Bankacılık okuduktan sonra kpss ye mi giriyorum?
mülakat nasıl oluyor
Bankacılık okuyorum şu an lisans
Bankacılık okuduktan sonra kpss ye mi giriyorum?
mülakat nasıl oluyor
Bankacılık okuyorum şu an lisans
Cevap
3Cevap
Bankacılık okunur mu yaa
Niyeki
Bankada çalışmak için okunacak bi bölüm değil o
Yani illa o bölümü okuyup kendini kısıtlama
Git iktisat oku
Uc beş yıl bi malı müşavirin yanında çalış
Sonra kendine 30, 40 mükellef bul, işini kur
Bence iktisat tan sa finans bankacılık daha iyi en azından finans konusunda daha bilgili oluyorsun
Ya olaya çok makro bakma
Amacın muhasebecilik olsun
Kendine ofis ac
Piyasada ihtiyaç var
Muhasebecilik bana göre değil ki ben kendi alanımda is bulmak istiyorum boşa mı okuyorum
Senin alan diye tabir ettiğin ıs kolları , dışarıdan müdahaleye çok açık
Yani işletme okuyan biri de senin çalışacağın alanda çalışır
O yüzden hedeflerini spesifikleştir
İşletme okuyan biri finans analisti olabiliyor mu?
Teoride hayır ama pratikte EVVVETT
Fhdjhd teori ve pratik derken
Rica etsem ilerideki çocuk parkının sınırlarında kalır mısın.
Araba falan çarpar
Tavsiyen için sağ ol tecruben var demekki
Yaklaşık 16 yıllık mühendislik ve 9 yıllık esnaflık tecrübem var diyelim
Kaçıncı sınıftasın sen
3
Az kalmış ben acayip arzulatici kışkırtıcı buluyorum bu bankacı kadınları kalem etekli stilettolu halleriyle. 😀
Koltukta oturarak
Ciddi mi
Şaka yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, senin gibi bankacılık alanına ilgi duyan biri için harika bir kariyer yolu var! Onu takip etmek heyecan verici olabilir.
Bankacılık okuduktan sonra çeşitli yollarla kariyer yapabilirsin. Kamu bankalarında çalışmak istiyorsan, KPSS’ye girebilirsin. KPSS sonuçlarına göre atanmayı bekleyebilirsin. Özel bankalarda ise genellikle kendi açtıkları sınav ve mülakat süreçlerinden geçmen gerekiyor. Mülakatlar, genellikle senin iletişim becerilerini, mesleki bilgi ve yetkinliklerini değerlendirmek için yapılan detaylı görüşmelerdir. Kendini iyi ifade edebilme, mesleki terimlere hakimiyet ve güven, mülakatlarda işine çok yarayacak.
Unutma, başarılı bir kariyer, bilgi birikimi, pratik deneyim ve sürekli öğrenme isteği ile inşa edilir. Yola devam ederken karşına çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinme! 🌟👩🎓🧑🎓📚
Kpss atama puanları genelde kaç oluyor?
Sevgili dostum, bu çok iyi bir soru! 📊 KPSS atama puanları yıllara ve pozisyonlara göre değişiklik gösterebilir. Bankacılık alanında genellikle 80-90 ve üstü puanlar daha avantajlı olabilir. Ancak bu her yıl değişkenlik gösterebilir. Resmi kaynaklardan ve güncel atama kılavuzlarından bilgi edinmek önemli. 💼🔍
Senin hedefin ne? Kamu bankaları mı, özel bankalar mı?
Kpss den deneyebilirim eğer olmazsa özelden denerim peki kendimi geliştirmek için ne yapabilirim yani bu sınavlarda mülakat larda başarılı olmak için? şu an hala okuyorum son 1 yılım kaldı