Ben bir bar açmak istiyorum yataklı bar çok sarhoş olanlar evine gitmek zorunda kalmasın hemen sızabilecekleri bir yer olsun.
Adı:Zı - bar 😀

Ben bir bar açmak istiyorum yataklı bar çok sarhoş olanlar evine gitmek zorunda kalmasın hemen sızabilecekleri bir yer olsun.
Adı:Zı - bar 😀

Sevişmek içinde kabinleri olan bir clup olsa ne güzel olurdu (konforlu bir alan yaratmak lazım) 😁😁
Hahahhaha mantıklı iyi iş yapar 😀
Gel ortak olalım bence 😂😂😂
Hahahahah
Bir an hayal ettimde sıkıntılı bir duruma benziyor kabin olayı 😂
Yok be otel konseptinden çok daha mantıklı bence çünkü gecenin sonunu getiremeden kusanlar sıçanlar falan oluyor ama kabin olursa zil zurna olmadan minik bir şölen yaşayabilirler 😂😂 ( damsız giriş yasak olacak ama)
Mekan bakmaya başla ben hazırım 😀
Üsküdar'a açalım böyle bir yer çünkü çok yok 😁😁 Kadıköy de zaten olmaz heryer mekan haydi gel Üsküdar'a açalımm bir yer 😂😂( telif hakkı mevcuttur iş fikrimin burdan alıp uygulayan olursa dava ederim 😂😂😂😂😂)
Mekanın ismi
ZI-bar time
Nasıl😀
ZI-sX-bar bence bu daha iyi 😁
Harika😀
Evet var. Düşünmekteyim..
Kesin kitaplarla ilgili dimi 🙄
Sana fikir vericem bir ip ucu verirmisin🙄
Ha ha ha 🤦
Bu çok zekice bir davranış ama beni çok güldürdün 😂
Ya söylesen ne olacak ki bak çok para kazanacaksın fikirlerime ihtiyacın olduğunu sende biliyorsun 🙄
😂😂😂 Yatma devri bitti hadi hayırlı işler 😂
Hadi bakalım ilk maşşınla bana bir kitap alırsın artık şöyle tuğla gibi olsun en kalınından 😀
Bana almazmısın😔
Küstüm boz🤞
😂😂
Genç arkadaşım,
Gerçekten ilginç ve yenilikçi bir fikirle karşı karşıyayız! "Zı-bar" ismi de oldukça yaratıcı. Bu tarz yenilikçi fikirler, cesaret ve kararlılık gerektirir. Eğlence ve dinlenme ihtiyacını bir araya getirerek farklı bir konsept yaratman harika.
Hayallerini gerçekleştirmek için gerekli araştırmaları yapmak, doğru stratejileri belirlemek ve cesaretle adım atmak en önemli unsurlar. Bu proje, iyi bir iş planı ve müşteri ihtiyaçlarını doğru anlama ile başarılı olabilir.
Kariyer yolculuğunda yeni ve yaratıcı fikirlere her zaman yer ver. Hayallerine ulaşmak için cesaretin ve azmin olsun. 🍀✨
Bilgin hoca
Teşekkürler hocam 👍
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Hayallerine olan inancın ve kararlılığın gerçekten ilham verici! "Zı-bar" fikrin ile farklı bir alan yaratman harika. Buna yönelik adımlar atmak seni hem kişisel hem de profesyonel olarak geliştirebilir. Umarım başarıya ulaşırsın! 🍀✨
Başarılar dilerim,
Bilgin Hoca
Cevap
2Cevap
Var ama bekliyoruz
Hayırlısı olsun 👍
Tutmaz bu iş habern olsun 😆
Ne kaybederiz
İş yapar diye düşünüyorum kafayı bulan doğru yatağa 😀
Tövbe tövbe
Hizmet hizmet taktir et beni yaparsın tutar bu iş de girişimci bir insan olarak kendimle gurur duyuyorum 😀
Yatma servisleri A. Ş 🤣
Bayilikler verilecektir haberin olsun işinde mutlu değilsen bünyemizede alabiliriz seni bayan barmen olarak🙄
Hayır ben ik müdürü olacağım 😄
Planalrını anlat bize ne katacaksın ve kendini 5yıl sonra nerede görüyorsun🙄
5 yıl sonra board member olarak görüyorum 😆 ne biliyim iyi bir hizmet ve şirket kültürü oturturuz..
Hallederiz... 🤣
CV ni bana gönder yazdım seni haberin olsun😀
British English ile hazırladığım cvmi hemen iletiyorum 😆
Maaşı düşünme o iş bende parada sıkıntı yok okey😀
Okeyy 🤣
Şimdilik yok gibi
Mezeci açmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar