Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yarın her zaman geçtir. Doğru zaman hemen başlamaktır. Zaman hızla geçiyor, şu an itibariyle sadece 10 ayın kaldı. Alt tarafı 10 ay sabredip, sıkı çalışıp, sonraki belki 50 sene iş hayatında rahat edebileceksin. Şimdi başlayıp erken bitirsen, tekrarlara geçersin, yine kazançlı çıkarsın. Başarılar. ✌️
12 Yorumla- 1 yıl
Thank youuuu
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, başlamak bitirmenin yarısıdır derler yani bir şekilde başlamanız lazım. Başladıktan sonra devamı gelir. Şimdi sizi anlıyorum yani çalışmak zor geliyor ve mezuna kalmanın verdiği üzüntü var ama unutmayın dünyanın sonu değil yani bir şekilde toparlanmanız lazım. Bunu da eğer isterseniz başarırsınız.
11 Yorumla- 1 yıl
Mentalimi toparladığım an başliycam
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Heyyougirls,
Öncelikle bu kararı vermek cesaret gerektirir, seni tebrik ediyorum! Mezuna kalmak bazen zor gelebilir, özellikle de nereden başlayacağını bilememek sıkıntı yaratır. Ama unutma, başarı bir maraton, sprint değil. Kendine küçük ancak düzenli hedefler koyarak başlamalısın. Mesela, her gün belirli bir saati ders çalışmak için ayırmak güzel bir başlangıç olabilir. 📚
Kendine güven ve acele etme. Bu süreçte sabırlı olman ve hedeflerine odaklanman çok önemli. Motivasyonunu yüksek tutmak için sevdiğin hobilere de vakit ayırmayı unutma. 🕰️
Genç arkadaşım, unutma ki kendini ne kadar erken adapte edersen o kadar verimli geçer bu süreç. Eğitim hayatında başarılar dilerim ve her zaman yanında olduğumu bilmeni isterim. Hedeflerine giden yolda sürekli adım atmak seni başarıya ulaştıracaktır! 🌟20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVakit geçirmeden planlı ve programlı hemen başlamalı geriye attıkça zaman daha çok daralacak...
50 Yorumla
1 yılKendini motivasyonunu hazır hissettiğin anda başlayabilirsin canım.
Mezuna kalmak kötü değil. Artık sınav müfredat hakkında daha çok deneyimli oluyorsun ve bir sonraki yıl için heyecanın azalıyor. Sene kaybettim diye belki karamsarlığa kapılabilirsin belki. Fakat kaybettiğin bir ya da birkaç sene senin kariyer hayatını belki bir ömür belirleyecek. Böyle düşünürsen daha iyi hissedeceksin🩵
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkürlerrr😗
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce kendini buna hazırla, sene boyunca ders çalışman gerektiğini kabul et, yavaş yavaş başla, gaza gelme ilk gün 15 dakika çalış sonra yarım saat, giderek artır. Kendine sağlam bir program yap, disiplinli ol, yoksa bu iş olmaz, her şeyin başı disiplin disiplin disiplin. Geç kaldım diye düşünme daha fazla vakit kaybetmeden doğru zamanı beklemeden başla. Şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum, her şey gönlünce olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkürrrrr
Gizli Üye(18-24)1 yılHemen başla ticaret falan diyenleri dinleme. Okumamış cahil adama kimse parasını emanet etmez. Maksat güzel bir okul kazanmak. Saygınlık kazanmak. Para sonrasında bir şekilde gelecektir
412 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşündüm
- 1 yıl
Daha iyi bi yer olshn diye mezuna bıraktım
Cevap sahibi1 yılDevam et önüne engel çıktığında kafan patlayıncaya kadar düşün. Yaratıcı çözümler bulduğunu fark edeceksin. Örneğin hava çok sıcakladı. Kalk kütüphaneye koş. Örneğin acıktın ama yemek yok. Kalk komşudan ya da akrabalardan yemek iste. Örneğin Çalışma hevesin kaçtı çok yoruldun. Hemen güzel bir duş al güzel bi müzik dinle tekrar dön. Veya basit konulara çalış. Hatta yürüyüş yapmaya çık ve yürürken konu dinle. Bak yüzlerce seçenek çıktı önüne. Her tıkandığında bu şekil kafayı zorla ve göreceksin her probleme bir çare bulacaksın.
- 1 yıl
Şeyde çok takılmıştım özelde işletme okumakmı mezun mu ben istemiyodum başından beri işletme o yüzden mezuna bırakmayı düşündüm ama baya kafa patlattım
Cevap sahibi1 yılİşletme okuyandan adam olmaz ben sana gerçekleri söyleyeyim. Sana para kazandırabilecek zor bir bölüm hedefle. Hayır işletme nedir yani. Galatasarayda okuyacaksan oku ama anadolu üniversitesinde okunmaz. Evlenirken de mi böyle basit birini seçeceksin. Ev alırken de mi böyle basit seçeceksin. Hayatını basitçe yaşayıp ölürsün sadece böyle yaparsan. Daha gençsin. Gerekirse ailenin durumu iyi değilse hayvan gibi çalış doktor ol mühendis ol hemşire ol. Memurluk yaparsın. Çocukların kurtulur. İşletme okursan rasgele bir adamla evlenir saçma sapan bir hayat yaşarsın işsiz kalırsan. Aklını başına topla. Akıllı birilerine de danış sürekli. Ne yapayım diye akıl fikir iste insanlardan. Kendi başına aklına buyruk hareket etmek çok büyük hatadır. Yine kendi bildiğini yap ama sorarak yap. Bu yaşlar giderse ve saçma sapan harcarsan bütün geri kalan hayatın çok kötü geçer haberin olsun. Her ne yapacaksan elinden gelenin en iyisi olmak zorunda
- 1 yıl
Ben yönetim bilişimleri istiyorum daha elle tutulur bi meslek dediğin gibi işletme istemedim biliyodum içten içe benlik olmadığını
Cevap sahibi1 yılAdımlarını mantıklı at ve sorarak yap dediğim gibi. Seni işsiz bırakacak bir bölümü gidip de okuma. Eğer o bölümde karar kıldıysan da varını yoğunu o alanda kendini geliştirmeye adamalısın. Yoksa ele avuca asgari ücretten başka bir şey gelmez
- 1 yıl
Doğru söylüyosun valla yönetim bilişimleri gözde meslek oldu şimdi eşit ağırlıkta ve daha da çeker sırlamayı o yüzden bu sene çok çalişicam
Cevap sahibi1 yılHırsın olmazsa bu hayatta hiçbir şey alamazsın. Başka bir tavsiyem de yok. Yolun açık olsun hep güzel şeyleri hedefle
- 1 yıl
İnşallah senin içinde öyle olur
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Akıl almak için sana yazabilirmiyim sorun olmazsa
1 yılbence agustosun son haftasi en iyisi bende oyle yapicam. ama simdiden kullanicagin kaynaklari belirlemeye ve plan yapmaya baslayabilirsin. kendimi tanimiyorum demissin ama bence bu surecte kendini tanimak ve ne yapmak istedigini belirlemekte cok onemli her seyden once bunlari belirlemesin bence
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen kaynakları alalim öyle
Bu tamamen senin hazır bulunuşluğun ile ilgili. Kendini mental olarak ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla. Genelde Eylül başı gibi diyorlar ama dediğim gibi sana bağlı
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede şu an hazır değilim zaten
Mezuna kalmayı düşündüğü an baslamalı zamana yay stresin azalsın tecrüben artsin.
113 Yorumla- 1 yıl
Doğru valla
- 1 yıl
Yönetim bilişimleri istiyorum ilk 100 bin bana yetiyo
- 1 yıl
Neyden mezunlar anlamadım
- 1 yıl
Aaa ama bi şirkete girse bulamazmı iş sonuçta iyi pozisyonlarda çalişabilir
- 1 yıl
Evet üni hedefi belirlemem lazım net bi şekilde saol:)
- 1 yıl
Çok doğru valla inşallah iyi biyer olur
- 1 yıl
Aminnn
1 yılHedefinin ne olduğuna nasıl bir hayatının olduğuna kısacası detaylara bağlı. Detaylara göre değişir.
14 Yorumla- 1 yıl
100 bin sıralama eşit ağırlık için?
- 1 yıl
Dedim ya ders çalışma kapasitene ve nasıl bir hayatının olduğuna göre de değişir. Yani seni biraz tanımak gerekiyor.
- 1 yıl
Ben daha kendimi adam akıllı tanımıyom
- 1 yıl
Ama standart bir öğrenci için konuşacak olursam düzenli çalış hayatında farklı şeylere de yer ver. Son birkaç ay kala full derse kapat kendini
- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılÇalışmaya şiddetle ihtiyacı olan hemen eline fırsat geçince başlamalı. Ekonomik zorluk yaşamayanlar ise kendisini hazır hissedince başlamalı ama hayatlarını ertelememelidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDers çalışmaya ertelemeden hemen başlanmalı erken kalkan yol alır iş çalışmaya gelecek ay başlanabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya da bi hafta sonra
1 yılEylülde başla bence. Çok geç başlarsan konuların yetişmeyebilir. Çok erken başlarsan da sınava az bir süre kala sıkılır bırakırsın ve bu senin için hiiiç iyi olmaz. (Ben öyle yapmıştım maalesef)
10 YorumlaEmin ol beklemek istemezsin. Alanin nedir bilmiyorum ama her geçen gun is bulmak zorlaşıyor. İlk başta işe gir CV mi geliştir. Sonra gene mola verirsin. Ama CV yapmadan ara verme. Ben senin gibi istemediğimden değil ama iş bulamadığımdan yıllarca bekledim. Gun gectikce daha da çamura battim. Şimdi ne iş var ne de unide öğrendiklerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMezunum rahatlığıyla yata yata bir anda kendini 25 yaşında bulabilirsin (Opsiyonel)
26 Yorumla- 1 yıl
Allah korusun kiz
- 1 yıl
Ama hiçbişi için geç değil
Cevap sahibi1 yıl2018 mezunuyum seneler çok çabuk geçiyor bir salınca bir daha hazırlanamıyorsun
- 1 yıl
Mentalimi toplayamadım bende doğrudur
Cevap sahibi1 yılAşkım anksiyeten varsa zaten toparlayamazsın, ben bu süreçte depresyon tedavisine de başladım. Benim ki tamamen psikolojik kayıp :)
- 1 yıl
Yok ya sadece tükenmişlik sendromh
1 yılbence eylülde başlamalısın zaten mezuna kalıyorsan alt bi temelin ister istemez vardir eylulde baslayıp adam akıllı programla her sey yetisir
30 YorumlaBir iki ay kafa tatili yaptıktan sonra yazın bitip da soğuk havaların gelmesiyle ders çalışmaya başlanabilir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı. Hemen kendini işe atmalıdır yoksa hayatta çok fazla zorlanabilir, ve şunu da unutma illa üniversite okumaya gerek yok lise mezunu bile bir yerden başlayıp zengin olabilme gücüne sahiptir
13 Yorumla- 1 yıl
Üniyi de çok merk ediyorum
- 1 yıl
Bakalım hayırlısı olsun:)
1 yılEn geç 1 Eylül'de çalışmaya başlamış olmalısın.
20 Yorumla
1 yılKalmaya karar verdiği süreden itibaren başlamalı. Ne kadar erken o kadar iyi.
10 Yorumla
1 yılBu ayın ortasından itibaren planlı bir şekilde başlamalı
10 Yorumla
1 yılŞimdiden az çok başlamalı, eylülde tempoyu sıklaştırmalı.
10 Yorumla
1 yılHemen şimdi başla ki sonlarda rahat rahat çalışasın
10 YorumlaDers çalışmak için diyorsan hemen bugün ya da yarın başla erteleme
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 964 cevap paylaştı.
1 yılBence ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Uzun bir ara vermek iyi olmaz
10 Yorumla
1 yılevet ben sana aşkım benim ben sana aşkım sen de benim için bir şey mi var ya o yüzden bu sene de böyle mi olacak baska esehire eor te ne kadar güzel ki sen ne zaman aradi ne kadar güzel ki sen ne zaman aradi ne kadar güzel ki sen ne zaman aradi ne 😦 ya ben seni ararım sen benim de böyle
00 Yorumla
1 yıl2. 3. Mezunsa biraz uzata bilirsin Ağustosun sonuna kadar ilk mezunsa 1 Ağustos iyi başlama tarihidir
02 Yorumla- 1 yıl
Yeni mezunum ilk
- 1 yıl
O zaman şimdi başla zaman kaybetme
- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
1 yılAllah ım kabus dolu 2 senee geçti gözümün önünden. Eylül ekim gibi iyi. Erken başlarsan sıkılırsın
01 Yorumla- 1 yıl
Tamamdırr zormu mezun senesi
1 yılSınav sonucunu öğrendiğin günün yarınında çalışmaya başlamalısın
01 Yorumla- 1 yıl
Mentalim gitti
Gizli Üye(30-35)1 yılDirek ticarete atıl, kendi becerine göre bir meslek dalı bul uzmanlaş.
Üniversitelerin çoğu boş !10 Yorumla
1 yılNe kadar erken o kadar iyi bence hemen olsun ki zaman geçmesin belkide 2 3 gün dinlenmek iyi gelir ama süre uzamamalıdır
10 Yorumla
1 yılTatilin tadını çıkar bence Ekimde başla
13 Yorumla- 1 yıl
You are right
- 1 yıl
Eig seç beni
- 1 yıl
I choosed
- Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yıleylülde başlamalı hedef yüksekse ancak yetisir.
12 Yorumla- 1 yıl
İlk 100 bin hedef sence
- 1 yıl
eylülde baslarsan daha iyisi de yapılır daha iyi okulda okursun.
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdiden basla programlı ilk bsslar da yarım saat sonra bir saat sonra öyle öyle gider ! Aman bugün değil yarın diye diye diye o olur son gün ve kalırsın öyle.. gerçekten çünkü sıkıntı işler ders çalışmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAktif matematik matematiğin ilacı falan kullandın mı
07 Yorumla- 1 yıl
Aktifi geçen sene kullandım paragraf için orta zor kaynak nedir acaba
Cevap sahibi1 yılSıfır risk paragraf diyorlar
- 1 yıl
Zor dimi
Cevap sahibi1 yılPeki aktif bitirdikten sonra nasıl netlerin
- 1 yıl
Temeli güçlendirdi sadece ama ondan sonra kesinlikle orta bi kaynak çözmek lazjm
Cevap sahibi1 yılMatematiğin ilacı nasıl ama ben bazı soruları çözemiyorum ona rağmen iğrenç bu işler ya cidden çok sıktı
- 1 yıl
Onu almadım hiç aktif kullandım kolay olarak
Eylülde başla havalar serinlemeye başlayınca. Hava sıcakken çalışmak zor oluyor
10 Yorumla
1 yılNe alaka bı yerden baslicaksin. beklemenin ne lüzumu var :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl5 10 eylül gibi çalışmaya başla ama 2 yıllık istiyorsan aralık gibi çalışmaya başlayabilirsin
03 Yorumla- 1 yıl
Eşit ağırlık ilk 100 bin
Cevap sahibi1 yılBence sen eylülde başla allah zihin açıklığı versin inşallah🙏🏾🙏🏾
- 1 yıl
İnşallah çok saol:)))
Bence en kısa zamanda başla. Hem erteledikçe ertelemiş olursun hem de erken başlayarak daha fazla ilerlersin.
01 Yorumla- 1 yıl
Ama mental olarak hazır değilim:(
Gizli Üye(25-29)1 yılHemen çalışmaya başla
11 Yorumla- 1 yıl
Hemeenn
1 yılO zaman zamanında mezuna kalmamak için çalışsaydın ya?
01 Yorumla- 1 yıl
Çaliştim zaten ama sınav zordu yapacak bişey yok
1 yılAğustosun ortasından sonra başla. Tıp okuyorum ben de mezuna kalmıştım
09 Yorumla- 1 yıl
Kaç bin sıralamadan kaldın mezuna
- 1 yıl
100 civarından 12 çektim
- 1 yıl
Helall
- 1 yıl
Senn
- 1 yıl
600 bin desem ikinci dönem başladım çalişmaya
- 1 yıl
Hedef kaö
- 1 yıl
100 bin
- 1 yıl
Eşit ağırlık için bana yeter
- 1 yıl
Yeter
- Eğitim & Kariyer konusunda 619 cevap paylaştı.
1 yılÜniversiteler acilinca
10 Yorumla Elinden geldiğince her zaman çalış
10 YorumlaBen 2. dönem çalışmaya başladım
10 Yorumla
1 yılBen hemen calismaya basladim lise biter bitmez
10 Yorumla
1 yılHazır hissettiğinde tabi fazla gecikmesin
10 Yorumla
1 yılBeklemen hata ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılçalışmaya son gün başlasın
04 Yorumla- 1 yıl
Baya komiksin sen he
- 1 yıl
soran daha komik ama he
- 1 yıl
Sanane mk
- 1 yıl
Cevap verme geç o zaman
Hemen başla bı de soruyor musun
02 Yorumla- 1 yıl
Evet soruyorum
1 yılAh be abim keşke bende mezuna kalsam
01 Yorumla- 1 yıl
Nedenn
1 yılHedefin ne ona göre başlaman gerekiyor
03 Yorumla- 1 yıl
Eşit ağırlık ilk 100 bin
- 1 yıl
Psikoloji mi düşünüyorsun
- 1 yıl
Yok yönetim bilişimleri
Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdi den başlaman gerek
10 Yorumla
1 yılAğustos 1 de başlamalıydı
00 Yorumla
1 yılBence temmuzda başlanmalıydı ama eylülde geç değil
20 YorumlaBence hemen başlamalısın
20 Yorumla
1 yılŞimdiden başla
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbende başlayamadım gitti
013 Yorumla- 1 yıl
Tıp okuyorum yardımcı oliyim
Cevap sahibi1 yıl@cristian99 obp kaçtı dostum yerleşirken
- 1 yıl
Başlasak çok iyi olcak da işte başlamak sorun
- 1 yıl
91 falan
Cevap sahibi1 yılkanka benim psikoliji nanay zaten telefonu kapttım 2 gündür açmıyorum açmayıda düşünmüyorum artık patlama dereceisine geldim kimseyle konusmaya konusmaya leptoptan açtım aslında çalışşak mental olarakta rahatlıcaz kurtulcaz
Cevap sahibi1 yıltamam dostum teşekkür ederim
- 1 yıl
Mental açıdan kötü ama kendini kandır işte alış tempoya evde çalişamıyosan kütüphaneye git telefonla az vakit geçir bi şekilde bitecek
- 1 yıl
Bende film dizi izlemeyi bırakırsam daha kolay olcak sanki
- 1 yıl
Korku filmiiii
- 1 yıl
@cristian99 izlenir
- 1 yıl
Yenir
Cevap sahibi1 yıl@cristian99 film izlemek boş iş bende ingilizcemi geliştirmek için izlemeye baslamayı dusunuyorum ama izyemiyorum işkence gibi geliyor
- 1 yıl
Sensin boş
1 yılEylülde bence
10 Yorumla
1 yılHemen
10 Yorumla
1 yılHem başlamalı
11 Yorumla- 1 yıl
*hemen
1 yıl1 ay sonra başlamalı çalışmaya
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi