Evet dostlar,
Açık lise okusam, ünv'de maliye Bölümü okuyabilirmiyim?
Bide normal liseden ne gibi farkı vardır?
Açık lise okusam, ünv'de maliye Bölümü okuyabilirmiyim?
Bide normal liseden ne gibi farkı vardır?
çevremde çok açıktan okuyan insan var ve emin ol sakın açıkcan okuma okulunu bırakma arkadaşların olmıycak vs. vss bence örgün okumak çok güzel bir şey bende zamanında az kalsın bırakcakdım ama sınra çevreme bir bakdı mhepsi asosyal kimsesiz gibi :) bence örgün okumak her zaman iyidir adamım :) sen sen ol örgün oku bak bu kadar yazı yazmaya mecbur dilim öyle dilmi? ben senin için diyorum kim kolay derse desin geç olsun güç olmasın örgün oku örgün. çok eksi leri var açıkdan okumanın bunu bil ha bırakmışsın ha açıkdan okumuşsun. hiç okuma daha iyi. ilerde bir işe gireceğinde göreceğin muamele çok farklı olcak emin ol sakın örgünü bırakma.
hocam diplomada açık liseden mezun oldu diye birşey yazmıyorsa pek farkı yokdur..
Alakası yok, onca yıl okursun fakat patronun üni mezunu bile değildir. Çoğu iş adamı üni ya da lise mezunu bile değil. Sen kendi işini kurmaya bak.
muamele farklı olucak derken
Maliye okuyup mezun olduğunda, ne gibi bir iş sahibi olacağını düşünüyorsun?
Zabıta Amirliği :))
3 yıl örgünden okudum son yıl açıktan okudum dedim keske en basta açıktan okusaydım okula gitmiyorsun 6 aya bir sınava gidiyorsun 20 sorudan 10 nunu yaptığında o dersten geciyorsun 192 kredi toplayıp mezun oluyorsun :) bence güzel yani :)
teşekkürler :bilgilendirdiğiniz için (:
Ben okuyorum. Farkı derslere kendin çalışıyosun, okula gitme derdin yok, sınavlar 20şer soruluk test.
Cevap
2Cevap
hiç bir farkı yok, açık liseden mezun olanlar da lise mezunu düzeyinde sayılıyor, örgün eğitimin yerini tutmuyor tabiki
Normal liseden farkı sadece sınavlara giriyorsun hergün okula gitme derdin yok. Olumsuz bir yani yok
Eyvallah hocam.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar