Üniversiteye hazırlanıcam ama parayada ihtiyacım var?

merhabalar.. ben maddi durumu ortalama düzeyde olan bir ailenin büyük çocuğuyum, anlayacaginiz benim bir sekilde geleceğimi inşa etmem kurtarmam gerekiyor babadan pek bir sey bekleyecek durumda degiliz.. bu sene yks'ye girdim fakat bomboş bir bilgi ile girdiğimden çok iyi sonuçlar elde edemedim, sıkı bir çalışma ile sıfırdan 9 ayda halledebileceğimi düşünerekten seneye tekrar girmek istiyorum. Ama bir yandan da hayallerimin başında gelen müzisyenlik var, gitar almak istiyorum fakat gelirim yok.. Dersle işi aynanda yürütmekte olmaz, çünkü haliyle iki yorucu işi yetiştirebilir miyim şüpheli? sizce ne yapmalıyım nası bir yol izlemeliyim? bazen düşünüyorum acaba okumak yerine meslek öğrenip (doğalgaz tesisati, su tesisati, elektrikcilik, klima işi, fotografcilik (saydiklarimin arasinda beni en cezbeden bu) gibi meslekler) hem para kazanip hem ilerde kendi isimi mi yapsam diye dusunuyorum ama hic deneyimim yok el becerim var mi bilmiyorum? çok kafam karisik gelecege karsi cok kaygili ve endiseliyim simdiden yol gosteren ve bi nebzede olsa yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum
Üniversiteye hazırlanıcam ama parayada ihtiyacım var?