Pazartesi günü petrol ofisi marketinde ilk iş hayatıma başlayacağım! Sizce ne gibi zorluklar yaşarım, bedenen çok yorucu olur mu?

Pazartesi günü petrol ofisi marketinde ilk iş hayatıma başlayacağım! Sizce ne gibi zorluklar yaşarım, bedenen çok yorucu olur mu?

K. Maraş'da doğdum büyüdüm. Ortaokul sonrası ailem fazla dindar olduğu için lise eğitimimi tamamlayamadım. Geçtiğimiz 6 Şubat depremlerinde annemi, babamı ve ablamı kaybettim. Deprem sonrası bir süre burada kaldım ve daha sonra İzmir'de yaşayan abimin yanına yerleştim. Açık öğretimden lise eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum, gün boyu evdeyim ve genelde kitap okuyorum. Dün doğum günümdü, 23 yaşına girdim bu arada. Yaşadığımız binanın hemen yan tarafında ki petrol ofisinin marketine personel lazımmış. Kart ile akaryakıt ödemesi almak ve genel market ürünlerini satmak olacak orada ki görevim. Hiç iş tecrübem yok, bütün konularda sıfırım. Sizce bu işte beni neler bekliyor, zorlanır mıyım?