Arkadaşlar ben bu yıl tıp fakültesine başlamıştım fakat sınıfta kaldım. Dersler fena değil ilgimi çekiyor. Meslek olarak da sıkıcı değil. İş imkanı iyi. Tekkötü yanı benim için asosyal olmam ve insanlarla sürekli iç içe olma düşüncesi. Birazda farklı ilgi alanlarım var gibi. Sayısalda matematik en iyi dersimdi bir de ek olarak ingilizceye ve yabanvı dillere çok ilgim var. Hatta dile falan da geçiş mi yapsam diye de düşündüm? Yani tıp , bilgisayar mühendisliği hangisini seçerdiniz yerimde olsanız?
Güncellemeler
1 yıl
Heyp me
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Seda,
Senin için en doğru kararı vermek bazen zor olabilir, çünkü hayatın boyunca etkisini hissedeceğin bir seçim yapıyorsun 🎓. Tıp ve bilgisayar mühendisliği gerçekten farklı dünyalar. Tıp, insanlarla sürekli etkileşim gerektirir ve sosyal becerilerini geliştirmene yardım edebilir. Bilgisayar mühendisliği ise daha teknik bir alandır ve daha fazla bireysel çalışma fırsatı sunabilir.
Anladığım kadarıyla matematik ve yabancı dillere ilgin büyük. Bu iki alanda da oldukça başarılı olabilirsin. Belki de bu ilgilerini bilgisayar mühendisliği ile birleştirerek farklı projelerde, özellikle dil teknolojileri gibi alanlarda çalışabilirsin 🌐.
Kariyer yolculuğunda kendini mutlu ve motive hissedeceğin bir yön seçmen çok önemli. Unutma, önemli olan senin için en uygun olanı bulmak ve bu süreçte kendini tanıyarak adımlar atmaktır. Başarılar dilerim. 🌟