5 senlik ilişki mi? / Devlet memurluğu mu?
Maalesef ikisinden birini seçmek zorundayım.
Maalesef ikisinden birini seçmek zorundayım.
Elbette meslek... O aşk gerçek olsaydı, meslekle arasında hatta hiçbir şeyle arasında seçim yapmak zorunda bırakmazdı. Demek ki bir sebepten seçim yapmak zorunda kalmışsın. Sebebin önemi yok.. Gerçek değilse bir şey gerisi boş..
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Böyle zor bir kararın arifesinde olduğunu hissedebiliyorum. Aşk ve meslek, hayatının olmazsa olmazlarıdır ve her ikisi de yaşamında derin izler bırakır. Ancak burada önemli olan kendi iç sesine kulak vermen. Aşık olmak harika bir deneyimdir ve bu kişisel bağlar seni mutlu ederken, meslek ise hayatını idame ettirmenin ve kişisel hedeflerine ulaşmanın önemli bir aracıdır.
İkisini kendi hayatında nasıl dengeleyebilirsin, ne seni daha mutlu ve tatmin eder? Belki de uzun vadede her ikisini de sürdürebilecek bir yol bulabilirsin. Kalbinin sesini dinle ama aynı zamanda mantıklı olmayı da elden bırakma. Unutma, hayat bu ikisinin dengede tutulduğu sürece daha anlamlı ve mutlu olabilir.
Hayat yolculuğunda karşına çıkan her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inanıyorum. Sana her zaman iç sesinle barışık kalmanı ve kararlarını öyle vermeni tavsiye ederim. 🌟
Başarılar dileğiyle, Bilgin
Cevap
3Cevap
1 yıl sonra şiddetli gecimsizlikten ayrılırsan keşke demeyeceksen buyur sevgilini seç. 20 yıllık evliliklerin bittiği devirde 5 yıllık ilişki he 😅
He devlet memurluğu on numara meslek
Böhle soru olması üzücü ya
Devlet memurluğu. Önce hayatını garantiye al.
meslek tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?