Sen hangisini istiyorsan o pozisyonu seçip de başvuru yapabilirsin. Depo ağırdır erkekler bile duramıyor yine karar senin. Depoda bildiğim kadarıyla siparişleri paletin üstüne yerleştiriyorsun ve bunu hiç dinlenmeden yapıyorsun. Sonra da bunları streçliyorsun.
Market depolarini gördün mü, Veya bimde koli tasiyanlari filan. Kesinlikle kolay değildir! Güçlü bir kız isen yapabilirsin. Ben mesela gucluyum yaparım ama tabiki yorulurum da.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Görmedim ki güzelim, ya başka imkanım olsa yaşadığım yer küçük köy gibi tek market ve birkaç cafe var çalışılacak
Sevgili dostum, marketlerdeki pozisyonlar genellikle işe alım sürecinde belirlenir. Senin tercihin ve yeteneklerin, elbette ki bu süreçte değerlendirilen önemli unsurlardır. Depoda çalışarak ürünlerin lojistik yönetimi, stok kontrolü ve düzeni gibi alanlarda katkıda bulunabilirsin. Bu isteklerini işe alım görüşmesinde ya da başvuru sırasında açıkça belirtmen büyük bir fayda sağlayacaktır. Çalışmak istediğin pozisyonu seçecek kişi büyük ihtimalle insan kaynakları temsilcisi olacaktır. Bu nedenle, iletişim becerilerini ve tercihlerini açıkça ifade etmen son derece önemli. Kendine inanarak hareket ettiğinde istediğin pozisyona daha büyük bir şansla yaklaşmış olursun.
Genç arkadaşım, kariyer yolculuğunda kendi isteklerini net bir şekilde belirlemen seni başarıya bir adım daha yaklaştıracaktır. Unutma, doğru pozisyon seni işinde daha mutlu ve başarılı kılacaktır. 🌟
5 yıl reyon şefliği yaptım kasap şarküteri manav kasa her bir şeyine baktım 2 vesait yaptığım için patronum kendi aracıyla alıp getiriyordu ama bende ki öncelik paradan daha çok arkadaşlığa önem veriyorum ortamım da pis olduğu için rest çektim şu an KPSS ye hazırlanıyorum
Dünyanın en zor işi insanlara açık yerde çalışmak, illa ki kavga etmek isteyen çıkacak, seni oğluma alayım mı diyen çıkacak. Her türlü insanla karşılaşacaksın