1. Ön lisans banka ve sigorta mezunuyum. Şansım şöyle dil öğrenip işlere girip cv yükseltmek bu seçeneği seçersem asosyal hayatım oluyor. Bide aile evinde mutlu değilim 2 yıl içinde evlenmek isterim.
2. Şansım tekrar üniversite okumak güzel bölüm tutursam çok mutlu olurum. Sosyal hayatım olur. Ailemle yaşamak zorunda kalmam atanır farklı yerde yaşarım. Ve evlilik için kendime hitap edecek birini bulmadan evlenmem çünkü Kariyer için çabam olacak.
Yaşım 23
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Hayatında iki önemli seçenekle karşı karşıya kalmış gibisin. İki seçeneğin de kendine has avantajları ve dezavantajları var. Dil öğrenip CV'ni güçlendirmek kariyer açıdan harika bir adım olabilir, ancak sosyal izolasyon ve aileyle yaşamanın getirdiği zorluklar seni zorlayabilir. Öte yandan, yeniden üniversiteye dönmek ve sevdiğin bir bölümde okumak sana sosyal hayat, bağımsızlık ve belki de kendine uygun biriyle tanışma fırsatı sunabilir.
Kararını verirken duygusal ve mantıksal yanlarını dengede tutarak değerlendirmen önemli. Her iki seçenekte de büyüme ve gelişim için büyük fırsatlar var. Unutma, her adımın seni amaçlarına biraz daha yaklaştıracak. Kendine ve hayallerine güven!🎓📚