Eğitim & Kariyer Hayalinizdeki meslek neydi ve ne oldunuz? fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kulübede futbolcu olarak beklemek isterdim ama bankacı oldum… Hayalinizdeki meslek neydi ve ne oldunuz? Cevapla Banka Soruları Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Hayalimdeki meslek hep sanatla ilgiliydi. Oyuncu olmak, senarist olmak, ressam olmak gibi. Ama olamadım ne yazık ki. 1 2 Yorumla fernandosucree 1 yıl Geç değil aslında ya bence yapabilirsin Bay_İbne 1 yıl Güzel düşünmek ile güzel şeyler olsaydı bu dünya bu kadar kötü bir yer olmazdı. Benim için her şey çok geç artık... Sağ ol yine de.
yamahar6manrider Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ben motor yarışçısı olmak isterdim fakat bilgisayar mühendisliği okudum ve oldum 0 0 Yorumla
_noone__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl İyi fotoğraf atma bahanesi 1 2 Yorumla fernandosucree 1 yıl Ben kötü çıkmam ki fotoğrafta zaten kdkdkdk Yorumla _noone__ 1 yıl Bahanen iyi manasında nsmxnxks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayalimdeki meslek hep sanatla ilgiliydi. Oyuncu olmak, senarist olmak, ressam olmak gibi. Ama olamadım ne yazık ki.
Geç değil aslında ya bence yapabilirsin
Güzel düşünmek ile güzel şeyler olsaydı bu dünya bu kadar kötü bir yer olmazdı. Benim için her şey çok geç artık... Sağ ol yine de.
Ben motor yarışçısı olmak isterdim fakat bilgisayar mühendisliği okudum ve oldum
İyi fotoğraf atma bahanesi
Ben kötü çıkmam ki fotoğrafta zaten kdkdkdk
Bahanen iyi manasında nsmxnxks