Eğitim & Kariyer 23 bine yemek yol parasi icinde olan ogleden sonr 3 aksam sartla nasil acaba caliscagim is? Özlemefe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Saat 3 ten gece 11 kadar kat gorevlisi olarak caliscam? 23 bine yemek yol parasi icinde olan ogleden sonr 3 aksam sartla nasil acaba caliscagim is? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Birçok asgari ucretten başlatıyor bence iyi 0 3 Yorumla Özlemefe 1 yıl Yol yemek maas verilmeden yok yayan gidip gelcem yemegi evden yapcam ise yerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 yıldır iş arıyorum gittiğin her yerde en fazla 18 bin dediler o da yol yemek hepsi bana ait üstüne bir sürü de iş yapacaksin diyorlar o yüzden 23 iyi dedim Yorumla Özlemefe 1 yıl Benimde ayni yol yemek icinde 15 kat hepsini ben temizlicem butun yuk bende Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl İş ne 0 9 Yorumla Özlemefe 1 yıl Kat gorevlisi olarak Yorumla Özlemefe 1 yıl Bide kasaya bakcam Yorumla Selimcan3460 1 yıl Biraz düşük gibi değilmi Yorumla Özlemefe 1 yıl Banada oyle geldi sorumluluk hep bende kasayami bakayim odalarimi temizlicem bilemedim Yorumla Selimcan3460 1 yıl Çok büyük bir ihtiyacınız yoksa kabul etmeyin Yorumla Özlemefe 1 yıl Esim isten ayrildi girene kadar sirumluluk bende Şu an bide ordan dusunuyorum Yorumla Selimcan3460 1 yıl Anladım hakkınızda hayırlısı deneyin isterseniz Yorumla Özlemefe 1 yıl Bi sure mecburum gibi Yorumla Selimcan3460 1 yıl Mecbursaniz diyecek hiç bir şey yok hayırlısı olsun sizin için Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hangi şehirde olduğuna bağlı abla 0 6 Yorumla Özlemefe 1 yıl Bursa Cevap sahibi 1 yıl Ben antik kentte kazı işinde çalışıyorum, Günde 6.5 saat öğle yemeği onlara ait ve 25 bin alıyorum Cevap sahibi 1 yıl Ev kendinize aitse normal Cevap sahibi 1 yıl Ama o 6.5 saat boyunca güneşin altında kazmayla toprak kazıp taş yüklüyorum, Dün merdiven yaptım mesela Özlemefe 1 yıl Ogle yemegi yol felan verseler sigaramiz varda hepten tek maasla nasil olcak bilmiyorum hadi sigari maastan kessem 19 bine gelcek aylik bana verilen Cevap sahibi 1 yıl Antalya kemer rhadiopolis antik kentindeyim
spreal13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Dusuk 0 1 Yorumla Özlemefe 1 yıl Banada oyle geldi yol yemek ayri degil maasi alana kadar nasil idare etcem evden sefer tasi yapcam yoluda yuruyecem yokus yukari asagi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birçok asgari ucretten başlatıyor bence iyi
Yol yemek maas verilmeden yok yayan gidip gelcem yemegi evden yapcam ise yerim
1 yıldır iş arıyorum gittiğin her yerde en fazla 18 bin dediler o da yol yemek hepsi bana ait üstüne bir sürü de iş yapacaksin diyorlar o yüzden 23 iyi dedim
Benimde ayni yol yemek icinde 15 kat hepsini ben temizlicem butun yuk bende
İş ne
Kat gorevlisi olarak
Bide kasaya bakcam
Biraz düşük gibi değilmi
Banada oyle geldi sorumluluk hep bende kasayami bakayim odalarimi temizlicem bilemedim
Çok büyük bir ihtiyacınız yoksa kabul etmeyin
Esim isten ayrildi girene kadar sirumluluk bende Şu an bide ordan dusunuyorum
Anladım hakkınızda hayırlısı deneyin isterseniz
Bi sure mecburum gibi
Mecbursaniz diyecek hiç bir şey yok hayırlısı olsun sizin için
Hangi şehirde olduğuna bağlı abla
Bursa
Ben antik kentte kazı işinde çalışıyorum, Günde 6.5 saat öğle yemeği onlara ait ve 25 bin alıyorum
Ev kendinize aitse normal
Ama o 6.5 saat boyunca güneşin altında kazmayla toprak kazıp taş yüklüyorum, Dün merdiven yaptım mesela
Ogle yemegi yol felan verseler sigaramiz varda hepten tek maasla nasil olcak bilmiyorum hadi sigari maastan kessem 19 bine gelcek aylik bana verilen
Antalya kemer rhadiopolis antik kentindeyim
Dusuk
Banada oyle geldi yol yemek ayri degil maasi alana kadar nasil idare etcem evden sefer tasi yapcam yoluda yuruyecem yokus yukari asagi