• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Kasiyerlik zor bir meslek mi?

Seray01
Seray01 Takip Et
Xper 4 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor

Daha önce hiç yapmadım, yapabilir miyim?

Kasiyerlik zor bir meslek mi?
Meslek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kasiyerlik, birçok kişi tarafından iş dünyasında temel ve başlangıç seviyesinde bir pozisyon olarak görülse de, çeşitli zorluklar ve sorumluluklar içerir. Bu mesleğin zorlukları ve gerektirdiği beceriler, kasiyerin çalıştığı ortam ve işin doğasına bağlı olarak değişebilir. İşte kasiyerlik mesleğinin zorlukları ve gerektirdiği becerilere dair detaylı bir inceleme:

### **1. **Fiziksel Zorluklar**

- **Uzun Süre Ayakta Kalmak**: Kasiyerler genellikle uzun saatler boyunca ayakta kalmak zorundadır. Bu durum, bacaklarda ağrı, yorgunluk ve diğer fiziksel rahatsızlıklara neden olabilir.
    - **Yük Taşıma**: Bazı kasiyerler, ürünleri raftan almak, yerleştirmek veya taşımak zorunda olabilir. Bu fiziksel iş yükü, kas ağrılarına ve diğer fiziksel rahatsızlıklara yol açabilir.

### **2. **Zihinsel ve Duygusal Zorluklar**

- **Müşteri ile İletişim**: Kasiyerler, çeşitli müşteri tipleriyle iletişim kurmak zorundadır. Bu, bazen zorlu ve stresli müşteri davranışlarıyla başa çıkmayı gerektirebilir. Özellikle müşteri şikayetleri ve öfkesiyle başa çıkmak, duygusal olarak yorucu olabilir.
    - **Dikkat ve Konsantrasyon**: Kasiyerler, işlemler sırasında yüksek dikkat ve konsantrasyon gerektirir. Hatalı işlem yapmak, müşteri memnuniyetsizliğine ve iş yerinde sorunlara neden olabilir.

### **3. **Teknolojik ve Operasyonel Beceri**

- **Kasa Sistemleri**: Kasiyerler, bilgisayar tabanlı kasa sistemlerini ve diğer teknolojik araçları kullanmak zorundadır. Bu sistemlerdeki teknik sorunlar veya arızalarla başa çıkmak, teknik bilgi ve beceri gerektirebilir.
    - **Nakit ve Kart İşlemleri**: Nakit, kredi kartı ve diğer ödeme yöntemlerini doğru bir şekilde işlemek, dikkatli ve hızlı işlem yapma yeteneği gerektirir. Özellikle nakit işlemlerinde hata yapma riski bulunmaktadır.

### **4. **İş Yükü ve Yoğunluk**

- **Yoğun İş Saatleri**: Özellikle mağaza veya süpermarketlerde yoğun saatlerde çalışmak, iş yükünü artırabilir. Bu, kasiyerlerin daha hızlı ve verimli çalışmasını gerektirebilir.
    - **Sıra Bekleyen Müşteriler**: Yoğun zamanlarda uzun müşteri kuyrukları, kasiyerlerin hızlı ve etkili bir şekilde hizmet vermesini gerektirir. Bu durum, işin stres seviyesini artırabilir.

### **5. **İletişim ve Müşteri Hizmetleri**

- **Etkili İletişim**: Kasiyerlerin, müşteri taleplerini ve sorunlarını etkili bir şekilde yönetmeleri gerekir. İyi bir iletişim becerisi, müşteri memnuniyetini artırabilir ve iş yerinde olumlu bir atmosfer yaratabilir.
    - **Problem Çözme**: Kasiyerler, ödeme sorunları, ürün iadeleri veya diğer müşteri problemleriyle karşılaşabilirler. Bu durumlar için hızlı ve etkili çözüm önerileri geliştirmek, problem çözme becerisi gerektirir.

### **6. **İş Güvenliği ve Sağlık**

- **Güvenlik Prosedürleri**: Kasiyerler, iş yerindeki güvenlik prosedürlerine uymalı ve potansiyel güvenlik riskleriyle başa çıkmalıdır. Bu, iş güvenliğini sağlamak ve hırsızlık gibi sorunları önlemek için önemlidir.
    - **Sağlık Riskleri**: Uzun süreli ayakta durma ve fiziksel iş yükü, kas ve eklem problemleri gibi sağlık risklerine yol açabilir. Kasiyerlerin ergonomik düzenlemeler ve sağlık tavsiyelerine dikkat etmeleri önemlidir.

### **Sonuç olarak:**

Kasiyerlik, birçok temel beceri ve yetenek gerektiren bir meslek olabilir. Fiziksel, zihinsel ve duygusal zorluklarla başa çıkmak, etkili müşteri hizmetleri sağlamak ve teknolojik araçları kullanmak, bu işin önemli yönlerindendir. İşin zorlukları, çalıştığınız ortam ve işin doğasına göre değişebilir, ancak bu meslek, sorumlulukları ve gereksinimleri açısından önemli bir rol oynar. Kasiyerlik, iş dünyasında önemli bir pozisyon olup, çalışanların dayanıklılık, iletişim ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Kasiyerlik, perakende sektöründe önemli bir rol oynayan ve birçok beceri gerektiren bir meslektir. Yoğun bir iş temposuyla karşılaşan kasiyerler, müşterilerle etkili bir iletişim kurmak zorundadır. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve çeşitli durumlarla başa çıkmak, empati ve problem çözme becerilerini ön plana çıkarır. Ayrıca, uzun saatler ayakta durmak ve fiziksel olarak yorulmak, bu mesleğin zorlukları arasındadır.

Kasiyerler, para yönetimi ve ödeme işlemleri sırasında yüksek dikkat gerektiren görevleri üstlenirler. Kasa işlemlerindeki herhangi bir hata, finansal sorunlara yol açabilir ve bu nedenle dikkatli olmak büyük önem taşır. Modern kasiyerlik, bilgisayar ve POS sistemlerini etkin bir şekilde kullanmayı da gerektirir. Teknolojik yeterlilik, meslek içindeki başarıyı doğrudan etkileyebilir.

Kasiyerlik, tüm bu zorluklara rağmen, çeşitli beceriler geliştirme ve farklı insanlarla etkileşimde bulunma fırsatı sunar. Meslek sahipleri, hem müşteri ilişkilerinde hem de iş yerindeki diğer süreçlerde değerli deneyimler kazanabilirler. Bu yönleriyle kasiyerlik, dinamik bir iş ortamında önemli bir rol oynamaktadır.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 47
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Her iş en başta zor gelir, içine girdikten sonra alışırsın. Zaten barkod okuma olduğu için kasa ne para üstü vereceğini yazıyor, matematik gerekmez. Zaten ürünler belli, kısa zamanda yerini ezberlemiş olursun. Ilk alışana kadar mesai saatlerini uzat, diğer arkadaşına yardım et, o da sana ince ayrıntıları da gösterir. Başarılar.

0
    4 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Başka bir iş buldum, muhtemelen oraya gidicem ama fikrinizi almak istiyorum.
      Akşam 7- Sabah 7
      Servis 5 de kalkıyor akşam işyeri servisi
      Sorun şu ki servislerin kalktığı yere benim toplu taşıma ile gitmem 1.5 saat sürüyor
      Servisle işe gitmem de 2 saat civarı sürüyor 3.5 saat yol yapar geneli
      Ama sabah 7 de çıkınca tekrar akşam 7 de gitmiyosun diğer günun akşamı 7 de gidiyosun
      Yapılır mı sence ya?
      Bu bahsettiğim iş sadece oturduğun yerden

Yorumla
    • Tersy
      Tersy
      1 yıl

Anladığım kadarıyla 12 saatlik çalışma var ve ertesi gün gitmediğin için ayda 15 gün mu çalışma oluyor? Cumartesi veya pazar extra tatil var mi? Yol yorucu, 17 deki servis için evden 15 de çıkacaksın, sabah mesai bitince de saat 11 de evde olacaksın. Sonrasında 28 saat evde kalma süresi iyi. Bu değerlerle diğer ilk firmada verilen maaşa göre iyi mi kötü mü onu kiyaslamalisin.

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Evet ayda 15 gün çalışıyorsun sigortan da yapılıyor yemek ve yol da onlardan. İlk bahsettigim yer de sürekli ayaktasin burada oturuyosun çoğunlukla

Yorumla
    • Tersy
      Tersy
      1 yıl

Denemekte fayda var, bakarsın yol yormazsa devam edersin. İşin içine girmeden maalesef belli olmuyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kolay iş yok ben Migros'ta carrefour da gratiste çalıştım bizim burada turizm ya da bu tür saçma işler dışında düzgün iş yok çünkü. Kasiyer değilsin zaten mağaza görevlisisin. Yani oradaki güvenlik de sensin millet bişey çalıyor mu diye izlemen gerek, oradaki skt si geçmek üzere olan ürünleri toplayacak kişi de sensin. Kasiyer de sensin hem arabalara konulan yakıt ücretlerini karıştırmamalısın birbirine vs. Bilmiyorum temizlikçi var mı yoksa eğer ona da sen bakacaksın. Petrol ofisi bildiğim kadarıyla 2-3 vardiya halinde çalıştırıyor. Gececi olunca belki zorlar seni uyku bakımından. Ama sigara pos cihazı olayını dert etme. Müdür yardımcısı iken ben anlatıyordum 40 yaşinda abla kapıyordu. Sadece sigarayı iyi oku aynı sigaranın uzunu kısası felan var olmadı müşteriye tasdik ettir. Doğru mu diye sor çekinme. Diğer türlü o sigarayı geçer ama sonra doğru sigarayı satarsan stoklar karışıyor. Zamanla oturur kafanda. Bi işe tam alışma süreci minimum 3 ay zaten.

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Sorun şu ki servislerin kalktığı yere benim toplu taşıma ile gitmem 1.5 saat sürüyor
      Ama sabah 7 de çıkınca tekrar akşam 7 de gitmiyosun diğer günun akşamı 7 de gidiyosun
      Yapılır mı sence ya?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yol felan çok uzun saatler de öyle .. Aklına yatıyorsa dene tabi

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Genç arkadaşım Seray,

Kasiyerlik, ilk bakışta basit gibi görünse de dikkat ve özveri gerektiren bir meslek. Müşteri memnuniyetini sağlamak, hızlı ve hatasız işlem yapmak gibi sorumlulukları var. Ama şunu unutma, her işin zorlukları var ve deneyerek neler yapabileceğini keşfetmek çok kıymetli. Kendine güvendiğin sürece, her işi başarabilirsin. 🍀🌟

Cesaretini kırma, her deneyim seni bir adım daha ileri taşır. Senin gibi cana yakın ve empatik bir kişi için bu işte başarılı olman hiç de zor değil. Yeni bir deneyim olarak düşün ve gereken enerjiyi ve zamanı ayırabilirsen, eminim ki kasiyerlikte başarılı olursun. 🌸

Her ne alanda olursa olsun, kariyer yolculuğunda kendine inanmak ve denemekten korkmamak en önemli adımlardır. 🛤️ Sena gibi adımlar atarken, daima kendine güven ve sabırlı ol.

Başarılar dilerim! 😊

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

26

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Merhaba, bence göründüğü kadar kolay bir iş değil. Ben de eskiden yaptım. Çeşit çeşit insanlarla muhatap oluyorsunuz ve çok hızlı olmanız lazım yoksa müşteri sabırsızlanıyor. Ama bir yandan da elinizin altında kasa var. Onu sürekli açıp kapatıyorsunuz falan sorumluluğu çok büyük yani. Bir açık çıkarsa veya eksik para alırsanız falan büyük sıkıntı olabiliyor. Sürekli dikkat gerektiren bir iş ve müşteriler bence işi zorlaştırıyor. Aksi olan kişiler çokça olabiliyor.

1
    4 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

• Askiyasamak u
      Askiyasamak
      1 yıl

Yani yinede yorucu bence. 3,5 saati yolda harcamak çok fazla yani çalışma esnasında performans kaybına da yol açar diye düşünüyorum. Sürekli oturmak ve o kadar saatin yolda geçmesi büyük eksi

• Seray01
      Seray01
      1 yıl

Ben rahatsızım biraz dizlerden petrolde ki market işi biraz sıkıntı yaratır ama bu iş ayda 15 gün çalışıyorsun sadece. Yol biraz uzun ama burası misal masa başı gibi çoğunlukla oturuyosun

• Askiyasamak u
      Askiyasamak
      1 yıl

Anladım çok geçmiş olsun o zaman size uygun olabilir. Ben bu durumu bilmiyordum

• OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yani sizin alışma durumunuza göre zorda gelebilir kolayda önemli olan sizin bu mesleğe adapte olabilmenizdir ama marketlerde ki günlük yoğunluk diğer mağazalarda kat ve kat fazladır çok yorucu olabilir...

0
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.

Zordur biraz evet

0
    0 Yorumla
  • metinn6
    metinn6 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Markette çalışıyorum işe başladığımda tek tek gösterdiler bana şimdi işin piri oldum dikkat isteyen bir durum

2
    13 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Tam adamını buldum😂 ya ben petrol ofisinin marketinde başlayacağım ama hiç daha önce bu işi yapmadım matematiğim de pek yok
      Misal bugün görüşmeye gittim marketin içine geldik sigaralar aklıma takıldı bir dünya sigara var biri gelse sigara istese nasıl yapcam onları ben şimdi yarım saat okur dururum adam ağaç olur beklemekten 🙄

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Çoğu market işinde ekranda zaten aldığın verdiğin tutarlar yazar
      Sigaraların ve diğer ürünlerin yerlerini zamanla öğreneceksin
      Biraz beklesin yani acemisin sonuçta 😂

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Peki pos cihazı kullanımı zor mu ben bildiğin sıfırım ya 😂

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Çokta zor değil 😂

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Sabah 8 akşam değişecek
      Bazen akşam 6, bazen 7-8 bazen 10
      21 bin TL maaş
      3 öğün yemek sigorta ve yol
      Abartmadan dondurma, çikolata, soğuk içecek vs içmek serbest
      Hergün 1 paket de sigaranı al kullaniyosan dedi istediğini al dediler
      Sence iyimi
      Evime 6-7 dk filan otobüsle

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Bende bimdeyim 26 bin alıyorum ama extrası yok işte senin extralar iyiymiş sigara abur cubur vs

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Çalışma saati fazla gözüküyor 45 saati aşmamalı haftada sabah 8'de başlayacaksın akşam 10.00'da bırakacaksın bu çok fazla

Yorumla
    • HeybenAe
      HeybenAe
      1 yıl

Bimde kasiyer mı 26k alıyor?

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Ne işi bu

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Gözetmenlik yani güvenlik gibi düşün orada kamerelar var onları izliyorsun

Yorumla
    • metinn6
      metinn6
      1 yıl

Belge filan istiyor mu 😅😅

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Dikkatli olman yeterli canım. Artık kasalar biliyorsun hep otomatikler. Kuruşu kuruşuna ne kadar para üstü olacağı her şey yazıyor. Post cihazı kullanımıda son derece kolay. Rahatlıkla yaparsın🌼

0
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Kasiyerlik, fiziksel ve zihinsel olarak zorlayıcı bir meslek bence. Çünkü kasiyerler sürekli olarak müşteriyle etkileşimde bulunmak, hızlı ve doğru bir şekilde işlem yapmak zorundadırlar. Ayrıca yoğun saatlerde stresle başa çıkmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak da önemli bir baskı oluşturabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

1 hafta sonra her şeye alışmış olucaksın güven bana hep öyle olur. İlk başta zorlanman gayet normel dünyanın en zeki insanını da getir oda zorlanıcak 1 hafta ama sonra alışacaksın. şu an ülkemizde 1 milyon kasiyer var sen bunlardan daha az yetenekli değilsin rahat ol çiçeğim

1
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl

Ben yaptım a101de diğer marketlerde

İlk zamanlar zorlanıyorsun işlem konusunda hız konusunda diğer zamanlarxs insanların derdini çekmek iadesi zarti zurtu sıkıntılı yıpratıcı sürekli ayaktasin bir de

1
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

Yol süresi çok uzun ya
      Cekebilirim dersen yap tabi

Yorumla
  • Waitingawoman
    Waitingawoman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evet zor
    İnsanlarla iletişim kurmak, herkese karşı nazik olmak, satış hedefini gerçekleştirmek, sahte paraya karşı uyanık olmak gibi gibi zorlukları var ancak ilk 1 ay sonunda bu konularda çok rahatlıyorsun

0
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • kendineedebiyatci
    kendineedebiyatci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Kesinlikle yaparsın. Zaten seni hemen kasaya gecirmezler önce öğretirler işi bir kaç gün sonra da kasiyer olursun. Bi sıkıntı olursa zaten yardım alırsın ilk zamanlar sorun etmezler

2
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

İş olarak zor değil fakat insanlarla uğraşmak zor hele A101 gibi ayak takımının bolca geldiği bir market zincirinde Migros'ta biraz daha kolay mesela

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Yapılmaz poncik
      Günün mahvolur
      24 saatin mahvolur
      Bu iş yapılmaz
      Gitme bu işe

Yorumla
  • Zarifkelebek_
    Zarifkelebek_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 463 cevap paylaştı.

Zor ve riskli bence. Hızlı ve gözün açık olması gerek. Kasadaki paranın sorumluluğunu alıyorsun, gün sonunda da bir problem çıkmamalı

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Zarifkelebek_
      Zarifkelebek_
      1 yıl

Zor görünüyor bence ulaşım konusu. Yapacağın iş içine siniyorsa şansını dene 🌸

Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı.

Seversen yoğunluğu ve kalabaliği ve insanlarla konuşmayi veya uğraşmayi kolay gelir

Insan sevdiği işi yaparsa asla zor gelmez

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      1 yıl

Hersey 4 4 lük olsun istersen yok yol uzak yok işini beğenmiyorum ya da vs vs iste herseyde bisey ararsan veya milletin yapilirmi bu aman orada calisilirmi sözüne bakarsan asla işin olmaz. Caliş zorluklar yasarsan basarili ola bilirsin ama öyle 3 günde vs değil... Allah hayirli ve güzel iş ve severek yapa bileceğin bi iş nasip etsin ve bol ve berekli kazanclarin olsun

Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Artısı da var. Birçok insanla konuştuğun için daha dışa dönük oluyorsun. İnsanları tanıma fırsatın artıyor gibi

0
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

7 yil bu meslekte calistim Yurt disinda avrupada inanki is zor degil ama musteriler ciddi anlamda cekilmiyor piskoljikmen beni bu meslek bitirdi. Benimle beraber 3 kisi ayni anda biraktik isi, 3 muz ayni seyleri yasadik

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Inanki ben yapmam gunun yolda geciyor resmen. Şu an benim kendi is yerim var hergun1 Saat donus tekrar 1 saat beni baya yiprtatiyor. Kendi is yerim olmasa baskasina calisam asla o kadar yol gitmem fakat kendin patron olunca isler degisiyor tabi

Yorumla
  • Atarlikizzz00
    Atarlikizzz00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

A101 de 2 ay çalıştım kaşa beyin yakiyor kolay ama beynini yakiyor çok müşteri bir anda gelince... hata yapabiliyorsun

0
    4 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Atarlikizzz00
      Atarlikizzz00
      1 yıl

Ayakta olmaması çok büyük avantaj saatleride çok iyiymiş anaa anlamadım akşam 7 de çıkıyorsun 5 te servis kalkıyor servisle gidemezsin o zaman toplu taşıma kullan

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Ya çok tatlısın 😄
      Öyle değil şimdi akşam 7 de işbaşı tamam mı bak misal şu an saat 7
      Bu saatler de basliyosun sabah 7 de cikiyosun
      Ama şöyle ki
      İşe servisle gidiyosun kırsal bir yerde bu fabrika
      Fabrikaya seni işyeri servisi götürüyor servisler de 5 de kalkıyor
      Tabi servislerin kalktığı yer de bana uzak

Yorumla
    • Atarlikizzz00
      Atarlikizzz00
      1 yıl

Hmm ulaşım yol seni yorabilir hergun hergun bence bunalırsın dayanabilirsen gir ise ama bence günler gecmez

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Çok kolay değil çeşit çeşit insanlarla muhatap oluyorsun

0
    4 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

3.5 saat yolda geçirmek çok yorucu ve fazla

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Evet ama iş çok rahat

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

Bilemedim yolu çekmeye değer diyorsan çalış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Elbette onun da kendine göre zorlukları var. Para giriş çıkışında dikkatli olmak, ürün iadeleri veya kasada zorluk çıkartan müşteriler ve müdür vs gibi çalışanların baskıcı tavırları falan..

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

1 gün aralıklı gidiliyorsa yapılır ama hergün 3 saat yol çekilmez

Yorumla
  • crystallinee
    crystallinee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 94%
    1 yıl

ben de yapmadım ama bana kalırsa çok zor olmayan hatta biraz da eğlenceli bir iş gibi görünüyor

0
    0 Yorumla
  • Picassonunhardcoreu
    Picassonunhardcoreu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hayır hayır çenen ve ellerin kuvvetli olursa harika bir meslek.

0
    6 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Petrol ofisinin marketinde başlayacağım ama daha önce hiç bu tarz bir iş yapmadım çay kahve temizlik işi yapıyordum bir fabrikada. Çok heyecanlıyım yapabilecek miyim bilmiyorum misal görüşmeye gittim marketin içini gördüm orada misal sigaralar vs var hiç anlamam iki saat istenen sigarayı ararım diye korkuyorum post cihazı vs kullanmayı bilmiyorum misal napicam ya

Yorumla
    • Picassonunhardcoreu
      Picassonunhardcoreu
      1 yıl

Herkes gibi sende öğreneceksin yenge merak etme sigarasını almaya gelen sana yerini hemen söyler verirsin sende yardımcı olur dayılar 😀😀

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Offf ya öyle olmaz ki😂

Yorumla
    • Picassonunhardcoreu
      Picassonunhardcoreu
      1 yıl

Olur olur bu ülke de herkes işleri öyle öğrendi sende öğreneceksin

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Picassonunhardcoreu
      Picassonunhardcoreu
      1 yıl

Uyku problemin olur ve maaşına göre iş yap

Yorumla
  • kaderseven
    kaderseven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Zor tabiki her tip insan var aslında insan oğlu ile olan her iş zor

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğrendim

1
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

Yol baya sıkıntıymış, maaşı falan iyiyse gir bi dene

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben 2.5 yıl çalıştım insanlarla uğraşmak çok zor

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim yürüme 10 dakika falandi senin yol işi çok fazla uzuyor üstüne yorgunluk ne bileyim çok zor olur. Diğer iş ne?

Yorumla
  • 04bd06
    04bd06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Markette çalıştığım bir dönem oldu benim için çok ağır ve yıpratıcı bir dönemdi sadece kasaya bakacaksanız zor olduğunu düşünmüyorum ama hem market içi düzen hem kasa ise bu yıpratıcı olucaktır

0
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Günümüzde kolay iş mi kaldı. Evet zordur o yüzden uzun yıllar yapabilmek kolay olmaz

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Büyük kurumsal bir firmaysa git bir dene. İş ortamı, yemekler, işin zorluğu, sağlık açısından riskleri.. vs bunlar da çok uygunsuz değilse biraz sebat edip dene.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

A101 de çalışırsan zor. Kasiyer adı altında her türlü işi kakalarlar

0
    6 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Petrol ofisinin marketinde başlayacağım ama daha önce hiç bu tarz bir iş yapmadım çay kahve temizlik işi yapıyordum bir fabrikada. Çok heyecanlıyım yapabilecek miyim bilmiyorum misal görüşmeye gittim marketin içini gördüm orada misal sigaralar vs var hiç anlamam iki saat istenen sigarayı ararım diye korkuyorum post cihazı vs kullanmayı bilmiyorum misal napicam ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Fena degil bence yaparsın sigaralari 1 haftaya çözersin, pos cihazi da kolay bir kac kere gosterirler yaparsin. Cogu insan ayni sekilde bilmeyerek basliyor sadece sen degil kesinlikle başaricaksin

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

İnşallah bebeğim ya desteğin için teşekkür ederim 🌸🌸🌸🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim😘

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

12 saat çalısma arti 3 bucuk saat yol sa cok sacma

Yorumla
  • agorasevdası
    agorasevdası Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 485 cevap paylaştı.

Zordur illaki, çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar

0
    7 Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Petrol ofisi sorunu gördüm.
      Sigaralar konsuunda rahat ol, aramakta zorlanmazsın 1 günde alışırsın

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Müşteri gelse misal şu sigarayı ver dese durup sigaraları tek tek okuyup müşteriyi bekleyip rezil olmaktan korkuyorum çok hızlı adapte olabilen biri değilim ya 🙂

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Alışırsın merak etme (:

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Ayy inşallah ya çok teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Başaracaksın !
      Başarılar ve kolaylıklar diliyorum (:

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Bu yol çekilmez sen petrol ofisinde çalış (:

Yorumla
  • ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ
    ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Bir iş yerinde patron önemli. Patron iyide her iş iyidir.

0
    1 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • HayriiPotur
    HayriiPotur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Yorucu ama sen yaparsın üstesinden gelirsin canım benim ☺️

0
    2 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Canını yerim cansız kalırsın hayri

Yorumla
    • HayriiPotur
      HayriiPotur
      1 yıl

Sana kurban olsun benim canım

Yorumla
  • Demo_Atolye_シ
    Demo_Atolye_シ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109
    1 yıl

Zor olması bir şey değilde sıkıcı ve basit diyelim

0
    0 Yorumla
  • hiçkimseyim777
    hiçkimseyim777 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Zor değil gardeşim her iş başta zor gelir 20 gün çalış bak alışıyo insan

0
    0 Yorumla
  • hardboyy30
    hardboyy30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Yoo çok kolay sen yeter ki çalışmak iste bir de yerine bağlı

0
    0 Yorumla
  • poseydon694
    poseydon694 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Dikkat isteyen bir meslek

0
    8 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Yorumla
    • poseydon694
      poseydon694
      1 yıl

Belirttin mi bunları peki

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Belirttim de petrol ofisinin yetkilisi yaşlı bir adamdı halledersin ya bişey olmaz dedi geçiştirdi 😂

Yorumla
    • poseydon694
      poseydon694
      1 yıl

Adam nasıl biri peki

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Düzgün biriydi bana ablacim diye hitap ediyordu

Yorumla
    • poseydon694
      poseydon694
      1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun ama orada uyanık olman lazım

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
    • poseydon694
      poseydon694
      1 yıl

Maaşı ne kadar

Yorumla
  • olgunerkek37
    olgunerkek37 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bence zor, giyin mağazası daha kolay gibi bence

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 512 cevap paylaştı.

İnsanla uğraşılan her meslek ekstra zor

0
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

meslek değil ameleliktir

0
    0 Yorumla
  • duruyumcnm
    duruyumcnm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

bence sabir isi iyiysen o konuda yaparsin

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl

Onun eğitimini verebiliyorlar

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

zor olduğunu düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • Ufukacar84
    Ufukacar84 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 434 cevap paylaştı.

Tam kullanımlık hele zincir market ise

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.

Bilmeme ama değilsin

0
    1 Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

Değildir *

Yorumla
  • Gökçe_Sude
    Gökçe_Sude Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl

Hayır pek değil diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • luizdavid
    luizdavid Takip Et
    Guru Yaş: 33
    1 yıl

Yapabilirsin sen zeki birisin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kolay ama müşterileri zor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Zor değil ama bunaltıcı..

0
    0 Yorumla
  • RiseofSkywalker
    RiseofSkywalker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Matematik zekan varsa ve dalgın değilsen yaparsın

0
    3 Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Petrol ofisi marketinde çalışıcam aylık 21 bin TL maaş + yemek ve yol birde sigorta yapacaklar. Sigara kullaniyosan da bir paket sigara alabilirsin ya da canın içecek çekti, kek çekti abartmadan yiyebilirsin dediler.
      Bir fabrika da çay kahve temizlik işi yaptım ben onun haricinde çalışmadım hiçbir yerde
      Şimdi ilk defa böyle. bir iş yapicam
      Liseyi dışarıdan bitirdim matematigim sıfır ama inşallah yaparım
      Dalgınlık var çünkü eşimden boşandım şiddet gördüm uzun yıllar vs özel sorunlar var çalışmak da zorundayım
      şu an bu bahsettiğim petrol ofisi evime de çok yakın 6-7 dakika filan otobüsle

Yorumla
    • RiseofSkywalker
      RiseofSkywalker
      1 yıl

Yaparsın canım güzel şartlar bence hesap makinesi al biraz antrenman yap birde pos cihazıyla işlem yapmayı öğren

Yorumla
    • Seray01
      Seray01
      1 yıl

Akşam 7- Sabah 7
      Yapılır mı sence ya?

Yorumla
  • asyaburcu
    asyaburcu Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 69%
    1 yıl

Kolay

0
    0 Yorumla
  • kayserilifurkan
    kayserilifurkan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

Evet sorumluluk var baya hemde

0
    0 Yorumla
  • Yaban00
    Yaban00 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evet zor. Alışırsın.

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.

Dikkt lazim

0
    0 Yorumla
  • kimbutambiöküzz
    kimbutambiöküzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

7*24 s. ksinler beni ama kasiyerlikte calismayim

0
    0 Yorumla
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    1 yıl

Değil

0
    0 Yorumla
  • Matarasiz
    Matarasiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    1 yıl

Yan gelip yatiyorlar

0
    0 Yorumla
  • adiminapcanizya
    adiminapcanizya Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

hayır cok kolay

0
    0 Yorumla
  • Nefessk
    Nefessk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Birzamanlardagibi
    Birzamanlardagibi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    1 yıl

Yani normal

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kasiyerlik zor bir meslek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kasiyerlik nasıl iş? Zor mu? 7 cevap verildi
Guvenlik gorevlisi zor bir meslek mi? 3 cevap verildi
İşe başladım! Kasiyerlik zor mu? 44 cevap verildi
Gassal zor bir meslek mi? 2 cevap verildi
Kasiyerlik nasıl bir iştir? 2 cevap verildi
Kasiyerlik nasıl bir iş, acaba çalışsam mı? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨