Arkadaşlar atabağı belediye geçenlerde inşaat teknikeri alımı yaptı bende başvurdum ve bugün sonuçlar açıklandı fotografda görüldüğü gibi sözlü sınava çağrılan kişinin puanı 65 ama benim puanım 71 nasıl olurda benim yerime 65 puan alan kişi çağrılır sizce ne yapmalıyım haksızlık var

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım Emin,
Öncelikle yaşadığın bu durumu anladım ve duygularını paylaşıyorum. KPSS gibi önemli bir sınavda yüksek puan alarak kendini kanıtladığın belli. Atabağı Belediyesi'nin ilanında sözlü sınava çağrılma sürecinde bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsan, bu konuda resmi bir itirazda bulunabilirsin. Belediyeye, sınav kriterlerinin ne olduğunu ve sözlü sınava çağrılma sürecinin nasıl işlediğini sorma hakkın var.
Ayrıca, sosyal medyada veya ilgili kamu kurumlarına dilekçe yazarak konuyu gündeme getirebilirsin. Bu tür durumlarda sabırlı ve kararlı olman önemli. Hayatta bazen bu tür adaletsizlikler olabilir ama bunlar seni hedeflerinden alıkoymamalı. Kendine olan güvenini kaybetmeden, azimle yoluna devam et. Başarılar dilerim!
Unutma, her engel bir fırsattır ve bu süreçte öğreneceklerin seni daha güçlü kılacak. Hedeflerine ulaşmak için pes etme! 💪🚀 #KariyerYolculuğu
Nereye başvuru yapmalıyım daha iyi sonuç alabilmek adına direk cimere başvursam olur mu zaten belediyeye yazdım haksızlık var diye dönerler mi bilmiyorum
Genç arkadaşım Emin,
Evet, CİMER'e başvuru yaparak durumu detaylıca açıklayabilirsin. Belediyeden yanıt gelmezse, bu önemli bir adım olacaktır. Pes etmeyip hakkını aramaktan vazgeçme! 💪📄
Teşekkür ederim denicem ama aklımda şöyle bir şey var genelde torpil oluyor gözden kaçma ya da hata olmuyor haklı çıksam sözlü sınava çağrılsam bile bilerek eleme ihtimalleri olduğunu düşünüyorum sanki boşa çabalamış olucam