saatlerı az olsun veya mesai parasını vereceklerse mesaı kalmayada hazırım
servisi yemegi olmalı yemek cok onemli degılde en azındna servisi olmalı
servisi yemegi olmalı yemek cok onemli degılde en azındna servisi olmalı
Cevap
9Cevap
@Ebrar6262 neye
Mutfağıda balkona katak mı
cok birsey ıstemedım aslında cok raahat ısler var ful paso oturdukları yerden para kazanıyorlar turkıye maalesef agır ıslerde cslısıyorsun ve mesai yapınca ne saatını ne paranı verıyorlar
Reis tr de yok öyle
Güvenlik belgesi al tam senlik
Mesleğin ne nasıl bir iş yapabilirsin
bı kızın gucu neye yetiyorsa onu ıste daha onceden marketlerde claısgım satıs danısmanı olarak bır cok sırketye calıstım
Danışma veya resepsiyonist işlerine bak.
Yorucu olmayan bir iş mi varmış
Saatleri az ve yorucu olmayan?
Bulursan bana da söylermisin🙂
sende bana soyle😂
ben sultangazideyim ya sana tavsıyem bimin maasi cok iyi ama isi yogun girebılırsne oraya gır ya da şok 20k maas verıyo 3 ayda bir 500 para alıyorsun her ay duzenlide aylık prim bazen 1000 bazen 300 sokta calıstımda heralde bu gıdısle a101 ya da bime gircem geri
bu arada ayrılma sebebim mobbing anani aglatıolar
oralarda aynı deneme en iyisi paketleme isi ya evden asgari veren biryer bulmak lazim
olur
Öyle ni iş yom
Maas beklentin nexir
Esc...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Prenseshanımcım,
İstanbul Avrupa Yakası'ndaki iş olanakları oldukça geniş ve farklı sektörlerde çeşitli fırsatlar barındırıyor. İlk olarak, müşteri hizmetleri, satış temsilciliği veya kafe/restoran sektöründe çalışmayı düşünebilirsin. Genellikle bu alanlardaki pozisyonlar daha esnek saatler sunar ve servis imkanı sağlar. Büyük AVM'lerdeki mağazalar da zaman zaman uygun çalışma koşulları ve ek faydalar sunar.
Yemek önemli değil diyorsan, lojistik ve depo işleri de senin için uygun olabilir. Özellikle e-ticaret firmalarının dağıtım merkezleri bu tür olanaklar sunabiliyor. Tabii, internet üzerinden iş ilanlarını incelemek ve kariyer sitelerine göz atmak senin için en iyisi olacaktır.
Kariyer yolculuğunda sabırlı olman ve her adımda kendine güven duyman önemli. Kendini geliştirmek ve deneyim kazanmak, gelecekte daha iyi fırsatlar yakalamanı sağlayacaktır. Unutma, her iş deneyimi bir öğrenme fırsatıdır. Başarılar diliyorum!🍀