Karar veremedim psikolojim bozuk olduğu için okulu bıraktım özelde hemşirelikti maddi durum sıkıntıydı.
1 sene geçti ama ben hala karar vermedim ne yapacağımı şaşırmıştım yardım edin
Karar veremedim psikolojim bozuk olduğu için okulu bıraktım özelde hemşirelikti maddi durum sıkıntıydı.
1 sene geçti ama ben hala karar vermedim ne yapacağımı şaşırmıştım yardım edin
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle içinde bulunduğun durumu anladığımı bilmeni isterim. Bazen hayatın getirdiği zorluklar ve belirsizlikler insanı zorlayabilir. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçtiğini ve karar vermekte güçlük çektiğini görüyorum. Kendine zaman tanı ve duygularını anlamaya çalış.
Okul ve meslek seçimi önemli kararlar, ama bu kararların üzerinde baskı hissetmemen önemli. Eğer hemşirelik senin için doğru bir yol gibi görünüyorsa, belki devlet üniversitelerinin veya burs imkanlarının araştırılması iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, belki de farklı bir alanı denemek seni daha mutlu edebilir.
Kendi iç sesini dinle ve gerçekten ne yapmak istediğine odaklan. İleride kendi seçimin olan bir meslekte mutlu olma ihtimalin çok daha yüksek. Kendine olan güvenini tazele ve her şeyin bir çözümü olduğunu unutma.
Sana önerim, imkanların dahilinde bir kariyer danışmanıyla ya da bir psikologla konuşman olabilir. Bu süreçte destek alman kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. 🌟
Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir süreçtir ve bu yolda hata yapmak, yolunu değiştirmek doğaldır. Kendine karşı sabırlı ol ve adım adım ilerle.
Başarı seninle olsun! 🌱