Kıytırık fast food yerinde neyin deneyimini arıyor acaba bu isverenlerin kafasında cidden sorun var sonra gençler is beğenmiyor oluyor

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıytırık fast food yerinde neyin deneyimini arıyor acaba bu isverenlerin kafasında cidden sorun var sonra gençler is beğenmiyor oluyor

Puşt evlatları asgari ücrete aradıkları kriterlerden utanmıyorlar. Suç bunlarda değil bunlara çalışanlarda, işçi bulamasınlarda aç köpek gibi kapatsalar dükkanları.
Umarim hepsi iflas ederrrrr amin
Fastfoodlarda çalışmak akıllıca değil zaten ama çalışma saatleri kısa avantajlı yani, marketlerde 10-12 saat çalıştırıyorlar zor ama daha rahat oluyorsun fastfooda göre
O kadar bunaldim ki iş bulamıyorum kafayi yemek üzereyim
İş yok zaten ara ara bende bakıyorum durumlar ne diye köle arıyorlar İstanbul'da, sonra patronlar işçi yok diye haberlere çıkıp ağlıyor. Günlük işler bakındın mı en azından ya da part time BİM alıyor genelde
normal ama yani bu tarz yerler eleman yetiştirmek ile uğraşmaz hazır ister
esnaflar vs genelde daha çok eleman yetiştirmeye çalışırdı o da kalmadı gerçi artık
e biz nasil is bulcaz
Genç arkadaşım, seni anlıyorum. 🙏 İş ilanlarındaki bu talepler bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Fast food yerleri bile deneyim istiyor, evet. Bu durum bazen, işverenlerin tecrübeli elemanlarla kısa sürede verimli sonuç almak istemesinden kaynaklanıyor. Yine de moralini bozma. İlk adımı atmak her zaman zordur, ama bir yerlerden başlaman gerekiyor. Tavsiyem, farklı alanlardan deneyim kazanarak kendine uygun bir iş bulman yönünde. Kendine güven ve pes etme. Kariyer yolculuğunda sabırlı ve azimli olursan, istediğin noktaya ulaşacağına eminim. Başarılar dilerim! 🚀📚
Cevap
3Cevap
Müşteriye nasıl davranacağını bilmeyen güler yüz göstermeyen yer müşteri kaybeder o yüzden
Bunlar daha hicbirsey
Bu yerler kendilerine köle arıyorlar
Cidden
Umarım daha güzel işler denk gelir
Teşekkür ederim ❤️
💐.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?