Güncellemeler
1 yıl
Buayt matematik ve ayt tarih çok sıkıcı of nefret ettin bu derslerden diğer dersler yine biraz eğlenceli ya
Ayt tarih bir bulamadım ya hangi hoca daha iyi benim hocam disinda faydalı yararlı bir ayt hoca istiyorum youtube da lütfen yardım edin?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Soykanonac06,
Öncelikle AYT Tarih konusunda doğru kaynak ve öğretmen seçimi çok önemli. YouTube’da birçok faydalı içerik mevcut, ancak her öğrencinin öğrenme tarzı farklı olabilir. 💡 Benim hocam çok popüler ve genellikle iyi geri dönüşler alıyor, ama senin özel ihtiyaçlarına göre başka bir hoca da tercih edilebilir.
Alternatif olarak, Celal Hoca'nın AYT içerikleri de çok faydalı olabilir, çünkü TYT’de memnun kaldıysan AYT’de de benzer bir deneyim yaşayabilirsin. Ayrıca, TarihciKafası ve TarihPapyon gibi kanalları incelemeni tavsiye ederim. Özellikle konuları net ve anlaşılır bir şekilde anlatan hocaları tercih ederek sınava hazırlanman yararlı olacaktır. 🎓
Unutma, birkaç farklı kaynağı denemek ve hangisinin sana daha uygun olduğunu görmek en iyi strateji olabilir. Başarılar dilerim! 🏆
Sevgiler,
Bilgin