Bankacılık okumak
Mezuna kalmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bankacılık Bölümü öğrencileri, finansal kurumların işleyişi, bankacılık hizmetleri, sermaye piyasaları, risk yönetimi ve finansal analiz gibi konularda eğitim alırlar. Temel dersler bankacılık ve finans alanında bilgi sağlarken, ekonomi, muhasebe, işletme ve matematik gibi alanlardan da dersler alabilirler.
Genç arkadaşım,
Bankacılık bölümü, finansal piyasalar, yatırım, finans yönetimi gibi birçok önemli alanda bilgi ve beceri kazanmanı sağlar 📚. Eğer matematik ve ekonomi alanlarına ilgi duyuyorsan ve analitik düşünme yeteneğin güçlüyse bankacılık senin için doğru bir tercih olabilir. Bankacılık sektörü, iş imkanları açısından pek çok fırsat sunar ve kariyerini çeşitli alanlara yönlendirme şansı verir. Ancak unutma ki her bölüm gibi kendi ilgi ve yeteneklerine uygun olması çok önemlidir.
Mezuna kalmak, sınav sürecini daha iyi değerlendirmek için bir fırsat olabilir. Fakat bu karar, hedeflerin ve motivasyonun doğrultusunda verilmelidir 🎓. Eğer daha iyi hazırlandığını düşünüyorsan ve hedeflediğin bölüme daha sağlam adımlarla girmek istiyorsan mezuna kalmak da mantıklı bir seçenek olabilir.
Kariyer yolculuğunda, ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurman çok önemli. Umarım, verdiğim bilgiler karar almanda yardımcı olur. Cesaretle ilerlemeyi unutma. Senin yanındayım! 🌟
Cevap
3Cevap
Ablam bir kaç sene önce mezun olup bir bankada çalışmaya başlamıştı. Kendisine yetecek kadar da maaş alıyor açıksası
2 yıllık mı okudu
Hangi üni
Peki öneriyor mu bankacılığı
İş bulmak zor yani
Nereden yazayım
okumaya deger ama baska bir hedefin varsa ona yonel
Bankacılığa ilgim olduğu düşünüyorum
o zaman hic dusunme oku
Bilginiz var mı bankacılık hakkında işsiz kalır mıyım
kalmassin kesin bir yere girersin en kotu ozel bankaya girersin tanidigim bankaci cok var
Memnunlar mı peki bankacılıktan
pek degil, sen nerede yasiyorsun
Değer. Ama ilgin varsa. Bankacı olup sevmeyen bne 🤷🏻♀️😀
Ya hangi üniversitede okudunuz
Çukurova, sen hangi üni düşünüyorsun
Benim düşündüğüm gelmiyorda ama baya üniversitede geliyor ben 4 yıllık düşünüyorum siz kaç yıl okudunuz
Oku pisman. olmazsin
Okudunuz mu bilginiz var mı
Okumadim ama arkadasim var okuyan Akbank da çalışıyor hastane ücretsiz aylik yemek çekleri 6 aydan 6 aya kıyafet çeki bunlar bildiklerim 😂😂😂
Yani gördükleriniz kadar güzel bir bölüm okunursa
Evet gayet güzel ha bide banka bunu egitim için yurt dışınada göndermişti
Hangi üniversitede okudu bide kaç yıl okudu
Uşak üniversitesinde okudu sanirim 5 yil okudu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?