Merhaba arkadaşlar. Ben ilk kez KYKda kalacağım. Bu ikinci üniversitem olacak ilkini kendi evimden okudum bu yüzden bilmeyip merak ettiğim şeyler var.
-Duştan sonra giyinme odası tarzı bir yer var mı. Islak ıslak yerde tam kurulanamadan mı giyiniliyor.
-Bölümüm bilgisayar ile alakalı haliyle laptop götüreceğim dolap ve baza için asma kilit alacağım ama yine de bir şekilde çalınma olayı olabilir mi nasıl saklayabilirim?
-Dışarıdan yemek söyleyince güvenlik sıkıntı çıkarıyor mu?
- Kendime marketten gıda alsam buzdolabı harici koyabileceğim yer olacak mı?
-Ayakkabıları nereye koyuyoruz?
-Şampuanlarımızı vs her duştan sonra banyodan alıp kendi dolabımıza falan mı koyuyoruz yoksa banyoda raf tarzı bir şey var mı orada kalabiliyorlar mı?
-Tuvalet kağıdı oradan mı veriliyor yoksa bireysel mi alınıyor?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum inanın bazı temizlik takıntılarım var bu yüzden çok ince düşünüyorum orada yapamazmışım gibi geliyor
-Duştan sonra giyinme odası tarzı bir yer var mı. Islak ıslak yerde tam kurulanamadan mı giyiniliyor.
-Bölümüm bilgisayar ile alakalı haliyle laptop götüreceğim dolap ve baza için asma kilit alacağım ama yine de bir şekilde çalınma olayı olabilir mi nasıl saklayabilirim?
-Dışarıdan yemek söyleyince güvenlik sıkıntı çıkarıyor mu?
- Kendime marketten gıda alsam buzdolabı harici koyabileceğim yer olacak mı?
-Ayakkabıları nereye koyuyoruz?
-Şampuanlarımızı vs her duştan sonra banyodan alıp kendi dolabımıza falan mı koyuyoruz yoksa banyoda raf tarzı bir şey var mı orada kalabiliyorlar mı?
-Tuvalet kağıdı oradan mı veriliyor yoksa bireysel mi alınıyor?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum inanın bazı temizlik takıntılarım var bu yüzden çok ince düşünüyorum orada yapamazmışım gibi geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer