31 yaşındayım. Radyo tv sinemadan mezun olmaya 1 yıl var. 2 ön lisans bitirdim. Biri adalet. Adalet kpss umutsuz. Özel sektörde 1 ay kadar tecrübem var. Yok sayılır yani. Şimdi atanmak istiyorum ama kararsızım ne yapacağım konusunda.
1 yıl daha bölüme devam edip lisans tamamlasam özel sektörde yani TV gazete gibi veya ajanslarda haber editörlüğü işleri bulabilir miyim çok emin değilim. Okula ara verip açıktan tıbbi sekreterlik gibi bir bölüm yazıp atanmaya mı çalışsam buna da karar veremiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Açıktan atama şansı yüksek olan hangi bölümü yaz dersiniz? Tıbbi sekreterlik maaşlarını bilen varsa lütfen söylesin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık sektörünü hiç tavsiye etmem cidden çok zor çok nankör kazanç olarakta tatmin etmeyecek seviyelerde.
Haklısınız ama atama durumu olarak da sağlık ön planda. İlla ki atanacağım demiyorum ama özel sektör durumu ortada.
Özel sektör zaten içler acısı durumda asla tavsiye etmiyorum. Köle gibi çalışıyorlar resmen. Devlette işte hastanelerin hâli ortada. Salgını, nöbeti bitmiyor.
Sağlık dışında hangi sektörü veya mesleği önerirsiniz?
Benim size tavsiyem eğer özel sektörde çalışmak isterseniz kurumsal firmaların satış departmanlarina başvurun, devlet için maalesef artık atamalar çok zorlaştı ama bunu da araştırmak lazım sağlik dışında en çok hangi alana atama yapılıyorsa ona başvurun derim
Ataması çok bende bu sene kayıt oldum
Bu kadar azim gayret boşa gitmemli
Azim mi? Keşke daha azimli olsaydım.
Daha ne yapabilirsin ki
İşsizim. Sonuca bağlasam iyi olurdu
Sanırım tercihin de bir sorun olmalı ya da sans
Evet yanlış bölüm okudum iş anlamında. Şans da hiç yok
Bu konularda baştan yapılan hataların bedeli uzun yıllarla ve hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor yapacak bişey yok umarım sonrasında şansın daha açık olur
Aynen öyle. Teşekkür ederim inşallah öyle olur
Nöbetteyim ilk sekretere sorucam 🫡
Çok teşekkürler. Bekliyorum.
Birazdan acile inince dönerim
Mesaj atamıyorum
Neden? Burayı da hiç bilmiyorum. Yanlış kategoriye açmışım konuyu. Evren acil evlen mi diyor ne çeyiz kategorisine nasıl geldim bilmiyorum:))
Nerde yaşıyorsun..
İç Anadolu da bir il
Atamadım. Önemli miydi?
Evet
T l grm
Heey
Zengin koca
Bize gelmez. Gerek de yok