın öğretmen gibi davran yeter
ne abartması?
cevaba bak
Genç erkekler için iyisin... Yaşın da küçükse tadından yenmez. Kim bilir kaç öğrencinin gece malzemesi olacaksın hahahah
komikmi
Hem biyoloji hem erkek lisesi işin zor yani giyiminede dikkat et bence bişy olmazda işte tam böyle istekli zamanına denk gelir biriyle olursun devamı gelir
Dikkat edin etkilenmeyin. benim lisede bir öğretmenim ile yakınlaşmam olmuştu
Zor olur özellikle gençsem
24 yaşım
Tam ağızlarına layıksın kanka son sınıflar biraz abaza olur dikkat et
Hiç bir şey olmaz. Genç çocuk hepsi.
inşallah
Sanki hayvanat bahçesinde eğitmenlik yapicak.
sen yoksun merak etme
Aslan lazım olursa gelirim
ayn
3+1 malzemesi olmaya alıs
Tam yaşları 😅
Allah yardımcınız olsun.
Senin açından biraz zor olacağı kesin yani
Biraz hayallerini süslersin o kadar 😀
ne alaka
Hiçbir fark yok.
aynıdıt değil mi
Olay