Gördüğüm üniversitelerin tamamı eş dost yakın akraba kadrosuna sahip. Bunlar dışında emeğiyle bir yerlere girenler yok mu?
Arkan yoksa boşuna hayal kurma
Emek ver çalış boşuna gitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gördüğüm üniversitelerin tamamı eş dost yakın akraba kadrosuna sahip. Bunlar dışında emeğiyle bir yerlere girenler yok mu?
Dediğiniz doğru ancak torpil olmadan da akademik kariyer üniversite hocalığı yapılır şimdi her ne kadar liyakat olmasada emin olun akademik tepe hocalarda hak edeni bir yere koyuyor tâbi torpilli olmayan biraz daha uğraşcak
Cevap
5Cevap
Arkan yoksa boşuna hayal kurma
@hesapsiz_duygular iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
Olur
Ben de merak ediyorum
İlla ki torpilsiz işe giren de çoktur
Sanmam gördüğüm kadarıyla aşırı derecede mobbing davası var
Bahane bumu yani torpil
Bahane değil en aşağılık kimseleri nerelerde gördüm hiç hak etmediği halde
Kimin hakedip haletmedihine senmi karar veriyorsun yani
Sende onlardansın anlaşıldı! Yüzünüze tükürsem o tükürüğe yazık.
Yapılabilir
Sen yaptın mı
Yapmamış olsam yazmazdım
Ne görevin
Hocam kadro açılmazsa akademisyenlik hayal mi 😀
@problem_değil Akademisyen olmak için iyi bir ortalamaya ve de göze çarpmaya ihtiyacın olacak.
kadro diyorum ben, yer olmazsa nasıl olacak
Ayrıca ortalama hiçbir işe yaramıyor diye biliyorum çünkü dersleri vermek zor değil
@problem_değil Ah be ablacım uzun uzun sabah ettirme bana. Yorma beni. Haklısın olmaz olamaz yapılamaz. Kadro yok ortalamanın bir önemi yok hele ALES falan boş hikaye. Evinde bacaklarını ayırmış otururken alıyorlar aslında.
Ayy çok bilmiş , öğrencilerine sabır diliyorum istisna kaideyi bozmuyor o kadar başarılı emektar da sallıyor zaten
Göze çarpan torpil yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?