Gitmemi istemedigini, ozleyecegini soyledi. Sizce onun bu sekilde dusunmesi gitmeme engel olur mu? Gidemez miyim?
Yoksa Allah nasip edecekse, önunde bir şey duramaz mı?
Yoksa Allah nasip edecekse, önunde bir şey duramaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitme gidip napacaksin
Kardes bana kalsa ben gitmek ister miyim? Universite mezunu işsiz adamim hayatimi okuyarak gecirip hic bir sey sahibi olamadim. Magazalarda calistim. Bir urun satmak icin milletin egosunu saatlerce tatmin ettim yillarca.. Kendime ait hic bir seyim yok. Babam 60 yasina geliyor halen calisiyor.. Kendim icin degil ailem icin gitmek istiyorum kankam. Babam calismasin, annem ablam babam daha rahat yasasin diye gitmek, ekmegimi kazanip ulkeme gondermek istiyorum.
BK şu anda ucak düştü mesela
mdmcmdmmcmdmdmsm
Benzer durumu yaşadım öğrenirsen bana da söyle
Sence engel mi? Yoksa nasipte varsa olur mu?
Nasipte varsa olur ama söyledikleri söz ister istemez acaba dedirtiyor
Allahin izniyle Rabbim hayirlisiysa kalbe gore verir. Herkes kalbinin ekmegini yer ben buna inaniyorum. Yani bize bakiyor Rabbimiz.
Istiyorum kardes, 60 yasindaki babam daha fazla calismasin, kiz kardesim annem babam daha iyi sekilde yasasin, benim de bir gelecegim olsun diye istiyorum. Tamamen orada yasamak icin, kadin kiz pesinde kosmak icin degil..
Ekmek parami kazanip memlekete gondermek icin istiyorum. Ben orada 1 kuru ekmek su iceyim bana yeter.
Sana da tavsiyem. Sakin konunun uzerinde daha fazla durup onlarin bilinc altina sokma onlarin bu durumu unutmasi en iyisi.
Bende öyle düşünüyorum ama yabancıların olduğu bizim olmadığımız yerde ne yapacaksın diyor ailem biraz benim ki karışık Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin canim benim Amin.. Allah senin de gonlune gore versin. Cidden iyi bir insanim. Rabbimden hayirli bir sekilde istiyorum. InsAllah olur. Ablam oyle deyince dedim ki, abla neden oyle diyorsun ben cok istiyorum dua ediyorum dedim. Bana soylemeyecektin kardesim dedi :D
Demek ki bir sey paylasmaya gelmiyor
Hayallerini anlatmayacakmışsın ben bunu daha iyi anladım çünkü senin modunu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar 🥲😁
Kesinlikle sana katiliyorum :D
Babamdan yana sikinti yok gitmemi ister. Digerlerini ikna ederim. Bakalim. Durumu unutturmak en iyisi. Hic bahsetmemek lazim yanlarinda.
Cidden cok iyi bir kizsin. Acaba profilini gorebilme imkanim olur mu?
Hangi ülke düşünüyorusn
Amerika Allah nasip ederse. Bana kalsa ben de gitmem. Ekmek parasi icin. Ailemin refahi icin istiyorum. Kim ailesini birakmak ister
çok sıkılacaksın orada her seye sıfırdan başlamak zor
Oyle tabi ki