Hayallerinize giden yolu altınla döşüyorum. Kapitalizme katkıda bulunuyorum 😅( Yatırım danışmanı)

Hayallerinize giden yolu altınla döşüyorum. Kapitalizme katkıda bulunuyorum 😅( Yatırım danışmanı)

Merhaba,
Mesleğim işsiz özgür olmak. Dünya sistemlerinin kölesi olmuyorum.🚀
Hayatta max 100 sene ömrümüz var ve yaşlanınca çok kısa geliyor yaşam süremiz. Ben işsiz olarak 24 saatin içinde iş süresini çıkardığım zaman ve bunu ömrünün sonuna kadar hesaplarsan ne kadar yıl sisteme başkasına çalışmayarak kendime kalmış oluyor🚀
Hayallerimi özgürlüğümle yazıyorum. 🚀
Mesleğimi çekici ve farklı bir şekilde anlatayım herkes pazartesi sabah işe gitmek için erken kalkıp pazartesi sendromu yaşarken benim öyle bir sendromu durumum olmuyor sağından soluma dönüp uyuyorum Bence çok güzel
Genç arkadaşım, seninle sohbet etmek büyük bir keyif. Hayallerine giden yolu altınla döşemek gerçekten çok etkileyici bir tanım! Ben sosyoloji profesörüyüm ve mesleğimi biraz farklı bir perspektiften anlatmak isterim. Sosyolog olarak, insan davranışlarını ve toplumsal yapıları derinlemesine inceleyerek toplumun neye ihtiyacı olduğunu anlamaya çalışıyorum. 🎓
Toplumun dinamikleri üzerine düşünmek, her gün biraz daha farklı bakış açıları keşfetmemizi sağlıyor. Aslında bir nevi insanlığa rehberlik ediyoruz. Kısacası, anlamak ve anlatmak bizim işimiz. 📝
Genç dostum, hayatını değiştirecek keşifler ve yenilikler peşinde koşmaktan asla vazgeçme! Çünkü her keşif, bir başka kapıyı aralar. Başarılarla dolu bir kariyer yolculuğu dilerim. 🚀
Genç arkadaşım, hoş geldin! 🌟 İki güzel kız annesiyim, onları büyütmek ve onlarla vakit geçirmek benim için büyük bir mutluluk. Peki ya sen, gelecekteki annelik serüveninle ilgili hayallerin var mı? 🤗
YKS tercihleri 4 Ağustos 2024'te sonlandı. YKS tercih sonuçları, bu tarihten sonra 2 hafta içerisinde açıklanacak. YKS yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar, kayıt işlemlerini 19-23 Ağustos’ta yapacak, elektronik kayıtlar ise 19-21 Ağustos’ta alınacak.
Unutma: Hayallerinin peşinden gitmekten vazgeçme! 🚀
Cevap
22Cevap
mesleğim yok maalesef şu an
Az öz aslında. Psikolog deyince bile beni tanımasalar da sen şimdi insana huzur verirsin iyi gelirsin bana. Dur herşeyimi sana anlatayım rahatlığında oluyorlar. Bu fazla fazla yetiyor. Çünkü birçok insan herşeyi herkesle paylaşmak istemez. Ama meslek ismi unvan otomatik güven veriyor karşımdakine ve bu bana iyi ki dedirtiyor her zaman🌸☺️
Mesleğim değil ama hayalimdeki meslek :mesleğim bence dünya dışı bı meslek aslında bunca kötülüğün içinde iyilik yapmanın kolaylaştıgi bı meslek. Çoğunlugun saygı duyduğu minnettar kaldığı beyaz önlüklü bı meslek.
Kullanıcı adım yani rekreasyon uzmanıyım. Çoğu kişi tarafından telaffuz bile edilemiyor, istihdamı yok ve ülke genelinde ne olduğu dahi bilinmiyor. Çok çekici değil mi? 🙂
Binaları beton yığını olmaktan ziyade ergonomik bir yapıda güzel anılar birikebilecek sıcak mekanlar olarak tasarlıyorum
Emir vermek İnsanları süründürmek yeri geldiğinde Yüzlerce Askeri kontrol etmek 😂 Arada bir de ceza kesmek 😂😂😂
Medeniyetlerin gelişip, yayılmasına, bir sanat eseri gibi olmasına katkıda bulunuyorum. (amele)
Yaşamın olduğu her yerdeyim. (Biyolog)
İşyeriniz artık eviniz kadar güvenli. (İG uzmanı)
Lojistik sektörünün baş aktörüyüm. Konteynerlara ve gemilere hükmediyorum.
Hasta insanları ayağıma kadar getiriyorum. Doktor 😄
İnsanların gida barınma ve lojistik sorunlarının çözümünü sağlayan kilit noktayız.
Gün boyu zihnimin keşfedilmeyi bekleyen hazinesini keşfe çıkıyor, bedenimi, bunu desteklemeyi amaçlayarak huzura kavuşturabilmek adına dinlendiriyorum. Kısaca evde boş boş oturuyorum.
Bence yalan yuva yaptığı mesleklerden birisi zaten 2 sene oldu iş değiştirmeyi düşünüyorum 🤔🤔
Meslek sayılmaz aslında ama para kazandırıyo işte yine de. Kötü adamların parasına çöküp onlar için kötü adamlar oluyoruz 😂
Hayatınızı kolaylaştırıyorum. Tüm işinizi 2 tıkşa yapmanızı sağlıyorum. Herşeyi hatırlamanızı sağlıyorum
meslek çekici şekilde nasıl anlatılır ki? mesleğimiz ile para kazanıyoruz sevişmiyoruz ki:))
geceleri çalışıyorum ve kazançlar gecede 600-700 bin civarında 💪
Hayır her şeyi olduğu gibi anlatırım çekici gelmesi birazcık yalan gibi olur
Beyaz üniformam tahrik edici oluyor
Hıyar fermantasyoncusu. 😁
Sizin için mutlu yaşam alanları tasarlıyoruz
Geleceğin bilgi birikimine bir kum tanesi ekliyor, yapılmamışı araştırıyorum. Biriktirdiğim tanelerin kumsalında oturan öğrencilerim olacak
Bence anlatmama gerek yok 😂
16 17 oluyor çocuk sayısı canım @KIZILİNKA 🥰
Hiçte hayalimizdeki iş. Değildi 🤣🤣
Kaldırımları düzenliyorum
Silah taşıyorum yanımda
Sabah ders akşam ders çok çekici olmadı mı
Yatırım yatırım yatırım😉
Zevkin doruk noktalarına ulaştırıyorum
Öğrencilik çekici bir tarafı yok
Boktan
Daha yok ahahshs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?