Zor bir dönemden geçiyorum. Belli bi yere geldim ama ilerleyemiyorum. Çevremdeki herkes başarıyor ama ben başaramıyorum. Tek bir başarısızlığıma takılıp kaldım ve diğer hiçbir başarım beni tatmin etmiyor, mutlu olamıyorum. Takılı kaldığım için ne başka bir şey yapabiliyorum ne de başarılı olabiliyorum.
Daha iyi hissetmek ve döngüyü kırmak için ne yapabilirim? Siz neler yapıyorsunuz?
Daha iyi hissetmek ve döngüyü kırmak için ne yapabilirim? Siz neler yapıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hakkımda hayırlısı buymuş de vazgeçme kendine kısa ve uzun vadeli hedefler belirle bunlar için çabala :)
Çabalarımın sonucunda hiçbir hedefime ulaşamıyorsam?
bir şey insanın nasibinde varsa olur yoksa da ne yapıyorsa yapsın olmaz. o yüzden nasibim değilmiş diyeceksin ya da hedeflerini değiştireceksin.
Şey, tıp okuyorum, hazırlık üzerine 4. sınıfım, dahiliye bütünden de kaldım. Sence hedef değiştirmek çok mantıklı bi karar mı?
şu noktada değil tabiki. olana kadar dene bence vazgeçme motivasyonunu düşürme
O kadar uzun zamandır kendi temel ihtiyaçlarımı bile bi kenara atıp çalışmaya öncelik veriyorum ki, yoruldum artık. Emeğimin karşılığını alamıyorum. Pes edemem zaten, pes etmem demek intiharı düşünmem demek. Motivasyonumu düşürmemeyi nasıl başarabilirim bu durumda?
Hedeflerinin gerçekleştğini mutlu olduğunu düşün.
Düşündüm, bütünlemeye öyle çalıştım ve kaldım. İşe yaramadı. Seneye tümmm stajı tekrardan almam lazım ve veremediğim sürece 5. sınıf olamıyorum. Herkes geçiyorken, ben diğer stajları geçebiliyorken dahiliyeye takılı kalmak canımı sıkıyor
siz yine de düşünmeye devam edin. elbet gerçekleşecektir.
İki kere başarısızlıktan sonra elde edeceğim bi başarının beni tatmin edeceğini sanmıyorum ya
Doktor olsan ve iki hastan ölse ama bi tanesi yaşasa, yaşayana mı sevinirsin yoksa ölenlere mi üzülürsün?
ee bu saatten sonra ne yapacaksın peki? başka çaren yok ki? böyle olmaz diye düşünürsen zaten olmaz. o yüzden sen ne olursa olsun inan çabala. elbet olacak. hem çalışırken nerede hata yapıyorum diye de düşün geçenlerden akıl al. eminim ki yapıyorsundur bunu zaten ama ne kadar çok fikir alırsan o kadar iyi senin için.
yaşayana sevinirim çünkü o da olabilirdi ama hayatta. olacakla öleceğe çare yok. biz gerekeni yapalım gerisi hakkımızda hayırlısı.
Eylüle kadar ağlayıp sonra yine canım gibi bi hiç uğruna çalışacağım. 23 senemin tek bi sınavla çöpe gittiğine inanamıyorum
ağlama. şimdiden çalışmaya başla.
EYLÜLDEN BERİ YEME İÇMEDEN KESİLECEK DERECEDE ÇALIŞIYORUM ZATEN UYKU UYUYAMIYORUM YA. KOLAY MI SANIYOSUN
kolay diyen olmadı. eylüle kadar ağlayacağım ondan sonra çalışacağım dedin diye söylüyoruz sakin ol
Sınavdan yeni kaldım. 2 haftadır günde maksimum 3 saat uyuyorum. O kadar yorgunum ki yatağımda yorgunluktan uyuyamıyorum.
hakkında hayırlısı olsun
Biraz dinlenmeyi tercih ediyorum. Sen de böyle yap belki iyi gelir
Dinlencek zamanım yoksa? Çünkü cidden yok...
Ve dinlenmek de kötü hissettiriyor. Hak etmiyormuşum gibi, bir şey başaramadın niye dinleniyosun, daha fazla çalışman lazım diyor içimden bir ses
Kendine bu zamanı mutlaka ayır. Ihmal etme
Yemeği, duşu bile çalışamadığım zamanlarda mola vermek için yapıyorum. Acıktığım için yemek yemiyorum mesela
Temel ihtiyaçlarıma bile zaman ayırmakta zorlanıyorum
Işte o yuzden başarısız hissediyorsun. Herşeye sen yetişmek zorunda değilsin. Biraz akışına bırak
Yetişmek zorundayım. Şu an bunu yapamazsam ilerde mesleğimi hiç yapamam ki
Tamam ama kendini yıpratmadan yap isini. Ileride de kendine lazimsin
Sistem yıpratıyor
Ne işi yapiosn
Tıpçıyım, doktor olacağım
Maşallah başarılar
Keşke başarılar olabilse :d
Bu kadar takmayın ya her şeyi başaracaksınız diye bir şey yok
Şey, konu birazcık veremediğim bi dersle alakalı. Başarılı olamazsam bi sonraki seneye geçemiyorum ve haliyle mezun da olamıyorum.
Çalışınca olmayacak bir şey yok bu kdr stres edersen hiç yapamazsın şimdiden çalışmaya bak mesela
Yoruldum. Uzun zamandır hiç mola vermeden sadece tek bir derse çalışıyorum ve yoruldum. Bütünlemeden de geçemedim, 1 ay sonra tekrardan almak zorundayım dersi.
Dersin adı ne
Dahiliye, komple bütün dahiliye staji
Çalış yaparsın ya
Hemşirelik mi
Tıp
O kadar uzun zamandır geceli gündüzlü, kendime dahi zaman ayırmadan çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alamıyorum ki... Yoruldum
Eksik calisiyo olabilir misin sen daha iyi bilirsin kendini belkide biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır
Diğer stajlarımdan geçtim. Öyle bir şey olsa hepsinden kalırdım. Dahiliyeyle ilgili özel bi problemim var :(
En kötü ne olabilir dönemin uzar takma bu kadar sen elinden geleni yaptın sonuçta duan et teslimiyetli bı şekilde inşallah geçersin
Öyle olmuyor işte, hocaların ve sınıf arkadaşlarının, herkesin sana karşı tavırları değişiyor "bi b*k bilmiyor bu" gibisinden
Ya sen millete ne bakıyorsun salla gitsin geçmeye bak olmuyorsa olmuyor yapacak bişey yok çalış duanı et olursa olur inşallah olur
Seni geçirebilecek olan hocaların suratına hakaret ederken de bunu söyleyebilir misin?
Yapacak bişey yok dostum ben napabilirim seni teselli etmeye calisabilirim en fazla ama bunlar gelip gecicek bı de öyle bak
Teşekkür ederim...
Kızlara yürürüm sosyal medyadan.
İçime kapanıyor bi sigara içiyorum
muzik dinler yalnz kalp basimi dinlerim