Ya benim böyle yıllardır ergenlikten beri bir kokum var. Ama böyle nasıl desem banyo yaptığım gün başlıyor. Küçükken böyle değildi. Koltuk altımdan aşırı kötü bi koku geliyor. En çok koltuk altımı yıkıyorum ama yinede banyodan bi saat sonra kokmaya başlıyor. Koku sadece koltuk altımdan geliyor. Ben bu kokudan temelli nasıl kurtulurum? Bunun bi ameliyatı var mı? Koltuk altı aldırma ameliyatı. Bu kokudan gerçekten sıkıldım. Temizleniyorum hergün banyo yapıyorum ama aynı. Yazında kışında. Bunu yazarken bile utanıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet var
yani soyle soyleyim agda feln islerinw girme cok buyuk soeun yasaya bilirsn kil donerse ameliyt olursn lazer dicem ona lwnf bezlerinn olugu yer cok tehlikeli bence boyel dwvm et
doktor bana ter bezlerini alırız demişti de kabul etmemiştim ter bezi alınır mı mk öyle bişey mi var rolon kullanmaya falan başladım terkur diye bı krem falan vermişti göndermişti rolon kullan benim ki de aşırı berbat kokuyodu rolon kullandım kullanali korkmuyorum günde iki defa rolon yeniliyom nereye gitsem
+ sı bu utanilacak bir şey değil tiksinilcek bı durum da değil saçma sapan yorum yapmışlar aldırış etme herkesin yaşadığı bı sorun bazilarimiz önlem almiyor sadece sen en azından durumun farkındasın
ya da botoks tedavisi var özellerde gücün varsa yaptır dayanamıyosan
Bu kokudan tamamen kurtulur muyum ki
Öyle bir dünya yok. O yüksek ihtimal psikolojik bir koku
Hiç kimse dört dörtlük değil hanımefendi takılmayın bu kadar Gülü seven dikenine katlanır derler
Aşkım ne kafana takıyorsun onun hastası olanlar var ben gibi getir bana yalarım onları
Öff abazamısın nesin hakarette yazamıyorum kızlar soruyor müsade etmiyor. Bi git yaa
Sana da morel vermek yaramıyor s. lk
Moral vermek deyince senin aklın başka yerlere kayıyormuş demek. Sen buna moral vermek diyosun bende abazalık.
Evet çok farklı canım
Canınmış canın batsın. Hastasın bence. Gelmiş burada biri koktuğunu söylüyor sende yalarım diyosun ona. Gerçekten pes. Git tedavi ol.
Ne kadar abarttin yaa aman sen öyle kokarsan daha çok kişi kaçar senden tedaviyi sen ol bence ben normalim
Normal değilsin bence seks düşkünüsün. Profil fotoğrafından belli. Bu arada profiline falan girmedim. Burdan gözüküyor. Bu sitedeki tüm çatlaklar beni buluyo zaten.
Çok konusuyon yaa benim ne olduğum önemli değil sen kendi kokuna bak boyle koku sevenleri kovalarsan digerleri zaten senin kokundan kaçar bu gidişle kimse kalmaz etrafında sen olmazsan başkası olu
Aaaa benden kaçarlarsa etrafımda kimse kalmazsa ben naparım! Hele de ben değilde benden başkası olursa dediğin gibi kendimi camdan atarım cidden (!). Umrumda değil. Hiçbi insanın ağzının içine bakmıyorum. Belli ki senin yalnız kalacaksın diye ödün patlıyo ki bana o güzel kalbinle dost tavsiyesi veriyosun. Ah yazık.
Üzülme sen benim icin ya kaderde ne varsa o olur sen kendini düşün canım tuzlu suya flaan yat ne biliyim yani toprak icinde sabahla camirli sulara git afyon da vardı
Ah sende benim için üzülme. Nasıl olsa (!) senin dediğin gibi ter kokusuna bayılanlar var. Yani senin dediğin doğruysa kokumu seven birini bulurum ben. Sende belli ki ter kokusunu yalamayı seviyorsun. Umarım kendine terini yalayacak birini bulursun.
Bulurum merak etme sende bulursun dünya da milyon erkek kadın var kimse aç kalmaz ay kokusuz kalmaz ama sen birde şöyle dusunsene sen kokuyorsun ve sana kötü gelen bir şey için seni deli gibi biri istiyor böylelikle sorun kalkmış oluyor senin için hatta oranın yalanmasi seni aşırı cildirtir
Evet aşırı çıldırtır beni. Biri koltuğumu yalasa ağzının ortasına okkalısından yapıştırırım bitane Ne değişik fantezileriniz var ya. Demekki senin bi kıza teslim olman için seni yalamaları kafi. Ne kadarda iradesizsin.
Yaa ne alaka sen şimdi sevgiline sevişirken orami burami yalamami diyeceksin? Adam her yerini yalamak istersen o zaman ona vurursun vurabilirsen alt kivranip zevk alırken bunu nasıl yapabilirsin bilemam artik
Hastamıyım ben? Ne o öyle salyalarını birbirlerine bulaştırıyolar. Kimin hoşuna gider bu? İnsanı karşına al üstüne tükür aynı şey. Demekki salyalanmak hoşunuza gidiyor. İyi o zaman partnerinle birbirinize salyalarınızı akıtın.. İşin zevk kısmına gelecek olursan ben o kadar yoğun duygulara gelemem zaten. Tabi bu benim fikrim
Yaa seni alan adam b. ko yedi aman başta iyi konuş da libidosu falan düşük olsun yoksa inan eğer yüksek olursa senle mümkün değil anlaşamaz KS de görmüşümdür zaten evli kadınlari erkekleri ayrılıyorlar falan evliliğin en önemlisi cinsellik eğer sen libido yüksek biri ile evlenirsen o adam seni ya bosar ya aldatır yaz bunları bir kenarı
Senin gibi hayatım karşı cinse bağlı değil ya da onlar olmadan yapabiliyorum. Tabi sen libidosu yüksek biri olduğun için kızsın yapamazsın anlıyorum. Sen beni bırakta kendine bak. Ben erkek olmadan yapabilirim ama sen kız olmadan yapamazsın bu yüzden tavsiyelerini kendine sakla. Belli ki kendini kızlarla şartlandırmışsın ve beni de kendin gibi sanıyosun. Yani erkeksiz yapamayacağımı. Merak etmiyorum ama dünyada hiç kız kalmazsa ne yapacaksın yoksunluk krizine mi gireceksin?
Yaa sana dedim ya dünya da milyon kız var Türkiye'de bile en az 30 milyon kadın var sende beni dert etme sen kendine bak ben her türlü kız bulurumda sen kokdugun için tek erkeklerden değil hem cinslerinde kacirrisin bir düğüne toplu tasimaya binaen uff bu pis koku nerden geliyor derler ama benim öyle bir sorunum yok yani 7)24 şeyim kalkık gezmiyorum sonuçta aman aman kız olsun die de yirtmiyorum bugün olmaz yarın olur yarın olmaz haftaya olur ama senin kokun 7/24 senle birlikde iyi düşün kim zor durumda
Bi susmadın gitti. Tüm insanlar kaçsın lan umrumda değil. Bu yüzden zor durunda olan sensin. Öyle senin gibi bugün olmaz yarın olurlar diye ümitte bağlamam insanlara
Hahaha yaa sen sus o zaman parasını basar yine yaparım o işi onudami tasa edecem sen kendine yan bee banene ndjfjej
Neyse yarın devam ederim seninle şimdi çıkıyorum amma çemen varmış yaa off çok uzadi yazarsan yazarım yine yoruma bak yazma kaçtım şimdilik
Bak konu bu. Sen kokuyosun etrafında kimse olmaz diyosun bende diyorum ki sana s'kimde değil. Ben sana bu sefer kızsız yapamazsın diyorum sen de diyosun k'çımın kenarı. İkimizinde umrunda değil. Ama ısrarla canımızı sıkmak için s'klemeyeceğimiz nedenler sıralıyoruz birbirimize. Ben senin doyumsuzluğuna taktım sende benim kokuma. Bu işin sonu yok o yüzden aynen yavaştan uza. Birdahada yazma klavyen bozulur inşallah.
Beddua ya bak ya 🤣 aman yaa naparsan yap kokmuş isss seni 😝
Çok komiksin bu arada kokarca seni ne halin varsa gör banene sen yazma alla allaa
Komik değilim sensin komik. Şu an ayar oldum. Gitsene lan git becer kendini.
Gitmiom lan ayar ol delir kokmus seni 😝
Uyuz ol işte sen yazma ne yazion
aman işim gücüm yok seninle mi uğraşıcam. Gidiyom iyi. Bu arada burası benim sayfam o yüzden tozolması gereken sensin. Hadi eyvallah
Sayfa senin tamam ama yorum kismi da benim iyi tamam uğraşma de hadi git 😝😝
Ter bezi aldirma diye bir sey var iğneyle ter bezlerini kurutuyorlar belki ise yarayabilir
sigara olabilir. lazerle aldirabiliyorsun.
Karbonat sür geçiyor
Deodorant kullanıyor musun
Evet
botox var onlarla çözersin
Deodorant dkdk
Kilolumusun
Hayır
Killarini sik sik aliyormusun fazla uzatma
Midemi bulandirdin
Miden bulandıyda defol git. Buraya bi soru sordum bu hakareti hak etmedim ve kabul etmiyorum.
🤣🤣🤣🤣🤣
Niye gülüyosun canım mısın acaba?
Hakaret yazdım niye çıkmadı canım kelimesini yazmadım
Kötü söz sahibinindir
Hehe defol
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣hahaah
Gül gül bişey demiyorum ama gülme seninde başına gelir
Özür dilerim
Bişey sorabilirmiyim